2024-07-31
前排行過太子見到有間居酒屋做緊3週年優惠,21:00前埋單離座,全單8折。如果21:00後入座仲要全單6折,真係好抵🤑 月見墨魚棒:爽口彈牙,加埋蛋醬,美味可口。 和牛湯烏冬:烏冬爽滑煙韌彈牙,和牛非常鮮嫩。 三點刺身盛:劍魚腩、三文魚、甜蝦。 劍魚腩肉質柔軟脂肪多,鮮甜而不油膩肉質具彈性。三文魚肥美軟滑,味道鮮甜,魚油豐富,食落去口感超正。甜蝦鮮甜,富有彈性,非常新鮮。 雞皮:雞皮有彈性而且好脆口,送啤酒一流🍻 牛舌:牛舌厚切有質感,口感軟嫩,牛味濃郁。 甲羅燒🦀:有好多蟹籽、蟹膏、蟹肉、蔥花、鵪鶉蛋漿,師傅已經預先幫我哋燒好,加埋鵪鶉蛋漿混合埋一齊食就得,之後將啲蟹膏搽上烘香咗嘅鱈魚乾上,非常美味! 黑豚肉包糖心蛋:外層豬肉片炸香,入面包住溏心蛋,蛋液留出,非常滋味。 抹茶蕨餅:口感滑膩而富有彈性,上面鋪上一層薄薄嘅抹茶粉。 另外揀咗2杯日本果酒,分別係桃味青森蘋果味,陣陣果香,容易入口。
月見墨魚棒:爽口彈牙,加埋蛋醬,美味可口。
和牛湯烏冬:烏冬爽滑煙韌彈牙,和牛非常鮮嫩。
三點刺身盛:劍魚腩、三文魚、甜蝦。
劍魚腩肉質柔軟脂肪多,鮮甜而不油膩肉質具彈性。
三文魚肥美軟滑,味道鮮甜,魚油豐富,食落去口感超正。
甜蝦鮮甜,富有彈性,非常新鮮。
雞皮:雞皮有彈性而且好脆口,送啤酒一流🍻
牛舌:牛舌厚切有質感,口感軟嫩,牛味濃郁。
抹茶蕨餅:口感滑膩而富有彈性,上面鋪上一層薄薄嘅抹茶粉。