2024-07-28 1269 views
經多年住元朗的朋友介紹, 今日到了呢間懷舊既扒房餐廳,  一入到去, 真的是N年前既裝修, 大部份侍應都像在此店工作了多年的老伙計, 一入門口, 一坐低比餐牌後, 3分鐘到, 就走來問想要什麼, 於是都沖沖點了黑椒牛柳餐和一個雜排餐,  跟住2分鐘到就會上一個多士, 同一個湯, 再過5分鐘到, 兩個熱騰騰的排餐就送到我面前, 侍應就叫我用紙巾檔住, 他們隨即就把汁淋上, 先講返兩個餐既質素, 牛排的確好食,我覺得咁既價錢, 的確超值, 雜排餐既份量也好大, 食完真是好飽飽, 其實唯一對這間餐廳有點不滿意的地方, 就是要令顧客食到好急, 成個用膳時間, 30分鐘到完晒, 每食完一樣, 1分鐘內, 侍應就會把它拿走, 當食完晒後,侍應就會直接走來說, 門外好多人等位, "拍爛檔"叫你埋單, 真是如果下次想再來, 可能要5點呢D無乜人既時間才好了.
經多年住元朗的朋友介紹, 今日到了呢間懷舊既扒房餐廳
黑椒牛柳
雜扒餐
2024-07-28
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
黑椒牛柳