2015-05-01
一行人14:30到,15:00開始就安排入坐~一心以為前面得10張檯左右,應該好快可以入坐啦,但係……點解有位都唔安排入坐嘅😑等到15:30先有坐……好!算!坐低之後order左high tea set for 2 person~$438+10%價錢ok☺叫做幾合理啦~尖沙咀喎!但係之後奇怪嘅事開始發生啦~首先來了個英式鬆餅做starter但係點解得碟鬆餅無餐具嘅……於是叫個waitresses比啲餐具。咁佢就話“已經安排左同事攞緊請等等”過左10分鐘終於有餐具啦但係鬆餅都凍左啦!食完鬆餅後,主菜登場所有食物味道同質素都幾好。唯獨啲service奇奇怪怪。飲品我們點了latte同紅茶,但係無攞糖比我地,所以再就問waitresses攞啦~佢嘅回答非常特別“你要糖呀~咁我攞比你啦”😑…乜飲咖啡紅茶落糖係好唔正常嘅咩?之後叫佢地幫忙加水,waitresses行到來先發現個水壺無水,佢話fill完返來幫我地加水,點知一去不返,佢已經忘記左仲同幾個同事行埋一邊吹水!總結食物價格幾好幾低,但係service就只有茶記水平!
首先來了個英式鬆餅做starter
食完鬆餅後,主菜登場
總結食物價格幾好幾低,但係service就只有茶記水平!