2010-11-06
今晚同朋友去左The One東海度食晚飯! 真係食到火火火呀! 首先,我係星期二已經預訂左晚上七點半嘅檯,我準時七點半去到,個知客姐姐mark左名然後就叫我等! 我唔知係無檯定點,等左十分鐘,又問吓個姐姐係點,佢定係叫我等,無話我知幾時有檯,再等十分鐘,又問,又等,其實點解預訂左檯都要等咁耐? 問個姐姐,佢唔理我,話"係也,等",最後成八點先有檯,個姐姐態度差,好似問係我地嘅錯! 坐底左大閘蟹套餐,個湯好快就到!之後啲蟹粉小籠包,蟹粉蒜容包即刻到,好似快餐,要即刻還枱咁,未食完個湯已經來大閘蟹! 不過有得食好個無得食,食完隻蟹就等左成個鐘都無嘢食! 我地坐左成個鐘,追左好多次,啲侍應唔係當睇唔到,就係話追左,但係啲食物係無來到! 其間侍應倒瀉可樂,話比翻個可樂我地,點知又消失得無影無蹤!茶無水,要求沖水,最後都係無人理,自己倒! 最勁係無啦啦啲菜同烏冬未上就上糖水! 最後我地受唔住,叫左個侍應去叫經理嚟,佢竟然話經理都好慘,好受靶,叫我唔好搵經理!!!! 個經理出到嚟,同佢講佢咩都係哦哦哦,無任何解決方法,又係態度差! 我覺得今時今日係唔可以咁嘅 customer service.
我覺得今時今日係唔可以咁嘅 customer service. 去呢間野食飯簡直貼錢買難受!