2020-09-01 137 views
今日男朋友生日因為限聚令嘅關係我哋又好鍾意食麻辣所以決定黎個麻辣火鍋午餐 😋我哋一坐低已經有一個紅棗雪耳糖水 之後我哋就點餐店員介紹店舖季節限定鮮活海蟶肉俾我哋 最好就係佢哋有半份同一份點 我哋兩個人都可以點好多款式 勁期待佢個火鍋嚟到 🤤我哋嗌左個鴛鴦麻辣鍋 點左小辣 啱啱好 辣得好過癮嗰種 🤤仲有個大骨濃湯勁濃郁 !我哋叫咗安格斯肥牛 好多油花 超香牛味一定要嗌 仲有個稻田毛肚 即係冇漂白嘅牛柏葉 好爽口店員仲提我地要淥幾耐好細心 !季節限定嗰個蟶子仔 好鮮甜啊~ 鍾意食萵筍一定要試佢個手工萵筍片 簡直令一種口感黎 切得好薄 好 爽 脆 !最後麻辣火鍋當然唔少得要食佢個曉宇苕粉 好似寬粉咁 ininunun再索晒啲麻辣湯 真係好正!! 同埋佢都算好抵食下次一定會再嚟🤤而家打完食評已經想再去哈哈🤤