2024-05-18
利申全自費,沒有用餐優惠🙏🙏🙏鋪頭特登為選擇困難症嘅朋友提供多款Signature Bowl, 由主菜到醬汁都幫你調校埋;不過一場嚟到,梗係試下Build my own Bowl啦😆🌼 Main三文魚/吞拿魚 / 八爪魚 / 雜菌香菇角切刺生算新鮮,而且份量多,碗飯食到見底啲刺生都未食完!食素嘅朋友都有菇類揀🌼 Base壽司飯 / 珍珠糙飯 / 沙律菜一場嚟到梗係揀食糙米飯,夠特別糙米粒粒分明,煙韌有咬口想口感更加豐富同健康啲可以揀一半沙律菜一半飯🌼Toppings有11款,同朋友揀咗櫻桃蕃茄 / 雞蛋絲 / 芝麻海帶 / 麻醬豆腐 / 溫室青瓜 / 甜粟米,全部都係健康原形食物💪🏼🌼 Dressing有6款醬汁,我哋分別揀咗蜜糖芥末醬同山葵乳酪醬,可以揀多醬/少醬/分開上🌼 Seasoning有6款可任選,揀晒都得👌🏼食唔到太辣嘅朋友建議走辣椒碎,因為碗飯會愈食愈辣🌶️連平時食得辣嘅我都覺得🥵揀晒咁多款配料,人均$100另收加一;不過佢好大碗又足料,係超級飽肚嘅營養餐🍚
🌼 Main
三文魚/吞拿魚 / 八爪魚 / 雜菌香菇
🌼 Base
壽司飯 / 珍珠糙飯 / 沙律菜
一場嚟到梗係揀食糙米飯,夠特別
糙米粒粒分明,煙韌有咬口
想口感更加豐富同健康啲可以揀一半沙律菜一半飯
🌼Toppings