2022-06-04 237 views
同幾位朋友仔想chill吓食串燒,就揀咗呢間開咗唔係好耐嘅日式串燒店😌舖仔細細但裝修得好和風,都坐得非常舒服☺️主要都係食啲小食、串燒、飯糰同飲吓酒咁😆啱哂我哋一路食一路傾😆店員見我哋望住menu咁煩惱都幫手推介吓啲食物😋我哋叫咗兩三round都算食咗唔少嘢😌當中都有幾樣食物係好深刻~吞拿魚他他好有驚喜,下面係類似魚乾咁嘅薄片,加埋肥美嘅魚蓉,非常好味😋雞橫隔膜係店員高度推介🤣食落又真係比普通雞肉更好味,口感好爽,而且肉味更濃😆牛舌好濃牛味,而且燒得啱啱好,香口得嚟又唔會韌,仲有肉汁👍🏻其他串燒都好有水準😋仲有一個好特別嘅係茶漬飯團😆喺香港真係好少食茶漬飯,本身飯團表面係脆嘅,浸軟咗口感更豐富,感覺亦都好清新😋呢間小店感覺好warm,同朋友好輕鬆咁過咗一晚,係一個好好嘅體驗😌

吞拿魚他他

茶漬飯團