2020-11-07
銅鑼灣鬧市發掘到工作緊張可以take brake 好地方❤ 位於銅鑼灣鬧市、周邊寫字樓林立地段。 一入去已感受到一股舒適嘅氣牆🌿。按摩區打破座位一字排開設定,打對面嘅座位可以面對面,歎住同朋友傾計一流😎30分鐘按摩後享用埋Tea set💕餐牌見用心我揀咗mini pie + 自家藍莓國寶茶,是日mini pie 係咸嘅口味,暖暖地可愛形狀,酥皮包住豐富吞拿魚餡料,豪氣啲一啖一粒, 按摩後來一點輕食,大滿足。親切嘅按摩師也有提醒要多飲水,我揀了特別嘅藍莓國寶茶,看上去沒什麼特別,仔細看看茶葉牌也有他們的logo 喔!杯中散著清香嘅味道,入口滑而不澀,正是在下杯茶❤ 好味在後頭,最尾2啖滿滿的藍莓味道,忍唔住再添熱水飲多兩杯。 除了輕食,還有午餐同晚餐,一樣可以歎住食。後記,帶狗狗嘅朋友想Coffee time, Chillax都幫到你㗎,不過帶狗狗座位唔多😊呢度仲有狗狗零食區㗎
30分鐘按摩後享用埋Tea set💕
餐牌見用心
我揀咗mini pie + 自家藍莓國寶茶,
除了輕食,還有午餐同晚餐,一樣可以歎住食。