2024-10-15
今日約咗friend去呢間cafe食lunch,環境好溫馨好chill!我哋就嗌咗二人餐,$388已經有一份炸蟹餅、10吋pizza、意粉同埋兩杯嘢飲,非常之豐富😋。首先主菜有烤雞蘑菇闊條麵,裏面有忌廉、烤雞肉、蘑菇、洋蔥同青椒,麵條嘅彈性啱啱好,搭配嫩滑嘅烤雞同蘑菇,口感層次分明🤤調味都恰到好處,唔會過於油膩!跟住係千島夏威夷Pizza,有煙火腿同菠蘿作為配料,再加上千島醬嘅配合味道一流,賣相都十分唔錯👍🏻兩個人食真係非常之飽肚。小食炸蟹餅熱辣辣而且炸得好酥脆,可以點甜辣醬係開胃嘅前菜,味道好有驚喜,會話係成餐嘅Mvp⭐️。最後係兩杯餐飲,我哋嗌咗楊枝甘露,大大杯之餘入面仲有紅柚同寒天晶球,好足料味道都唔會好淡,勁好飲🫶🏻比較特別嘅係餐廳側邊會有board game俾客人玩,適合一班friend上嚟食飯hea下💗overall都好滿意,有時間一定會再嚟食!