2021-11-04 32 views
約咗朋友食晚餐,時間係較為早段嘅6:00,唔使同人爭枱,坐得舒舒服服!呢度嘅環境都非常有氣氛,佈置方面算係做得唔錯👍🏻餐具都當然要係襯埋一set😹雖然佢都係用手機點單,但依然保留實體Menu,方便朋友一齊睇,good!由於朋友唔食生野,所以其中兩個item都點左熟食!角切魚生飯~各種魚類嘅魚生,切成一粒粒再鋪滿喺飯面,加埋蟹籽獨有嘅口感,絕對深得我歡喜!另外,都配有麵豉湯,味到唔會過鹹,好味道!蟹籽海膽炒飯~炒飯粒粒分明,可見師傅功力,海膽鮮甜,亦一啲都唔吝嗇蟹籽,各種材料嘅份量都恰到好處!牛肉壽喜鍋~微甜嘅鍋底,一向都係女生至愛,加上出外用膳,更加想食多啲菇菜類,呢一個鍋,絕對滿足到我嘅願望!牛肉肥瘦參半,湯嘅溫度剛好令到牛肉同蛋變熟,當所有嘢都剛剛好就是完美👏🏻
約咗朋友食晚餐,時間係較為早段嘅6:00,

餐具都當然要係襯埋一set😹

由於朋友唔食生野,所以其中兩個item都點左熟食!