2022-12-23 40 views
臨近聖誕節,當然唔少得約一大班朋友出嚟慶祝,交換禮物,上網見到呢間食評唔錯,食物質素好吸引,就一於過嚟試吓一入到去餐廳環境好闊落,主打四人坐位,枱與枱之間好闊落,空間感十足餐廳有放題四個價錢選擇,今日我哋就揀咗$378極上牛小排海鮮放題,兩小時任飲任食,七點前離座同九點後入座,仲有七八折優惠餐廳會先送上燒肉拼盤,每款都有啲俾你試下,好食再叫,燒肉拼盤裡邊有六款肉類,有牛頸脊,牛小排,扇貝,牛肋肉,金錢展,肉類色澤粉嫩,脂感咁豐富,牛頸脊牛味最濃,牛小排雪花均勻,入口即溶之後我哋再encore左其他肉類,汁燒豬大腸,壼漬牛肋條,封門柳,牛板健,金錢展,網燒一口牛,仲可以叫埋月見汁同鮮雞蛋🥚,牛肉點雞蛋一齊食更加香更加嫩滑,仲可以包埋生菜一齊食除咗order嘅燒肉刺身,餐廳仲有沙律、前菜、溫泉蛋,俾你任點,沙律款式好多好齊全,有蟹籽沙律,和風柚子蝦沙律等,仲有楜麻醬豆腐之後我哋仲叫咗啲芝士年糕,脆炸雞軟骨,炸物同樣出色,炸到好香口,芝士年糕芝士味超濃甜品都好多選擇,有芝士蛋糕🍰,椰汁西米糕,紅豆鯛魚燒,榴槤糯米糍,綠茶嶡餅,榴槤糯米糍最有驚喜,裡邊超多榴槤餡料,最後仲會每人送一杯moven

甜品都好多選擇,有芝士蛋糕🍰,椰汁西米糕,紅豆鯛魚燒,榴槤糯米糍,綠茶嶡餅,榴槤糯米糍最有驚喜,裡邊超多榴槤餡料,最後仲會每人送一杯movenpick雪糕,食埋甜品今餐真係超滿足,CP值非常高