2020-05-06
📍藍田 Lam Tin📍...其實我係一個好中意飲茶既人, 因為我比較中意中餐多過西餐🥳🥳🥳🥳一籠籠, 入邊around 4舊, 成家人一齊食可以一人一舊, 試哂咁多款中菜🌞🌞🌞🌞🌞🌞仲可以有飯後甜品, why not ^^?...📍xo醬煎蘿蔔糕💰HKD 18.80📌7.7 /10分份量算多咖@@, 而且一粒粒正方形方便入口幼多, 好多時一大舊既蘿蔔糕都幼難夾起。 一夾就散🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ 呢個蘿蔔糕岩函煎起,所以熱辣辣出哂煙的🥳🥳🥳xo醬帶有辣味而且作煎到金黃色, 味道野味超級中意呀🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️...📍豬肚💰HKD 16.80📌7.5/ 10分豬肚湯又係我一個favourite 黎, 基本上我覺得所有野落辣椒都會爭味好多好多🥳🥳🥳豬肚應該係一早煮好的所以入哂味, 可惜入邊待4舊豬肚😟😟😟😟😟湯帶微辣, 咸菜林哂入哂湯味, 份量多, 熱住食又係超正的🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️...📍咖啡糕💰HKD 15.00📌6.5/ 10分total 3舊咖啡糕, 但個樣認真麻麻, 個面裂開的😳😳😳😳糕十分淡咖啡味, 無甜味, 佢好似大菜糕, 不過係帶有小小小小咖啡味既大菜糕,
📍xo醬煎蘿蔔糕
📌7.5/ 10分
📍咖啡糕
💰HKD 15.00
📌6.5/ 10分
total 3舊咖啡糕, 但個樣認真麻麻, 個面裂開的😳😳😳😳糕十分淡咖啡味, 無甜味, 佢好似大菜糕, 不過係帶有小小小小咖啡味既大菜糕, 但好意外地唔知點解我又幾中意😳😳😂😂😂
📍環境:6/10分
📍Outdoor area is not available
📌不可帶寵物黎餐廳🐶
📌要加1
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之間✔️
- 正常水平, 路過可試
- 我好爭扎 LOL
- 唔使試