2021-09-26 346 views
地點就在地鐵站附近,很易找到。舖面環境很光猛企理,坐得很舒服。值得一提是放在桌面的口罩套超靚❤️點菜不久,師傅就準備好新鮮既食材開始燒!坐在鐵板前,望著師傳烹調食物既過程,真是一件賞心悅目的事。前菜的紫菜魷魚好好味,好彈牙入味!我本身唔太食龍蝦,因為覺得熟既龍蝦都是無咩味,而且肉又鞋😅但是,呢度既龍蝦讓我改觀。未知是不是龍蝦並非全熟或過熟的狀態,因為食落口一d都唔鞋。加上隻龍蝦超多膏,成為左燒龍蝦的最佳調味料!❤️甘鯛,我第一次食呢種魚,本身都有少少擔心會腥。但聞落食落完全無腥。而且,師傅燒到個魚皮超級脆,加上特製的醬汁和有食用花既靚靚伴碟,真係好似食緊fine dining既魚咁!超正!加錢點左和牛,超值!好軟滑有牛味,配上燒蒜一齊食,超幸福的感覺!
地點就在地鐵站附近,很易找到。
舖面環境很光猛企理,坐得很舒服。
值得一提是放在桌面的口罩套超靚❤️
點菜不久,師傅就準備好新鮮既食材開始燒!
坐在鐵板前,望著師傳烹調食物既過程,
真是一件賞心悅目的事。

前菜的紫菜魷魚好好味,好彈牙入味!

龍蝦二人餐
龍蝦二人餐