2021-10-25 400 views
元朗Yoho Mall嘅Foodeli有嘢食又🈶️得玩,真係媽媽嘅dream place😆今次我哋就坐喺戶外嘆我同小風神最愛之一嘅台式料理🍽去到御升台之源counter,小朋友自己睇menu話要食番茄牛肉麵😆再跟餐加配檸檬冬瓜茶🥤比佢玩完之後消消暑🥵酸酸甜甜,好清爽又解渇。蕃茄湯底都幾夠味,麵條亦夠彈牙~小朋友食咗大半碗😆五香牛展拌麵味道較清淡,啱曬要減肥嘅我🤣五香牛展夠入味而且肉質好軟熟,讚呀👍🏼跟餐加配黑糖珍珠奶茶🧋都係同樣價錢,抵呀~茶味香濃口感順滑,黑糖味夠香,my favourite😍酥炸魷魚鬚炸得酥脆唔韌,加埋炸薄脆做配料,幾香口下~最後食埋甜品芋圓仙草凍配椰果珍珠,豐富嘅口感,QQ控嘅我表示滿足😌

檸檬冬瓜茶

蕃茄湯底都幾夠味,麵條亦夠彈牙~小朋友食咗大半碗😆

黑糖珍珠奶茶

酥炸魷魚鬚炸得酥脆唔韌,加埋炸薄脆做配料,幾香口下~
酥炸魷魚鬚

芋圓仙草凍配椰果珍珠