喺海港城嗰邊睇完野之後就去食啲嘢,比我搵到有一間對正海景嘅中式餐廳。於是冇訂位就直接入去。價錢都預咗唔平,每人幾舊水係基本。睇海景都抵番。桂花烏龍$30一位桂花味好清新,估唔到兩隻味道溝埋一齊係咁正。同埋可以無限量咁加水!鮮柚子雪場蟹腳$188聽講呢個都係推介菜式,就試吓,好大隻雪場蟹腳,已經混合左係柚子同埋腰果、青瓜沙律之中,味道清新而且多重口感,估唔到呢幾樣野配搭埋一齊都幾match。班片肉鬆脆米魚湯泡飯$248中國都幾鍾意將啲湯同埋啲飯撈埋一齊,呢個泡飯就真係夠晒得意,除咗裏面有冇骨嘅班片之外,仲有可以加上一啲脆米可以擁有雙重口感,而且個湯香味十足,有其他瓜菜就更加健康。水牛奶龍蝦球$298睇個樣好似成條龍蝦咁,但係原來裏面啲龍蝦肉已經同水牛奶混合一齊,水牛奶個質感好似食緊蛋白,有啲牛奶香味,如果鍾意食濕濕地嘅菜一定要試吓啦。內部環境 - 我地好早入所以冇乜人, 去到8點幾已經坐滿哂~  最好訂位.夜晚環境真係好正,仲可以出去草嗰邊影吓相,出去如果平時有食煙又可以食下煙傾吓計,不亦樂乎。

價錢都預咗唔平,每人幾舊水係基本。睇海景都抵番。

鮮柚子雪場蟹腳$188

班片肉鬆脆米魚湯泡飯$248