2024-10-14 0 views
黎到銅鑼灣食呢間fusion菜cafe,真係令人好驚喜😍🌟日本和牛粒配喜馬拉雅山岩鹽日本和牛肉質軟腍,肉味香濃亦都有肉汁。🥩側邊有黑椒同埋岩鹽,可以自己控制點嘅份量👍🏻🌟北海道海膽帆立貝幼蛋麵帆立貝表面輕輕燒過,裏面仲係有刺身嘅感覺😍海膽鮮甜,幼蛋麵充滿蛋香。呢個真係好值得食阿😍🌟生拆蟹粉拌北京拉麵賣相好靚,打卡一流!造型有少少宮廷風嘅感覺,好得意😆 蟹肉份量好多,醬汁濃稠,北京拉麵亦都好掛汁,淡淡都係蟹粉味😍另外上碟嘅時候店員攞咗一支細細支嘅花雕酒噴喺蟹粉拉麵上面,令到個香味更加突出🦀🦀🌟Green Giant有羽衣甘藍、牛油果、青蘋果、香蕉、鳳梨成個味道都好清,有啲人唔鍾意羽衣甘藍嘅味都唔需要擔心,因為基本上係有唔出呢個味😍🌟Tropical Sunshine有鳳梨、香蕉、芒果、桃子呢個味道比起Green Giant會酸多少少,感覺會開胃多啲,都好好飲😍而且雖然係SMOOTHIE,但都唔會溶得好快😍🌟開心果巴斯克有近期最Hit嘅開心果味😍賣相好靚,仲有啲開心果醬喺面,開心果味濃郁,滿足到想食甜品嘅胃😍
黎到銅鑼灣食呢間fusion菜cafe,真係令人好驚喜😍
🌟日本和牛粒配喜馬拉雅山岩鹽

🌟北海道海膽帆立貝幼蛋麵

🌟生拆蟹粉拌北京拉麵

🌟Green Giant
有羽衣甘藍、牛油果、青蘋果、香蕉、鳳梨

🌟Tropical Sunshine
有鳳梨、香蕉、芒果、桃子

而且雖然係SMOOTHIE,但都唔會溶得好快😍

🌟開心果巴斯克