2025-01-20 0 views
我地一行四人有一個輕鬆愉快嘅晚餐現場坐位十分寬敞樓底十分高歌曲十分輕鬆愉快而食物睇得又食得Pet friendly🐶坐位有戶內同戶外1⃣前菜共有3款:芥辣八爪魚、炙燒北海道帆立貝、炙燒三文魚, 全部食材新鮮, 味道鮮美, 大家最鐘意八爪魚, 口感爽彈唔靭韌, 同芥辣好match2⃣逸品料理都係共有3款大家最鐘意明太子蛋捲, 入口甜甜鹹鹹, 多層次味道; 而山葵忌廉醬餃子 口感軟熟, 山葵味唔會太濃。甜甜辣辣炸雞, 好脆口, 甜甜辣辣, 好 tasty!3⃣太卷 三選二一個清淡, 一個濃味。牛油果忌廉芝士 入口好fresh, 感覺清新又健康.而壽喜燒牛肉, 一入口已經食到 好滋味嘅牛肉。4️⃣串燒 共有五款最特別同埋又好味係明太子山藥,口感十分爽脆, 咬落去索索聲,配鹹鹹地明太子,好味又特別燒鰻魚 肉質肥美紫蘇雞腿肉, 特別在紫蘇嘅味道好fresh汁燒雞肉丸 咬落有咬口嘅軟骨, 味道同口感真係唔錯。金菇肥牛卷 好大件, 金菇好多,味道 tasty!5️⃣主食鰻魚炒飯 同 壽喜燒牛脊肉炒烏冬,睇落好似唔係好大碗,但其實份量好多。鰻魚一大塊, 炒飯包滿鰻魚汁, 而牛脊肉 充滿牛滋味, 烏冬又滿汁.6️⃣甜品
我地一行四人有一個輕鬆愉快嘅晚餐

Pet friendly🐶坐位有戶內同戶外

1⃣前菜共有3款:

2⃣逸品料理都係共有3款

3⃣太卷 三選二
一個清淡, 一個濃味。

4️⃣串燒 共有五款
燒鰻魚 肉質肥美
紫蘇雞腿肉, 特別在紫蘇嘅味道好fresh
汁燒雞肉丸 咬落有咬口嘅軟骨, 味道同口感真係唔錯。
金菇肥牛卷 好大件, 金菇好多,味道 tasty!

5️⃣主食

6️⃣甜品 有兩款
烏龍茶牛奶布甸 同 吉士鯛魚燒
布甸睇落好似好普通,但入口有烏龍茶味, 配雲呢拿雪糕, yummy!
而吉士鯛魚燒賣相好得,入口外脆內軟, 同樣都好味!

7⃣Cocktail & Mocktail
裝飾好有心❤思,未飲已經有視覺享受

🍹 Berry Fiesta:酸酸甜甜,berry 味濃
🍸Sakura Blessing:酒味未太重
🍸 Maple Hunter:酒味較重