2024-02-29
Hotel Icon Green 漫遊世界星空下午茶🔮X Godiva 任食雪糕🍫🍦同事邀請我陪佢一齊食tea,一聽到任食 Godiva 雪糕都覺得好吸引,如果個胃足夠大食多幾杯雪糕都回本啦✨✨🌟自助雪糕區有好多配料:蝴蝶酥,脆脆卷,餅乾,棉花糖,朱古力粒🌟前菜:🦞龍蝦湯超濃郁,仲有我最愛嘅西班牙火腿配蜜瓜🍈,脆炸軟殼蝦🦐配Godiva 朱古力汁🌟Tea set:栗子慕斯新鮮藍莓撻黑森林朱古力泡芙Godiva 朱古力Godiva 朱古力草莓Godiva 朱古力檸檬撻Godiva 朱古力聖誕馴鹿熱朱古力杯,造型好可愛,打卡岩晒加入牛奶溶左個馴鹿成一個朱古力杯,對於我黎講甜左少少🤏整體黎講Tea set 甜點好食,我特別鍾意Godiva系列嘅朱古力,朱古力草莓🍓酸酸甜甜好好味。下午茶🫖必有嘅鬆餅好鬆脆。你以為咁就完,NoNoNo我同事同我講仲有主食,我O晒咀,我地平日人均💰388,包前菜,任食雪糕同tea set 架,仲有主食真係抵到爛,食到我哋捧住個肚都食唔晒。🌟主食我哋揀左:所以主菜都有Godiva朱古力,開頭見到又咸又甜得唔得架,點知撈埋一齊又唔錯挪威三文魚配Godiva 粉紅朱古力
🌟Tea set:
Godiva 朱古力檸檬撻
🌟主食我哋揀左:
挪威三文魚配Godiva 粉紅朱古力玫瑰汁及意大利扁麵
香煎草飼牛柳扒配Godiva黑朱古力松露菌汁
整體來講成個tea set 好高質,甜點又靚又好食,自轉星球又岩晒打卡,Godiva 黑白軟雪糕任食超有誠意,食埋主食晚飯都唔洗食。
10分滿分
價錢:7/10