2024-08-17
偶然下發現呢間小店,於是openrice 訂枱試下。店員WhatsApp confirm booking之餘仲send埋menu比你預覽。我怕嘈於是特別安排corner table,好細心的follow up,未食已加分!食物方便有驚喜。首先我最愛的appetizers 竟然有十幾款選擇同埋好特別。其實每樣都好食,尤其是酒盗變奏,喊喊地佐酒小食最啱! 蒜油蝦勁好食! 餃子本身唔係我favorite 但佢哋的雞皮餃子好特別值得一試! 至於西班牙青椒,以前呢樣食物就好特別,宜家成街都有但好明顯唔地道,佢哋呢度就做得唔錯!至於服務,一流! 我地開左兩枝酒唔覺唔覺竟然食到12點。你舒舒服服係二樓食,完全唔知道原來客人走哂! 星期五都完全冇限時 (最憎限時)! 完全冇趕客,我地有點唔好意思,但佢哋滿臉笑容還說,唔緊要我地係樓下飲野喳嘛!呀,還有,途中我地食完碟蒜油蝦冇留意收左隻碟,佢哋竟然再整過蒜片橄欖油再另加一碟番茄醬(好清新!) 等我地可以食埋啲多士,超級窩心!小店加油,下次再帶朋友來試main course!
小店加油,下次再帶朋友來試main course!