2018-01-07 5101 views
晚上接近九點睇過openrice先黎到呢間叫Majesty嘅鋪頭雖然openrice上寫住佢閂九月點但我地照報 去到當然係未閂門啦由於九點先去個道街上嘅店鋪都閂晒門條街都比較少人行去到門口佢個門口又比較暗門口又冇燈 差啲miss咗 好唔起眼嘅門面入到去燈光都唔係太明亮嘅我地揀咗個牆邊二人位坐一坐底就有人拎餐牌比我地佢啲意粉都幾平下晚餐食個三十幾蚊意粉係好抵佢又冇加一 比較自助嘅形式餐具都同水都係自助形式拎原本揀咗個雞柳意粉但佢話雞柳賣晒所以唯有轉其他意粉啦佢先黎嘅係香辣海鮮意粉個海鮮意粉好吸味 好入味個香辣味辣得黎帶點甜 好惹味 個調味好好 所以幾好味呀 意粉係啲平料黎 但佢賣三十幾蚊 平料都係正常 但佢好多蜆肉 真係好多 份量都好大碟 海鮮係得蜆好多 少少魷魚圈 得兩隻蝦仔但佢調味真係好食 甜甜酸酸嘅辣 好惹味跟住黎個香蒜白酒意粉岩岩食完個香辣海鮮意粉 比較濃烈嘅味所以頭個幾啖係完全食唔到個香蒜白酒意粉有咩味佢係比較啖嘅 但之後食下食下 其實佢個蒜味都幾濃食完成個口都留有個陣蒜味同埋海鮮意粉一樣啲蜆好多好多好多真係好多 意粉份量都比較多所以我覺得好抵食味道都唔錯 啲蜆比較唔入個蒜味跟
晚上接近九點

環境很好 坐得幾舒服
味道好味呀都
幾滿意
2018-01-07
$61.5 (Dinner)
香辣海鮮意粉
香蒜白酒蜆肉炒意粉