2024-05-13 28 views
#觀塘美食 #小蓮星呑食觀塘🔻 House FiftyEight 觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓/通常都唔會帶狗狗出街因為好多餐廳都冇pet Menu,淨係見到我喺度食飯,佢冇得食仲要坐定定都幾陰公,今次就搵到觀塘呢一間餐廳有埋寵物餐單,仲要有好多多款選擇,價錢亦都合理/🧃牛漢堡扒(全熟) $78寵物餐單有水果拼盤、素雞肉丸、三文魚千層蛋糕等等選擇,因為我家狗狗最鍾意食牛,所以我哋揀咗牛漢堡扒,問過職員,係100%牛肉,仲係會煮到全熟,比狗仔食完全冇問題,唔需要擔心敏感情況,一上到嚟嘅時候熱辣辣,真係原塊漢堡扒,份量超級多,一上到嚟狗仔已經超興奮,我哋切晒俾佢食,兩下子就食晒,見到佢咁滿足我都好滿足/🧃朱古力慕絲蛋糕 焙茶麻糬巴斯克蛋糕今次嚟我哋係食下午茶,叫咗一人一件cake加嘢飲嘅套餐,賣相方面,兩款蛋糕都唔差,朱古力蛋糕外皮係朱古力醬雪凍而成,非常濃郁,蛋糕體好絲滑,朱古力甜而不漏。巴斯克蛋糕上面有拉絲麻糬,每啖都好煙韌,估唔到幾夾,培茶味適中,好食!/🧃海鹽焦糖拿鐵 士多啤梨乳酸梳打2杯飲品都好打卡able. Latte海鹽焦糖相間,鹹鹹甜甜加埋咖啡嘅酸苦,味道好有層次。士多

#觀塘美食 #小蓮星呑食觀塘
🔻 House FiftyEight
觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓

🧃牛漢堡扒(全熟) $78

🧃朱古力慕絲蛋糕 焙茶麻糬巴斯克蛋糕

🧃海鹽焦糖拿鐵 士多啤梨乳酸梳打
2杯飲品都好打卡able. Latte海鹽焦糖相間,鹹鹹甜甜加埋咖啡嘅酸苦,味道好有層次。士多啤梨乳酸梳打酸酸甜甜,加埋好有氣嘅梳打,想透心涼必叫。

#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover #foodphotography #hkig