2024-08-01
每次經過呢間位於旺角嘅日燒店,已經好想入去試,今晚終於抵抗唔住誘惑,就去咗呢間人山人海嘅餐廳食晚餐啦。頂級澳洲和牛海鮮放題晚餐套餐HKD 688 🍴食物方面,有味道、有水準、有分量 ✅ 頂級澳洲和牛海鮮(頭盤)✅ 極品牛小排✅ M8和牛封門柳 ✅ M8和牛牛板腱 ✅ 豬頸肉✅ 金錢展✅ 網燒一口牛頂級澳洲和牛海鮮(頭盤)入口即溶,好滑好嫩,濃郁嘅海鮮味,會令你由頭到尾都好滿足 。極品牛小排就燒得啱啱好,外面微焦,裡面軟嫩,份肉汁都令你欲罷不能。食落口就係一種滋味感,仲要有淡淡嘅炭香味! 再講講M8和牛封門柳同M8和牛牛板腱,烤得恰到好處,充滿豐富和牛獨特嘅牛味👍 豬頸肉滑嫩,網燒一口牛更係令人驚喜!師傅嘅手藝真係得👌,每一啖都令人回味無窮! 晚餐來到嘅最後一環,係金錢展,確實係人生中必食之一,試完之後唔會後悔!終於經過呢次晚餐後,我對「本場」嘅敬佩感大增,頂級澳洲和牛海鮮放題晚餐更係非常超 值,份量十足!好食!人又開心! 下次再去旺角,一定再黎呢度食!
山人海嘅餐廳食晚餐啦。
頂級澳洲和牛海鮮放題晚餐套餐HKD 688
🍴食物方面,有味道、有水準、有分量
✅ 頂級澳洲和牛海鮮(頭盤)
✅ 極品牛小排
✅ M8和牛封門柳
✅ M8和牛牛板腱 ✅ 豬頸肉
✅ 金錢展
✅ 網燒一口牛
滋味感,仲要有淡淡嘅炭香味!