2024-03-12
🍸唔知大家多唔多ʜᴀᴘᴘʏ ғʀɪᴅᴀʏ去sᴏʜᴏ 區飲嘢同埋食飯🍷成日見到啲朋友影相都覺得好ᴄʜɪʟʟ今次去咗間酒吧餐廳無論感覺同埋食物都覺得唔錯🍸♡凱撒沙律|ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ•ᴀɴᴄʜᴏᴠɪᴇs, ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ, sʜᴀᴠᴇᴅ ᴘᴀʀᴍɪɢɪᴀɴᴀ呢個沙律都做得非常標準,而且足料食落去嘅雞肉好多同埋芝士真係絕配♡墨魚汁意粉 |sǫᴜɪᴅ ɪɴᴋ sᴘᴀɢʜᴇᴛᴛɪ•ᴛᴏᴍᴀᴛᴏ sᴀᴜᴄᴇ, sʜʀɪᴍᴘ, sᴀʟᴍᴏɴ, sᴄᴀʟʟᴏᴘs呢個海鮮意粉都幾足料有蝦、帆立貝同埋三文魚個墨魚汁意粉本身係用黑色墨魚麵,但係餐廳上菜嘅時候同我哋講原來冇晒墨魚面🦑變咗正常意粉再加茄汁意粉🍝不過味道其實冇分別都好香🍅味♡日式燒牛肉蓋飯 |ʀᴏᴀsᴛ ʙᴇᴇғ ᴛᴏᴘᴘᴇᴅ ᴊᴀᴘᴀɴᴇsᴇ ʀɪᴄᴇ•ᴀᴘᴘʟᴇ ɢɪɴɢᴇʀ ‘ᴀᴄǫᴜᴀsᴀʟsᴀ“ sᴀᴜᴄᴇ, ᴄᴜʀᴇᴅ ʏᴏʟᴋ睇相都覺得好吸引大大塊嘅日式燒牛肉仲有一隻生蛋配蓋飯熄冷氣都好惹味,如果再多啲醬汁應該仲正
♡凱撒沙律|ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ
♡墨魚汁意粉 |sǫᴜɪᴅ ɪɴᴋ sᴘᴀɢʜᴇᴛᴛɪ
呢個海鮮意粉都幾足料有蝦、帆立貝同埋三文魚
睇相都覺得好吸引大大塊嘅日式燒牛肉仲有一隻生蛋配蓋飯
熄冷氣都好惹味,如果再多啲醬汁應該仲正