2022-07-26 1987 views
是咁的,本橘真心食得,特別就係MEATS … 經眾多好友認證後都好certified 要食飽本橘一啲都吾容易,所以次次食飯都係以夠吾夠肉食作為其中一個好重要嘅指標-安娜就係一個MEAT EATER 認證好正嘅餐廳-作為一間屹立元朗多年嘅餐廳,安娜嘅聲譽係連吾係元朗人嘅本橘都係親故口中聽過吾少次,同剛剛行完山之餓死左親故一齊食就更知道有幾正-1/ 豬手餐足料! 大份! 脆皮肉嫩!以上Slogan足以形容豬手餐有幾抵食有幾好食,雖則吾係鐵板餐,但係一樣香口,一樣有肉汁,一樣好脆卜卜,一樣咁正咁值得MEAT EATERS 去點!-2/ 肉眼扒餐 (五成熟)好嫩滑嘅扒,堅5成熟剛剛好,好juicy ,吾會生到切吾開亦吾會熟到好老,肥瘦適中的肉眼,其實調味品吾係落左好多,但係因為牛肉高質,本身已經好好食—就係咁就餵飽左我同親故們,的確大推,MEAT EATERS 認證
安娜就係一個MEAT EATER 認證好正嘅餐廳

1/ 豬手餐

足料! 大份! 脆皮肉嫩!
2/ 肉眼扒餐 (五成熟)