2011-10-24 14 浏览
下午茶時段在金馬倫道的一寿司Tea一Tea,稍事休息。一行二人點了七碟壽司,分別有三文魚、吞拿魚、海老、甜蝦、帶子、象拔蚌、北寄貝及榮螺壽司。整體評分不俗,刺身都幾新鮮,但壽司飯略嫌有點鬆散及欠缺醋香。個別評分方面,三文魚及吞拿魚幾肥美;甜蝦及帶子幾鮮甜;海老及象拔蚌肉質爽口,但味道偏淡;北寄貝及榮螺則普通喇!

下午茶時段在金馬倫道的一寿司Tea一Tea,稍事休息。一行二人點了七碟壽司,分別有三文魚、吞拿魚、海老、甜蝦、帶子、象拔蚌、北寄貝及榮螺壽司。整體評分不俗,刺身都幾新鮮,但壽司飯略嫌有點鬆散及欠缺醋香。個別評分方面,三文魚吞拿魚幾肥美;甜蝦帶子幾鮮甜;海老象拔蚌肉質爽口,但味道偏淡;北寄貝榮螺則普通喇!
各式壽司(一)
各式壽司(二)
各式壽司(三)
[23/8/2011; Sun]
2011-10-23
2011-10-11 6 浏览
不太喜歡在這裡吃東西,一是服務態度的問題,服務員完全不在狀態,點菜的時候叫了多次都沒有人過來,付帳單時也是一樣。此外,他們不太留意食客的需要,不會自動幫添茶,叫他們添茶也要叫好幾次,明明餐廳裡沒什麼人客。二是食物質素差,他們的壽司不太新鮮,三文魚還可以,但三文魚子就有一點腥味。另一讓人失望的是,芥辣八爪魚。八爪魚多是夠多,但可惜的是芥辣的芥辣味不夠,沒有了那種嗆鼻的感覺。其實那個特長海鰻壽司算是做得最不錯,是我全晚最滿意的壽司。總括而言,價錢不算是太貴,果然是一分價錢一分貨,若想慳而又想吃壽司,都算是個可以考慮的選擇。

2011-10-08 19 浏览
之前dinner 食過質素相當高,人未係好多但迥轉帶已放滿新鮮的壽司今次食lunch,A B C =$59 or A B D =$69 組合選擇豐富壽司卷唔錯,魚生飯幾靚仔,加埋焗薯都幾滿足
2011-10-07
庆祝纪念
生日
2011-09-30 13 浏览
下午茶時間到一寿司, 試了一個set,每set可選三款食物:簡單的炸雞, 一共四件, 很足夠, 味道不錯, 加以檸檬汁令人開胃!不用任何豉油及wasabi, 本身的辣沙律汁已很美味, 加上不錯的辣三文魚, 沒錯的選擇!!一隻大蝦, 兩片叉燒, 一些日式魚片, 半隻熟蛋, 不錯的豬骨湯, 很多很多的拉麵, 真是令人滿意!下午靜靜的光顧, 感覺不錯, 客人不多, 慢慢用膳, 悠閒下午呢!
炸雞
辣三文魚卷
海鮮拉麵

2011-09-27
炸雞
辣三文魚卷
海鮮拉麵
雖然10點後先食晚飯實在是愛瘦女士的禁忌,但一方面又愛吃既miss lippy昨天決定破一破界,一枝箭跑到sushi one門外等待10點的來臨,衝呀!!!!!!!!!!!看着bar桌上的sushi不停在轉, 她心中已經有千個不耐煩.終於等到喇, 佢第一句講既野係: 嘩!正呀!!!樣子很新鮮, 吃進去是鮮甜, 此時小記也忍不住跟miss lippy感動起來.有人說三文魚是日本人最少吃的sushi,縱使你認為我們不懂吃,哈哈, 我們就是偏愛它: )經過個多小時的作戰, miss lippy施展它的功能,喝幾口熱茶, 大滿足: )
雖然10點後先食晚飯實在是愛瘦女士的禁忌,
但一方面又愛吃既miss lippy昨天決定破一破界,
一枝箭跑到sushi one門外等待10點的來臨,
衝呀!!!!!!!!!!!
終於等到喇, 佢第一句講既野係: 嘩!正呀!!!
有人說三文魚是日本人最少吃的sushi,
縱使你認為我們不懂吃,
哈哈, 我們就是偏愛它: )
經過個多小時的作戰, miss lippy施展它的功能,
喝幾口熱茶, 大滿足: )
2011-09-21
2011-06-25 14 浏览
今日同朋友去食一壽司2:00-5:30 pm果個組合餐一入到去坐bar ,坐都未坐穩個waitress就一野推埋黎然後叫野食,原本諗住跟餐加$6蚊要特別野飲,佢話無果d野飲,所以我朋友就諗住叫第2樣唔要餐,因為佢叫餐係為左杯野飲同佢講取消番,重新黎過,個waitress就即刻好不屑咁樣,la埋口面然後d野食放到過黎,隨手放低一邊就走,朋友有野食黎左都唔知然後野食黎左,豚肉面屎湯, d豚肉好"鞋"個阿拉斯加卷,舊飯好鬆散個雜綿魚生飯都幾好既隻蝦幾好食但係,我同朋友都覺得杯綠茶有陣怪味....d waitress真係十問9唔應..有個外國客人舉左好耐手叫左好耐都又係冇人應佢話"SOMEBODY???" 之後都冇人應等左勁耐個waitress先慢慢行過去
今日同朋友去食一壽司2:00-5:30 pm果個組合餐

然後叫野食,原本諗住跟餐加$6蚊要特別野飲,
佢話無果d野飲,所以我朋友就諗住叫第2樣唔要餐,
因為佢叫餐係為左杯野飲
同佢講取消番,重新黎過,
waitress就即刻好不屑咁樣,la埋口面

然後d野食放到過黎,隨手放低一邊就走,
朋友有野食黎左都唔知

然後野食黎左,
豚肉面屎湯, d豚肉好"鞋"

個阿拉斯加卷,
舊飯好鬆散

個雜綿魚生飯都幾好既

隻蝦幾好食

但係,我同朋友都覺得杯綠茶有陣怪味....

d waitress真係十問9唔應..
有個外國客人舉左好耐手叫左好耐都又係冇人應
佢話"SOMEBODY???"
之後都冇人應

等左勁耐個waitress先慢慢行過去
2011-04-26 11 浏览
一壽司,論水準一定唔係名列前茅,論價位唔係靠平抵食一類,唯一話題性係佢個招牌超大魚缸,驟眼望落去足有六、七十呎長,養咗好多珊瑚同魚,確係幾養眼,雖然小弟唔係養魚迷,但食吓壽司,又望吓啲魚,感覺都幾舒服!其實時間都唔早,星期六,12:30pm,但成個場無乜人,係過咗1:00pm有啲寫字樓收工,先多啲客,不過直到我哋食完為止,頂多都係五乘滿。我哋鍾意揀坐迴轉位,睇住條迴轉帶有咩好嘢出,而且又見到後面師傅晌度整壽司,重點係睇到佢哋整食物時夠唔夠衛生丫嘛,今次就見到個師傅雖然有戴口罩,不過就拉低咗落個鼻以下。另外,略嫌啲迴轉位拍得太逼,一個位貼一個位,我同老婆都唔係咁肥一齊坐就話啫,如果嚟咗個有番咁上下身形,又或者係個啱啱趕過嚟而大汗疊細汗嘅客,感覺就令人唔太舒服啦!此外,其他服務都唔錯,員工勤快,每個位又有兩隻小碟讓客人可選擇豉油、芥辣分開落。所謂不時不食,既然見到佢有個季節推介,當然要捧捧場依個季節限定啦,一共有9款有壽司、有魚生、有吸物……,我哋就憑感覺揀咗3款,然後再晌迴轉帶精挑2款,加多個小食同一碗湯麵埋齋,就夠晒皮喇!蟹棒天婦羅壽司$18(季節推介)依個真係要推介,蟹棒壽司晌迴轉帶
。另外,略嫌啲迴轉位拍得太逼
蟹棒天婦羅壽司$18(季節推介)

依個真係要推介,蟹棒壽司晌迴轉帶都有出,況且都係大路嘢,以前都有食過,不過今回只有落單叫,唔會出現晌迴轉帶,因為條蟹棒炸後才整壽司,即叫即做先「新鮮」。蟹棒以天婦羅形式輕炸,粉漿微薄,睇落條蟹棒好似冚咗層紗咁,咬落多咗朕「脆皮」。面面嘅芥辣醬經調校,有芥辣之味,無芥辣之狠,較易入口,唔怕辣辣壽司邊個食,無人食!
火灸芝士帆立貝壽司$30(季節推介)

透明方形玻璃碟盛上,帆立貝夠晒大,壽司又輕灸過,賣相的確幾有睇頭。不過,條芝士就「求其」啲,好似片裝卡夫芝士切咗兩細條,火灸過都係一舊舊,幸好件帆立貝幾鮮味又大啖肉!
北海道豆乳立魚吸物$28(季節推介)

點依個係因為可以當湯飲,確實,豆乳色澤奶白,豆味勁濃郁,係覺得佢杰身咗啲,而且質感有啲起粒,如果做得再滑溜啲就無得頂喇。配料有冬菇、昆布、立魚同蔥花,雖然我覺得佢哋係配角,但用料都唔太「求其」。
吞拿魚卷$14
純粹過吓口癮所以先攞嘅卷物,吞拿魚反卷,外鋪蟹籽,色澤搶眼,味道OK啦,吞拿魚質素都唔差,係中間嘅紫菜有啲腍。
帆立貝壽司$26
見之前個火灸芝士帆立貝壽司好食,所以晌迴轉帶見有,再追加多一客啫!
日本南瓜甜蕃薯天婦羅$22

食咗咁多壽司,都想點個炸嘢嚟衝擊吓味蕾,就選定南瓜、蕃薯天婦羅,因為南瓜、蕃薯一晌係我至愛,要是貨靚,南瓜同蕃薯都有種獨有嘅清甜,所以燒南瓜、煨蕃薯係BBQ嘅難兄難弟。今趟嘅天婦羅南瓜、蕃薯,炸漿都做得夠薄,要讚係無乜剩油,應該係油溫控制得好,而南瓜同蕃薯味道粉甜。
豚肉拉麵配秘製豬骨湯$59
試咗佢幾類唔同食品,諗諗吓就不如睇吓佢啲拉麵又點!枱頭有個獨立拉麵介紹,得3款:野菜什菌拉麵$55、豚肉拉麵$59、豬軟骨拉麵$59,都係配秘製豬骨湯。前者我覺得比軟寡,後者太太唔鍾意食豬軟骨,所以晌篩選下揀咗豚肉拉麵配秘製豬骨湯。整體嚟講OK,湯頭豬骨味幾香,當然唔會好似豚王個啲濃到漿口;豚肉共有3片,唔肥唔瘦,但亦唔見肉質好滑溜;鹵蛋就比較失色,無溏心之餘,又較為實肉;不過,大量粟米粒,又加多條蟹柳,麵條哎落帶韌勁,都算唔錯啦!
甜品只有綠茶雪糕、芝麻雪糕、HD雪糕,所以甜品就留肚無食。
  • 蟹棒天婦羅壽司
在尖東時常經過Sushi One門口,眼看入面餐廳環境幾大,心知Sushi One規模幾大。今天來品嚐一下。三月二十一日.晴天自選日式定食 A+B+C=$59特選日式定食 A+B+D=$69我選擇了自選日式定食 A+B+C=$59 A7特式鯖魚唐揚+B5火焰三文魚卷+C3海膽海鮮炒飯火焰三文魚卷 我覺得三文魚有點鮮味而且千島汁與三文魚配合得好入口容易,一試無妨。特式鯖魚唐揚 外層脆、與檸檬配合不錯但咬落魚肉的味道欠了些,唯不足之處。海膽海鮮炒飯 未食有一些香味,食落夠暖烘烘的飯粒份量夠而且魷魚多過海膽,海膽味道一般。海膽海鮮炒飯我覺得在冬天食最好因為夠暖烘烘。食物方面OK!服務:上主菜就快但後來不知什麼原因侍應得一個人服務,隔籬枱人客仲叫了侍應好幾次才有人到。

三月二十一日.晴天

自選日式定食 A+B+C=$59
特選日式定食 A+B+D=$69

我選擇了自選日式定食 A+B+C=$59
A7特式鯖魚唐揚+B5火焰三文魚卷+C3海膽海鮮炒飯

食物方面OK!

火焰三文魚卷
特式鯖魚唐揚,見仁見智。
勝在暖烘烘
2011-03-21
火焰三文魚卷
勝在暖烘烘
2011-03-15 6 浏览
為左支持日本從地震中重生振作決定食下SUSHI 支持可惜今次D食物質素頗令人失望不是食材唔新鮮 (e.g. 三文魚籽好多都爆晒 望落好唔開胃)就係D飯太軟身唔知見到咁多人排隊食 仲以為好得點知有點中伏既感覺!正常D既 都係同D熟食 (e.g. 炸豆腐, 蛋同長鰻魚壽司)至於稍為有驚喜的反而是兩杯凍飲 (迷情+SEX ON THE BEACH) 環境唔錯 不過食物質素真係麻麻我諗唔會再幫襯
為左支持日本從地震中重生振作
決定食下SUSHI 支持
可惜今次D食物質素頗令人失望

就係D飯太軟身
唔知見到咁多人排隊食 仲以為好得
點知有點中伏既感覺!
環境唔錯 不過食物質素真係麻麻
我諗唔會再幫襯
2011-03-13
看完了King's Speech,很很很好看呢我們都很喜歡看英式宮廷戲,那個氣氛好典雅好看吃黑夜壽司是一早決定了的,但未決定吃一還是金水(其實兩間我也很沒有好感)跑了幾條街哈哈哈,9:45左右到了已經有很多人在等呢不過我們一直玩著moron test根本都沒有感覺在排哈哈哈也很快的十點鐘就全部人都進去了你有得吃黑夜壽司就開心的不停笑哈哈哈一坐下就不停的看餐牌和落order,都是叫平常吃的那些食物很快就到了其實一向我對一壽司也沒甚麼期望因為第一次吃是幾年前在旺角吃過覺得它的飯很大有點酸口感也不好吃過新世紀那間有試過改觀一點的但這次完全把我帶回那個世界,真的是不太好吃連本來以前常常吃它的黑夜的你也說,現在它的質素下降了很離譜可以說是除卻巫山不是雲,可能是我偏心千兩因為上次太好吃這次吃這裡的三文魚真的覺得不好吃,味道不新鮮其他的也全都是中規中矩那個雞軟骨更是不知所謂!一大舊一大舊幾顆黏起來的!一分錢一份貨吧,半價的就是落得如此質素我不抱怨哈哈哈,但永遠不會再吃!結論是:就算沒有那些coupon我下次也要和你去吃Monster和千兩不會讓這間東西破壞對壽司美好的情感 : P
看完了King's Speech,很很很好看呢
我們都很喜歡看英式宮廷戲,那個氣氛好典雅好看
吃黑夜壽司是一早決定了的,但未決定吃一還是金水
(其實兩間我也很沒有好感)

跑了幾條街哈哈哈,9:45左右到了
已經有很多人在等呢
也很快的十點鐘就全部人都進去了
你有得吃黑夜壽司就開心的不停笑哈哈哈
一坐下就不停的看餐牌和落order,都是叫平常吃的那些
食物很快就到了
芥辣八爪魚好好好難吃,其他的也很普通
忘了幫那個秘製燒玉子拍照,整晚其實是它最好吃,熱熱的挺好吃
其實一向我對一壽司也沒甚麼期望
因為第一次吃是幾年前在旺角吃過
覺得它的飯很大有點酸口感也不好
吃過新世紀那間有試過改觀一點的
但這次完全把我帶回那個世界,真的是不太好吃
連本來以前常常吃它的黑夜的你也說,現在它的質素下降了很離譜

可以說是除卻巫山不是雲,可能是我偏心千兩因為上次太好吃
這次吃這裡的三文魚真的覺得不好吃,味道不新鮮
其他的也全都是中規中矩
那個雞軟骨更是不知所謂!一大舊一大舊幾顆黏起來的!
一分錢一份貨吧,半價的就是落得如此質素
我不抱怨哈哈哈,但永遠不會再吃!

結論是:就算沒有那些coupon
我下次也要和你去吃Monster和千兩
不會讓這間東西破壞對壽司美好的情感 : P
2011-03-03
忘了幫那個秘製燒玉子拍照,整晚其實是它最好吃,熱熱的挺好吃
  • 秘製燒玉子
2011-01-03 7 浏览
又是避開了黑夜時段的人郡, 這樣才吃得安樂, 不太嘈吵及與鄰座太近距離是次光臨距上次已兩個多月, 不過水準未減, 唯獨是職員的面孔每次都不一樣, 沒有親切感
2011-01-03
很甜的腐皮壽司
火炙三文魚及三文魚皮配三文魚壽司
玉子 (熱食)
雞軟雞配海膽醬
2010-11-21 20 浏览
呢次係我第一次寫食評, 亦係因為我覺得有必要話比大家知要小心既事!!星期五晚我同我個fd剪完頭髮同買完護膚品之後就決定去旺角雅蘭中心果間一壽司試下, 因為之前都係食開金水, 今次決定轉下第二間試下9:15pm已經開始排左2-3個蛇缾, 等到正式派飛之後再等多15mins就入得去啦所有野都好好, 包括服務員同上野既速度, 食品既品質都好好, 款式都好多新鮮又好味, 我同我個fd都食得好開心由於係旺角呢間食我太開心, 返屋企之後就同我男朋友分享啦結果我男朋友就話明天再去食多次不過今次因為要去尖沙咀拎優惠劵去睇戲, 而且睇之前既食評都唔錯, 等又唔使等咁耐, 所以就決定一試尖沙咀呢間之後再去睇11:35分/00:35分既天凶之城一切計劃都好順利9:50分開始排, 10:15分已經入得去一坐底之後馬上叫野食, 不過等左好耐...大約15mins之後先有第一碟上檯...仲要係得一碟既吉壕壽司..好!!本著尋日既開心經驗, 今日期望住佢會一樣咁好既服務...點知..等多15mins之後先再有第2碟上場, 開始感到無奈..點解要等咁耐?, d三文魚好新鮮咁岩岩運到切緊嗎?!但見d人都好努力咁握緊飯,
新鮮又好味, 我同我個fd都食得好開心

由於係旺角呢間食我太開心, 返屋企之後就同我男朋友分享啦
結果我男朋友就話明天再去食多次

一切計劃都好順利

9:50分開始排, 10:15分已經入得去
但見d人都好努力咁握緊飯, 整緊三文魚...
我地唸住唔催佢, 費事令佢難做之餘(得6個人係度整咋), 免得催催下質素下降..

11:00pm..
點知第二張單既野都黎晒, 第一張單仲係黎少左碟汁燒三文魚, 以為要燒所以耐d... 唯有叫個女侍應跟下啦, 好快就比反我啦

11:15pm
但到想埋單時先發現原來每人最低要$80消費..
尋日又唔見旺角果間話要wo, 但都食左$200幾蚊就無所謂
其實本身都好飽..因為等得太耐lol, 一路食一路等咁咪一邊消化, 食左13碟都飽啦, 折左之後先$123
咁就唯有叫一碟火炙三文魚, 一碟劍魚三食加一碟牡丹蝦補夠佢啦

11:30pm
三碟野開始上啦, 其實已經好想走人, 一黎已經飽左, 二黎想去睇戲啊
黎左一碟牡丹蝦之後又等多10mins, 呢個時候黎左劍魚三食, 我男朋友係我去tolet時食晒, 佢都知我好飽啦...
食完又等多5MINS, 碟火炙三文魚仲未到, 唯有催下佢同叫個男侍應加茶, 采都唔采我lol
你估我好想催你啊?!
我不知幾想快d走, 點知一問之下佢就話已經比左我?!

真係奇怪, 無人食過, 碟亦得兩隻, 咁第三碟野去左邊?!

個女侍應仲要實牙實齒咁@@真係令人越唸越火!!!

雖然最後真係會比番我, 不過比人屈既感覺真係唔好

加上又要等咁耐, 食果10幾碟野食左我成2個鐘, 12點多先走得人

唔怪得出面仲有咁多人排隊BO, 你入面D人D野食黎得咁慢, 想食快D既人又走唔到= ="

所以我奉勸大家如果去食呢d叫完又無單比你對番, 你一定要記得自己叫左d 咩, 黎左D咩

唔係實會比人地屈!!!
2010-11-20
  • 吉壕壽司
  • 三文魚壽司
2010-10-18 16 浏览
正價時段除了不需大排長隊之外, 食物質數及服務亦比黑夜時段好.. 所以一般都會避開黑夜時段, 盡量早些入時'食好o野'!!是次先點了兩杯特飲, 雖然半價優惠, 但亦無馬虎, 賣相也不錯喔!接著便是新鮮的壽司,手卷,及小食, 每款都美味非常, 三文魚夠肥美, 三文魚皮夠脆,紫菜亦很鬆脆,玉子鮮甜熱辣辣, 無懈可擊!今次的服務比以往好, 可能因為不太忙的關係, 但這不是我來一壽司的期待, 因為侍應們根本每次也很生面口, 不似熟手, 所以我唯一的期望便是在食物方面! 幸好每次都未有令我失望, 而且我一定會選擇不在黑夜時段跟別人爭食了!
石榴菠蘿特飲
茉茶沙冰

花之戀
2010-10-18
石榴菠蘿特飲
茉茶沙冰
花之戀
2010-09-12 13 浏览
琴晚特登去咗尖咀果間一寿司食...因為覺的MK 果間唔得尖咀哩間排隊仲快過MK.......45分中.果然無令我失望....~海膽~正........我同老公食咗一共8件~新鲜~三文魚刺身~正~肥美吉列炸蠔~超正~!!!脆卜卜~葱金蒼魚腩~OK北寄貝~正.....爽口!老公~話牡丹蝦~正.....鮮甜~吞拿魚刺身OK~鰻魚就好過MK果間..但都系麻麻地~~~三文魚籽就唔得啦~又係唔爽口....腥味.好勁!!~两款飲品NO......(着迷..XX唔記得~)酸到苦......大家認住啊!!,,,,,有有西柚都好苦~~~
琴晚特登去咗尖咀果間一寿司食...因為覺的MK 果間唔得
尖咀哩間排隊仲快過MK.......45分中.
果然無令我失望....
~海膽~正........我同老公食咗一共8件~新鲜~
三文魚刺身~正~肥美
葱金蒼魚腩~OK
北寄貝~正.....爽口!
老公~話牡丹蝦~正.....鮮甜~
吞拿魚刺身OK~
鰻魚就好過MK果間..但都系麻麻地~
~~三文魚籽就唔得啦~又係唔爽口....腥味.好勁!!
有西柚都好苦~~~
海膽好正~..!!三魚籽就唔得啦~
刺身新鲜~
鰻魚就好過MK果間..但都系麻麻地~
好酸...又酸又苦
丛金蒼魚腩同咩藍鮨吞拿魚就麻麻地
2010-09-11
海膽好正~..!!三魚籽就唔得啦~
刺身新鲜~
好酸...又酸又苦
  • 海膽
  • 三文魚刺身~吉列炸蠔~
2010-08-06 6 浏览
去完動漫節又有小小肚餓既關係係由灣仔去尖沙咀既船上面就同男朋友決定左去食黑夜壽司男朋友諗左好耐先諗番起一壽司有得食半價黑夜壽司好去到 9.15pm, 已經有人排隊所以我地都排埋一份10pm 有得入la我地坐迴轉枱,睇住d師父由好得閒,變到好忙首先睇睇落單紙, 都有好多壽司選擇就叫左 三文魚,燒三文魚,海膽,甜蝦,花之戀, 金鎗魚, 劍魚同特張鰻魚呢d全部都好新鮮,真係唔錯, 好好食, 好快就食晒。份量同平時一樣再叫小食: 蟹子沙津, 海膽雞軟骨 ﹣蟹子沙津, 好大份,同時好多沙津醬, 令到好似成支沙津醬食緊落肚,多過食緊沙津海膽雞軟骨 - 只可以話 "not my cup of tea" - 海膽醬配雞軟骨,味道有小小怪,但男友就覺得ok, 好既地方係雞軟骨炸得既好夠乾身 食完晒,男朋友話要試下蠔壽司 - 來到一食,就知道有問題, d蠔一d都唔新鮮,好似過左期咁 為左沖淡口入面蠔壽司個種味,我地係個壽司帶到拎左巨大帶子. 得一件. 咬落去覺得係兩個世界, 帶子新鮮,好甜, d肉好咬口 食完要飲野la, 但就好多想飲既飲品都賣晒 服務就唔算好埋單 $209 - 有最低消費每位$
去完動漫節又有小小肚餓既關係
係由灣仔去尖沙咀既船上面
就同男朋友決定左去食黑夜壽司

男朋友諗左好耐先諗番起
壽司有得食半價黑夜壽司
好去到 9.15pm, 已經有人排隊所以我地都排埋一份
10pm 有得入la
我地坐迴轉枱,睇住d師父由好得閒,變到好忙

首先睇睇落單紙, 都有好多壽司選擇
就叫左

再叫小食:

食完要飲野la, 但就好多想飲既飲品都賣晒

服務就唔算好

埋單 $209 - 有最低消費每位$80