2023-10-08 9 浏览
呢一間位於九龍城嘅日本菜之前食過好正😌,今日就再黎試下佢嘅晚餐啦🥳二人前 $1488松葉蟹肉青蘋果蟹籽沙律呢一個沙律蟹肉好有鮮味🤣,加上青蘋果甜甜地更加有口感😙櫻花蝦炸豆腐炸豆腐外皮好香脆,而裡面嘅豆腐好滑😎刺身壽司盛盒首先左口魚油香味十足🤪,黑松露帶子嘅味道配搭好特別,油甘魚壽司鮮味十足😻,仲有赤蝦刺身、三文魚刺身、磯煮鮑魚,當中鮑魚口感一流,好爽口🔥蜆湯野菜鍋配稻庭烏冬個湯鮮味十足,烏冬口感煙韌😙龍蝦鐵板燒呢個菜式我好鍾意❤️,起好晒嘅龍蝦肉,好爽口味道都好出😜煙燻牛舌心 呢一個牛舌係我食過最正😝,後厚切但係又好爽口,而且牛味好濃郁🤩煙燻活白鱔白鱔好厚肉,超級惹味😜煙燻雞翼雞翼外皮香脆,肉質嫩滑😝日本捲蛋最好甜品仲有香蕉同朱古力口味嘅日式捲蛋😛Sapporo啤酒

二人前 $1488
松葉蟹肉青蘋果蟹籽沙律
呢一個沙律蟹肉好有鮮味🤣,加上青蘋果甜甜地更加有口感😙

櫻花蝦炸豆腐
炸豆腐外皮好香脆,而裡面嘅豆腐好滑😎

刺身壽司盛盒

蜆湯野菜鍋配稻庭烏冬
個湯鮮味十足,烏冬口感煙韌😙

龍蝦鐵板燒
呢個菜式我好鍾意❤️,起好晒嘅龍蝦肉,好爽口味道都好出😜

煙燻牛舌心

煙燻活白鱔
白鱔好厚肉,超級惹味😜

煙燻雞翼
雞翼外皮香脆,肉質嫩滑😝

日本捲蛋
最好甜品仲有香蕉同朱古力口味嘅日式捲蛋😛

Sapporo啤酒
2023-10-07 21 浏览
餐廳裝潢以木系為主,洋溢著傳統日式居酒屋的感覺。時令活生蠔生蠔超級肥美,脹卜卜,質地清新爽甜,味道不會過咸象拔蚌刺身超級鮮!!象拔蚌色澤通透,味道超級鮮甜,口感爽脆彈牙,以刺身享用最適合不過象拔蚌膽炒蘆筍象拔蚌兩食,以象拔蚌既膽臟炒蘆筍。特色小菜,有驚喜!象拔蚌膽炒至相當惹味,蘆筍清新爽口壽司盛九宮格擺盤非常吸晴,共有8款壽司,包括有黑松露帆立貝、三文魚、鰻魚、赤蝦、炙燒左口魚、磯煮鮑魚、油甘魚、赤身,每款食材也新鮮,讚!伊比利亞豬配三文魚炒飯 伊比利亞豬是西班牙之黑毛豬,肉味香濃,肉質嫩滑且營養價值高。炒飯炒至粒粒甘香分明,配上三文魚粒,更添鮮味海鮮味噌湯味噌湯有原隻蝦肉和蜆肉,湯料豐富上戶酒場UEDO Sakaba九龍城龍崗道 33-39號龍翔閣地下 A號舖

餐廳裝潢以木系為主,洋溢著傳統日式居酒屋的感覺。

時令活生蠔
生蠔超級肥美,脹卜卜,質地清新爽甜,味道不會過咸

象拔蚌刺身

象拔蚌膽炒蘆筍

壽司

伊比利亞豬配三文魚炒飯

海鮮味噌湯
味噌湯有原隻蝦肉和蜆肉,湯料豐富

上戶酒場UEDO Sakaba
九龍城龍崗道 33-39號龍翔閣地下 A號舖

上戶酒場位於九龍城,今次我唔食泰菜嚟食日本菜🇯🇵兩人套餐只需$1488第一款菜式係松葉蟹肉青頦果蟹籽沙律🦀,個沙律色彩繽紛,新鮮嘅蟹肉配上青頦果同蟹籽,味道鮮美,好開胃。接下嚟係櫻花蝦炸豆腐🍤,個炸豆腐外脆內軟,加埋香脆嘅櫻花蝦,食落鮮甜香脆,好好味。然後係刺身壽司盛盒🍣,盒裡有磯煮鮑魚、黑松露帶子壽司、三文魚刺身、火炙左口魚壽司、赤蝦刺身同油甘魚壽司。每一款壽司都好新鮮,特別係黑松露帶子壽司,帶有一絲絲黑松露嘅香氣,令味道更加特別。之後係原隻活龍蝦🦞,以鐵板燒方式烹調,龍蝦肉質鮮嫩多汁,帶點炭燒香氣,一啖下去,鮮味四溢。然後試咗煙燻串燒自選三款,包括牛舌心、雞翼同白鱔。牛舌心肉質鮮嫩,雞翼煙燻得恰到好處,外脆內嫩,而白鱔則彈牙可口。飲品方面,嗌咗一個乳酸汽水作為結尾,我試咗兩款甜品,朱古力香蕉蛋捲同抹茶香蕉蛋捲🍨。朱古力香蕉蛋捲香甜濃郁。而抹茶香蕉蛋捲則帶有抹茶嘅香氣,清新又可口。總括而言,上戶酒場嘅菜式多樣豐富,味道鮮美,質素高。除咗以上提到嘅菜式,餐廳仲有其他精緻嘅選擇,值得一試。💯👍

飲品方面,嗌咗一個乳酸汽水

2023-09-27 683 浏览
今次約咗🐢🍯一齊係九龍城食好西我哋去咗一間木系裝修嘅居酒屋🍶日本象拔蚌刺身(原條)+ 日本象拔蚌膽炒蘆筍 $588呢度既原條象拔蚌竟然仲可以兩食,象拔蚌做刺身,然後用象拔蚌既膽嚟炒蘆筍食!先講象拔蚌刺身味道鮮甜,口感爽脆!而炒過既象拔蚌膽味道更濃郁,有d似食緊炒聖子既感覺😝蘆筍夠就脆嫩時令活蠔刺身(2隻) $196大大隻生蠔夠新鮮肥美,嫩滑Creamy我地另外仲叫左兩個午市定食每個Set都會跟餐附送海鮮味噌湯 & 前菜 & 可樂前菜係沙律🥗而呢個海鮮味噌湯超足料👍🏻除咗平時嘅豆腐同海帶之外,仲有蜆有蝦🦐Set G 伊比利亞豬配三文魚炒飯 $98伊比利亞豬係西班牙出產既黑毛豬,以橡果餵飼長大嘅伊比利亞豬🐽 肉味濃郁而且營養價值高,而粒粒分明嘅三文魚炒飯睇落好似得一碗好細碗咁,但其實好鬼足料😂Set D壽司盛 $168九宮格賣相好吸晴😍打卡一流📸有8款壽司,包括有三文魚、鰻魚、帶子、赤蝦、燒左口魚、磯煮鮑魚、油甘魚、赤身,每款都好新鮮好高質👍🏻我覺得最好食嘅係燒左口魚同赤蝦🤭輕輕燒過既左口魚油脂香味更出,赤蝦鮮甜彈牙
今次約咗🐢🍯一齊係九龍城食好西
我哋去咗一間木系裝修嘅居酒屋🍶

日本象拔蚌刺身(原條)+ 日本象拔蚌膽炒蘆筍 $588

時令活蠔刺身(2隻) $196
大大隻生蠔夠新鮮肥美,嫩滑Creamy

我地另外仲叫左兩個午市定食
每個Set都會跟餐附送海鮮味噌湯 & 前菜 & 可樂

Set G 伊比利亞豬配三文魚炒飯 $98

Set D壽司盛 $168

2023-09-15
午餐
2023-09-22 23 浏览
九龍城唔再係得泰國菜,發現有間特色日式居酒屋好味😋 先黎左吞拿魚沙律菜,三文魚牛油果都好新鮮 好開胃😁金目鯛刺身係今次主角,魚可以兩食🥰魚骨用黎炸,魚生刺身啖啖肉其次煙燻系列驚訝左我😁豚腩肉、鴨胸都係採用呢個方法呈上,好香濃既煙燻味。連pizza都可以用呢個煮法整🥰燒手握飯團有三文魚和明太子口味,🍙個人就麻麻,食落都飽肚既🤔️慶祝的話好推薦來一杯啤酒🍻,Suntory生啤係唔錯既選擇,燒灼都唔會太濃,女仔都可以接受😁整體值得encore🥹 下次試下其他熟食
九龍城唔再係得泰國菜,發現有間特色日式居酒屋好味😋

先黎左吞拿魚沙律菜,三文魚牛油果都好新鮮 好開胃😁
金目鯛刺身係今次主角,魚可以兩食🥰
魚骨用黎炸,魚生刺身啖啖肉

其次煙燻系列驚訝左我😁

整體值得encore🥹 下次試下其他熟食
🤤去九龍城吃飯 通常都是泰國菜 因為那邊是泰國人的聚居地 所以是食泰國菜的聖地 聽朋友講最近發現了幾家日本嘢食的舖頭 今次就過來試試味道吧 ❤️❤️我們平日中午去的 點了兩份午市定食 都配了味增湯和沙拉🤤🤗✴️九宮格壽司盛$168 (三文魚 鰻魚 帶子 赤蝦 燒左口魚 磯煮鮑魚 油甘魚 赤身)🍣 鮑魚煮得很入味 但不柴 一口吃下去口感很好 鰻魚壽司的醬汁是經過調製的 而且鰻魚超大塊 滿足!吞拿魚拖羅 入口即融 吃得出用料很新鮮 還吃了其他都很有驚喜 大家快去試試  ✴️香蔥牛肉薄燒配三文魚飯$108 牛肉有四大塊 比想像中的大很多 肉是搭配炸蒜跟香蔥 三文魚飯配著雞蛋炒 每一口飯都有三文魚粒 份量算大 建議share吃我們還加配了兩個小吃 分別是炸蠔跟櫻花蝦豆腐  味道不過不失✌🏻重頭戲來了 點了一條金目鯛刺身 賣相不錯 食落有驚喜 食得出魚好新鮮 配搭了紫蘇葉 可以一塊魚一塊紫蘇葉一齊食 值得一提嘅係 店家嘅山葵是新鮮山葵來的 吃完魚刺身後 店員就幫我們把魚骨跟魚頭魚鮫炸了 一魚二食 都算抵!!🤗🤗

我們平日中午去的 點了兩份午市定食 都配了味增湯和沙拉🤤🤗

鮑魚煮得很入味 但不柴 一口吃下去口感很好
鰻魚壽司的醬汁是經過調製的 而且鰻魚超大塊 滿足!
吞拿魚拖羅 入口即融 吃得出用料很新鮮
還吃了其他都很有驚喜 大家快去試試

我最近到了位於九龍城的上戶酒場,係當區備受矚目的餐廳。對他們的菜色和服務留下了深刻的印象。我點了他們的招牌菜之一,金目鯛刺身(原條)。這道菜給人的第一印象就是新鮮和美味。金目鯛的肉質鮮嫩,切得恰到好處,每一口都散發著魚的鮮味。搭配上醬油和Wasabi,味道更加突出。這道刺身絕對是海鮮愛好者的不二之選。D餐壽司盛是午市套餐中的一部分。包含了各種新鮮的海鮮,如鮪魚、鯛魚、鯛皮等。壽司酸味的飯和海鮮的鮮甜完美結合,每一口都充滿了滿足感。這份午市套餐不僅價格實惠,還提供了多樣化的壽司選擇,推薦給喜歡壽司的朋友們。另一個午市套餐中的菜色是A 香葱生肉薄燒配二文魚炒飯。這道菜以薄燒的生肉和炒飯為主打,搭配了香葱和二文魚。生肉的質地嫩滑,口感非常好,而炒飯則帶有獨特的燒香味和魚的鮮味。這道菜的味道豐富而濃郁,能夠滿足你對中式料理的渴望。午市套餐中的兩道小吃分別是櫻花蝦炸豆腐和吉列炸蠔。櫻花蝦炸豆腐是一道經典的炸豆腐菜品,搭配了脆口的櫻花蝦,口感鮮美。吉列炸蠔則是以新鮮的蠔為主角,外層酥脆,內裡鮮嫩。這兩道小吃都非常道地,給整體套餐增添了一份美味的驚喜。上戶酒場提供了令人滿意的餐飲體驗。菜色新鮮美味,

上戶酒場提供了令人滿意的餐飲體驗。菜色新鮮美味,菜單多樣化,價格也相對合理。此外,服務周到而友好,為整個用餐環境增加了愉悅的氛圍。如果你想品嚐美味的日本料理和中式料理,上戶酒場絕對是一個值得考慮的選擇。
2023-09-19
◐九龍城日式居酒屋|招牌櫻花木煙燻|原條刺身原條金目鯛刺身印象最深刻,刺身鮮甜之餘魚骨魚頭攞去炸😯,脆卜卜好香口👻調味好少食到原汁原味😬🌸煙燻系列必點,採用櫻花木燒完,再煲仔上最好食豚肉 ,其次係鴨胸,最後係pizza燒飯團牙力好可以試下🤣🤣⎊ 前菜 吞拿魚沙律⎊ 金目刺身(原條)🎖️⎊ 火炙三文魚牛油果沙律🎖️⎊ 煙燻日本豚腩肉🎖️⎊ 煙鵝胸🎖️⎊ 鐵板豆腐🎖️⎊ 芝士松葉蟹甲羅燒⎊ 煙燻五重芝士Pizza⎊ 燒手握飯團三文魚&明太子🤢⎊ Suntory生啤&柚子燒酎
◐九龍城日式居酒屋|招牌櫻花木煙燻|原條刺身
原條金目鯛刺身印象最深刻,刺身鮮甜之餘
魚骨魚頭攞去炸😯,脆卜卜好香口👻
調味好少食到原汁原味😬

🌸煙燻系列必點,採用櫻花木燒完,再煲仔上
最好食豚肉 ,其次係鴨胸,最後係pizza

燒飯團牙力好可以試下🤣🤣

⎊ 煙燻五重芝士Pizza

⎊ 燒手握飯團三文魚&明太子🤢

⎊ Suntory生啤&柚子燒酎
2023-09-18 13 浏览
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥 📍上戶酒場@uedosakaba以下2個午餐set仲配埋沙律➕湯, 實在太豐富抵食!我仲好鍾意食蠔🦪一於同朋友試埋先,叫佐一個吉列炸蠔同活蠔刺身。仲有個鐵板豆腐😂🤣🔸午市壽司盛💰168賣相已經非常吸睛!有8款壽司分別三文魚🍣吞拿魚, 鰻魚🔸薄牛舌➕三文魚炒飯💰98淨係三文魚炒飯已經好豐富~炒得粒粒分明仲食到好多三文魚🤤好夠料!牛舌上有好多炸蒜同蔥好惹味~配搭埋口感更豐富🔸吉列炸蠔💰20包裹嘅粉適中,炸蠔沾少少沙律醬已經好好味🤤🔸活蠔刺身💰198/2蠔🦪成個手掌✋🏻咁大~多肉厚實加少少檸檬汁食已經好鮮甜,蠔味仲好濃好正😍🔸鐵板豆腐💰58搭配埋燒汁好惹味~外脆內軟的✨P.S✨依家堂食主餐牌同午市餐牌一至五仲做緊85折~真係好抵食😆
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥
📍上戶酒場
@uedosakaba

🔸午市壽司盛💰168
賣相已經非常吸睛!有8款壽司分別三文魚🍣吞拿魚, 鰻魚

🔸薄牛舌➕三文魚炒飯💰98

🔸吉列炸蠔💰20
包裹嘅粉適中,炸蠔沾少少沙律醬已經好好味🤤

🔸活蠔刺身💰198/2

🔸鐵板豆腐💰58
搭配埋燒汁好惹味~外脆內軟的

• 午市壽司盛
  • 薄牛舌三文魚炒飯
  • 活蠔刺身
  • 鐵板豆腐
尋日中午去咗九龍城上戶酒場食lunch,呢間日式餐廳真係好出色!😊我哋試咗好多款菜式,首先係上戶刺身盛配迷你烏冬,入口鮮甜嫩滑,有油甘魚、三文魚、帶子同赤蝦,每一款都好鮮美!再來係壽司盛,有三文魚、鰻魚、帶子、赤蝦、燒左口魚、磯煮鮑魚同赤身,每一個壽司都好精緻,味道鮮美!另外,我哋仲試咗香蔥牛肉薄燒配三文魚炒飯同牛舌薄燒配三文魚炒飯,牛肉同牛舌都燒得剛剛好,鮮嫩多汁,配上三文魚炒飯更加美味!🍣🍚除咗以上嘅菜式,我哋仲叫咗櫻花蝦炸豆腐,豆腐炸得金黃酥脆,櫻花蝦增加咗香脆口感,好好味!另外,黑松露帶子手卷同鐵板原隻龍蝦都係我哋嘅必試菜式,手卷上面的帶子鮮甜,黑松露味道香濃;經過燒煮的龍蝦鮮嫩多汁,燒烤出美味的香氣,而且大大隻,實在令人回味無窮!🦐🍤整體來講,九龍城上戶酒場嘅食物質素高,菜式選擇多元,每一道菜都很精緻美味。加上餐廳氣氛舒適,服務態度友善,我同埋女朋友一家人都非常滿意呢次用餐體驗!大家下次有機會一定要去幫襯下!👍🏻😄地址:九龍城龍崗道33-39號龍翔閣地下A號舖

地址:九龍城龍崗道33-39號龍翔閣地下A號舖
2023-09-13
嗨!我尋日同表姐他們去了九龍城上戶酒場,試咗好多款美食,感覺好豐富呢!- 🍱 壽司盛:非常值得推薦,每款都好鮮美,特別係磯煮鮑魚同赤身,口感好出色。- 🥩 香蔥牛肉薄燒配三文魚炒飯同牛舌薄燒配三文魚炒飯:牛肉同牛舌都煮得好嫩滑,搭配三文魚炒飯更加美味。- 🍣 上戶刺身盛配迷你烏冬:豐富鮮美,清爽口感,令人留下深刻印象- 🦞 鐵板原隻龍蝦:肉質彈牙,滋味濃郁,配上啲蒜茸同辣椒,真係令人食指大動。- 🍢 櫻花蝦炸豆腐同黑松露帶子手卷:好好味道嘅小食,櫻花蝦炸豆腐香脆可口,黑松露帶子手卷有松露香氣同帶子鮮甜味。整體來講,九龍城上戶酒場嘅菜式質素高,老闆好體貼好nice。如果你想食日本菜式,而家就去試吓啦!
2023-09-10 19 浏览
🟠午市壽司盛$168有8款壽司🍣件件高質鮮甜😙吞拿魚、三文魚、帶子、鰻魚等等^_^ 🟠另一款系牛薄舌+三文魚炒飯$98~炒飯乾身又多三文魚,好食🤤✅午餐set 跟沙律+湯😙✅其實午餐set都好夠飽,只系我同個朋友好誇張,要食好多嘢😂😂😂做人最緊要開心🥳🥳啱唔啱先😆🟠另外我地豪食吉列炸蠔$20、鐵板豆腐$58、活蠔刺身$198/2🟠活蠔刺身兩只大小不一,但加少少檸檬汁就好鮮甜😍😝😝😝🟠鐵板豆腐加埋啲燒汁好惹味🍽️👍🟠呢度環境相當唔錯👍性價比高、服務都好好,飲咗啖茶就會即刻過嚟幫我refill🤣yeah可以再戰♥️♥️▼・ᴥ・▼

🟠午市壽司盛$168

✅午餐set 跟沙律+湯😙

🟠活蠔刺身兩只大小不一,但加少少檸檬汁就好鮮甜😍😝😝😝

🟠鐵板豆腐加埋啲燒汁好惹味🍽️👍

▼・ᴥ・▼
2023-09-07 14 浏览
朋友紹呢度間居酒屋好掂,難得今日放半日嚟開九龍城,就walkin嚟試吓。點了一個午餐,刺身盛配迷你烏冬,額外加活蠔,櫻花蝦炸豆腐,吉列炸蠔,黑松露帶子手卷,巨峰梳打。先上沙律,麵豉湯同巨峰梳打。沙律菜非常爽脆,配胡麻醬十分好。麵豉湯好有驚喜有水準,湯料有蜆同蝦,絕不吝嗇。巨峰梳打好飲夠凍夠解渴。黑松露帶子手卷,上枱時店員好貼心提醒食。紫菜夠脆,帶子鮮甜配上黑松露香氣,十分美味。主角刺身盛加活蠔,一上枱好驚艷,擺盤好靚好精緻,意想不到一間小店連lunch都咁有heart!在我還在欣賞同影相之際,其餘菜色都已經上枱,十分有效率!咁就影張大合照!紀錄一下咁豐盛的一餐!活蠔刺身爽脆鮮甜,蠔味濃,性價比高。三文魚油甘魚件件都係厚切肥美。2隻赤蝦已經由師傅先剝好,盤在碟上,好靚,亦很方便食客。赤蝦新鮮彈牙,蝦頭有蝦膏。烏冬都絕不馬虎,烏冬爽滑,配料有野菜。吉列炸蠔,好香脆,蠔味夠櫻花蝦炸豆腐,第一次見呢款小食所以點來試試,外層用櫻花蝦加漿粉再裹住滑豆腐去炸,外脆內嫩,配醬汁食一流! 想讚一讚呢度店員親切有禮,主動加茶收碟,埋單時店員提醒我,下次可以through openrice booking,

先上沙律,麵豉湯同巨峰梳打。

活蠔刺身爽脆鮮甜,蠔味濃,性價比高。

三文魚油甘魚件件都係厚切肥美。

烏冬都絕不馬虎,烏冬爽滑,配料有野菜。

吉列炸蠔,好香脆,蠔味夠

想讚一讚呢度店員親切有禮,主動加茶收碟,
埋單時店員提醒我,下次可以through openrice booking, 星期一至五Lunch會有85折!咁下次我記得卜左先~
  • 時令活蠔刺身
  • 黑松露帶子手卷
去咗九龍城上戶酒場日式料理,整體感覺真係唔錯。位置都好方便,出左宋皇臺站走2分鐘就到。我哋叫咗好多野,其中最正嘅係鐵板原隻龍蝦,啲龍蝦肉質鮮嫩、味道濃郁,煮得剛好,啲醬汁都好香濃。🍤 壽司盛同上戶刺身盛配迷你烏冬都好新鮮,啲油甘魚、三文魚、帶子、赤蝦同磯煮鮑魚都新鮮爽口,令人回味。🐄 香蔥牛肉薄燒配三文魚炒飯同牛舌薄燒配三文魚炒飯都好正,牛肉燒得剛剛好,啲三文魚炒飯粒粒分明、香氣四溢。🍢 櫻花蝦炸豆腐同黑松露帶子手卷都好特別,櫻花蝦新鮮多汁、口感彈牙,豆腐外脆内軟、味道豐富,而黑松露嘅香味更加突出。除咗食物之外,我哋都好欣賞上戶酒場嘅服務態度。佢哋嘅服務員好細心、有禮貌。整個用餐體驗都好愉快,環境安靜又有氣氛,係一個適合同朋友、家人一齊去嘅好地方。😊

2023-08-29 15 浏览
尋日我同朋友去咗九龍城上戶酒場食🇯🇵日本料理,估唔到九龍城都有咁地道的日本料理。餐廳環境舒適,氣氛都非常好👍。餐廳嘅服務員都好熱情❤️,用餐體驗令我印象深刻。菜式方面,我們點了多款推薦菜式,其中最令人印象深刻的當屬鐵板原隻龍蝦🦞。龍蝦肉質鮮美,煮得剛好,配上醬汁更加美味。上戶刺身盛配迷你烏冬和壽司盛🍱都非常新鮮,各種魚生肉質爽口,味道鮮美。其中磯煮鮑魚更是令人驚艷,口感豐富,入口即化。香蔥牛肉薄燒配三文魚炒飯🍚和🐮牛舌薄燒配三文魚炒飯都是非常好吃的主菜。牛肉燒得剛好,搭配上三文魚炒飯更加美味。櫻花蝦炸豆腐和黑松露帶子手卷也非常特別,櫻花蝦新鮮多汁,豆腐口感極佳,而黑松露的香味更是讓手卷更加美味🤤。九龍城上戶酒場的日本料理菜式非常精美,味道也非常好👍。如果你想要品嚐高質素且豐富的日本料理,這裡是一個非常好的選擇🥰🥰。