2021-09-07 115 浏览
同朋友經過尖沙咀海防時,岩岩見到呢間火鍋店新開張,便會丄左去試下,首先,環境不錯,座位闊落,坐得都算舒舒我地叫左個298套午套餐,緊左個雞煲再加個酸菜,好味,特別酸菜魚,魚肉好滑,味濃,可以同太二,一比高下。其次他個牛小排好正,牛味好濃,唔係的cheap 野,必食呢個 。另外推介他地餃子一流,似係新鮮制一流。上菜速度還算可以,不過不失甜品放面選擇不多,得豆腐花同涼粉之類,本人還是比較喜歡他的豆腐花,滑口
首先,環境不錯,座位闊落,坐得都算舒舒
  • 牛小排
  • 酸菜魚
  • 餃子
  • 雞煲
2021-09-07 80 浏览
老老豆豆呢間雞煲風味算有特色,下次可以試下個芝士雞,環境開揚傾計都好舒服,一家大細食得滿足。我喜歡它名字,很夠人情味。任食火煱通常出面令得任食既我都無乜其待過,但它比我感覺實係有驚喜,那芥末丸一定要食👍👍👍仲有個甜品豆花,真的出色🌕😍仲有自家製特色飲品,唔洗成日飲食可樂,算是個良心老闆🤣朋友聚餐又一好去處❤誠意推介窗邊位置,望九龍公園,心情舒暢。而家先進店特色qr code自己落單,唔洗以前x香任食邊爐限時2個鍾等人黎開爐半個鍾,落單半個鍾😅臨走發現佢地有做午餐🤣🤣lunch打個邊爐都真係幾寫意。重中之重緊係價錢,真心尖咀黎講,佢真係平,要食好西真係要快,過多排佢加價就蝕喇🤪
誠意推介窗邊位置,望九龍公園,心情舒暢。
臨走發現佢地有做午餐🤣🤣lunch打個邊爐都真係幾寫意。