2023-12-08 3063 浏览
前排去完日本九州旅行食完佐賀牛,個心一直念念不忘,返到香港決定要再食過。 今次揀咗間呢間叫佐賀燒肉谷,餐廳有5款價錢嘅餐,我哋揀咗最貴嘅Lv5- 日本九洲產黑毛和牛鮮放題,有117款食品,又有免費Asahi生啤加清酒,movenpick雪糕,可以任飲任食120分鐘。 職員仲邀請我玩擲骰仔活動,原來凡惠顧主餐牌Lv4或以上級別燒肉放題套餐,即可獲一次擲骰仔機會。兩粒骰點數加埋擲到10點或以上即送您保溫瓶套裝1份,估唔到我擲1次就真係啱啱好10點,真係好彩! 餐廳最近推出柚子系列,有幾款限定柚子嘅食品,例如:柚子石斑魚柳、柚子味原條牛肋骨、柚子牛肉沙律、醃三文魚柚子冷豆腐、柚子炸雞、柚子羽衣烏冬同埋柚子味甜品。 柚子石斑魚柳以柚子醬調味,感覺清新,而且充滿酒香味。石斑魚柳入口鮮甜嫩滑。 柚子味原條牛肋骨超讚,口感軟腍,加上酸甜適嘅柚子醬,份外清新,同時可以減消除油膩感。 柚子炸雞表面酥脆,肉質嫩滑多汁,淋上柚子醬汁,感覺清新。 首先職員先送上第一輪燒肉, 用個木盒裝住,入面全部都係最頂級嘅靚肉[極上黑毛和牛薄炙牛肋肉、究極日本和牛三角嫩肌、極上黑毛和牛角切、極上黑毛和牛肩胛、極上黑毛和牛牛

柚子炸雞表面酥脆,肉質嫩滑多汁,淋上柚子醬汁,感覺清新。

首先職員先送上第一輪燒肉, 用個木盒裝住,入面全部都係最頂級嘅靚肉[極上黑毛和牛薄炙牛肋肉、究極日本和牛三角嫩肌、極上黑毛和牛角切、極上黑毛和牛肩胛、極上黑毛和牛牛肋條、極上黑毛和牛小排], 因為加咗乾冰,所以職員上枱嘅時候,成盤燒肉充滿仙氣嘅感覺。啲和牛真係好高質,肉質嫩滑,油脂感重,入口即溶嘅感覺。點埋個雞蛋醬油,真係無得頂。我哋encore咗幾round。

除咗和牛,亦都有豚肉、雞肉、海鮮、沙律、日式料理、蔬菜、飯麵湯等。

自助吧都有各式飲品同甜品

最後,食埋個雪糕就極之圓滿😍
2023-11-27
2023-12-01 340 浏览
當天氣轉涼既時候除左最愛打b佬之外 日燒絕對係不二之選🤭今次黎到內外都咁正既佐賀燒肉 谷地理位置方便外 內裏既佈局都係咁好架全部都係卡位 講三姑六婆既說話都唔怕人聽到啦🤪今次叫左個一人限定燒肉餐$188可以食到美國Prime級原塊牛板腱及特選牛小排另外仲有不限時既自助區 無限追加40款美食架仲包括飲品 甜品 小食timmmm宜家餐廳主打柚子既產品 包括柚子石班塊柚子流心蛋糕🍰 一人限定燒肉 其實已經有好多款肉 仲要試到咁多款 塊塊都咁靚 已經好夠晒我食😮‍💨下次一定要食埋其他Lv 既和牛先得
當天氣轉涼既時候

一人限定燒肉 其實已經有好多款肉
仲要試到咁多款 塊塊都咁靚 已經好夠晒我食😮‍💨
下次一定要食埋其他Lv 既和牛先得
2023-11-25 2019 浏览
今次同朋友慶祝一番,揀咗旺角九州黑毛和牛+海鮮任食放題任食兩個鐘。LV5 可以食到六種稀有部位嘅黑毛和牛,好小餐廳有咁高質燒肉放題,每塊油花超豐富。仲有啤酒同清酒任飲,值得encore🥢究極日本和牛三角嫩肌 淨係睇牛肉上面嘅油花已經知道好正,牛肉味濃,滿滿的油膩口感,入口即溶好正好幸福!感受到和牛衝擊🥢極上黑毛和牛薄切牛肋肉 牛肉口感比較結實,油花較均勻,口感緊致順滑,好Juice好好食!🥢極上黑毛和牛角切將和牛切割成方形骰仔形狀,入口軟嫩鮮甜🥢極上黑毛和牛肩胛在肩胛部位的油花分布最均勻漂亮,牛肉入口甘甜細膩🥢極上黑毛和牛小排油花偏淡紅色,肉質軟嫩q彈,相比起牛肩位無咁肥膩,入口即化🥢極上黑毛和牛牛肋條肋骨之間的五花肉。牛肉的滋味濃郁,肥肉部分也不少,入口感堪稱頂級🥢煙燻壺漬封門柳味道層次好豐富!油脂較少,但醬汁好入味好食!🥢醬燒廣島蠔蠔肉鮮甜爽滑味夠🥢原隻鮑魚燒 / 燒帆立貝兩款都雖然新鮮爽彈,但已經被和牛比下去🤪🥢榴蓮炸彈/ 日式海膽忌廉流心餅 外皮酥脆,似現炸,都好味🥢柚子石斑魚柳新品,值得食番個

🥢究極日本和牛三角嫩肌

🥢極上黑毛和牛薄切牛肋肉

🥢極上黑毛和牛角切
將和牛切割成方形骰仔形狀,入口軟嫩鮮甜

🥢極上黑毛和牛肩胛
在肩胛部位的油花分布最均勻漂亮,牛肉入口甘甜細膩

🥢極上黑毛和牛小排
油花偏淡紅色,肉質軟嫩q彈,相比起牛肩位無咁肥膩,入口即化

🥢極上黑毛和牛牛肋條

🥢煙燻壺漬封門柳
味道層次好豐富!油脂較少,但醬汁好入味好食!

🥢醬燒廣島蠔
蠔肉鮮甜爽滑味夠

🥢原隻鮑魚燒 / 燒帆立貝
兩款都雖然新鮮爽彈,但已經被和牛比下去🤪

🥢榴蓮炸彈/ 日式海膽忌廉流心餅
外皮酥脆,似現炸,都好味

🥢柚子石斑魚柳
新品,值得食番個
2023-11-20
2023-11-24 266 浏览
旺角和牛燒肉放題天氣開始寒冷,又是吃火鍋和燒肉的季節,圍爐取暖。今天去朗豪坊逛街,想吃一些高質的燒肉,附近雅蘭中心有很多餐廳。看到這家裝修很可愛,吸引了,而且有和牛燒肉放題。餐廳環境寬敞舒適,抽煙系統做得不錯,手機自助下單很方便,燒燶了也可以手機點換網,晚上九點人開始不多了另外有自助區有炸薯條,麥樂雞、白飯任裝、棉花糖、軟雪糕機、甜品、多款飲品等等。L5和牛100分鐘日本九洲產黑毛和牛海鮮放題套餐$688+1一位,一開始會送不同部位的黑毛和牛拼盤。這次可以任點「煙燻壺漬封門柳」每隻牛只有一條,肉味香濃,肉質軟腍,有口感,不用加任何調味也好吃。任點極上黑毛和牛小排,記得撒上粉紅岩鹽,或者他甜甜的燒肉汁也不錯。和牛非常肥美,充滿香香的油脂,喜歡配白飯,不會那麼油膩究極日本和牛三角嫩肌極上黑毛和牛小排極上黑毛和牛肋條極上黑毛和牛薄炙燒牛肋肉究極日本和牛三角嫩肌厚切牛舌芯(旺角店限店)牛舌(鹽味)小食推介炸芝士年糕,外脆內軟,小心燙口。芝士竹輪也有驚喜服務質素:8/10環境舒適度:8/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10
旺角和牛燒肉放題

看到這家裝修很可愛,吸引了,而且有和牛燒肉放題

另外有自助區有炸薯條,麥樂雞、白飯任裝、棉花糖、軟雪糕機、

這次可以任點「煙燻壺漬封門柳」每隻牛只有一條,肉味香濃,
肉質軟腍,有口感,不用加任何調味也好吃。

究極日本和牛三角嫩肌
極上黑毛和牛小排
極上黑毛和牛肋條
極上黑毛和牛薄炙燒牛肋肉
究極日本和牛三角嫩肌
厚切牛舌芯(旺角店限店)
牛舌(鹽味)

小食推介炸芝士年糕,外脆內軟,小心燙口。芝士竹輪也有驚喜

服務質素:8/10
環境舒適度:8/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10

2023-11-21
$800 (宵夜)
2023-11-23 222 浏览
佐賀燒肉谷💮天氣開始凍啦,有咩好得過圍住個火爐燒嘢食?! 大部份BBQ場都隔涉唔方便,所以今次就嚟旺角食日本燒肉!🥩🍗🍖 平時返工咁辛苦,梗係要對自己好啲啦,所以諗都唔使諗就揀咗💮lv.5 嘅日本九州產黑毛和牛海鮮放題,每位成人嘅價錢係$688💮,就可以食到好多款唔同嘅日本牛肉!包括有1️⃣究極日本和牛三角嫩肌、2️⃣極上黑毛和牛薄炙牛肋肉、3️⃣極上黑毛和牛角切、4️⃣極上黑毛和牛肩胛、5️⃣極上黑毛和牛小排、6️⃣極上黑毛和牛牛肋條🐂🐄🐂 呢六款入面牛味最濃郁嘅就係極上黑毛和牛牛肋條🤤🤤而最香油脂味嘅就係極上黑毛和牛角切😋😋 除咗呢六款日本九州產黑毛和牛之外,我最推薦嘅就係煙燻壺漬封門柳,簡直就係牛嘅靈魂之選!牛味非常香濃,肉質軟腍有口感,加上有佢哋嘅獨家秘方醃製,令到味道層次更加豐富,絕對係必點系列!另一個大家好關注嘅位,當然就係海鮮啦! 呢度嘅選擇亦都非常之多,包括有蒲燒鰻魚、海魚魚干、花魚一夜干、原隻鮑魚燒、原條魷魚筒、大海老、醬燒廣島蠔、鹽燒三文魚鰭、帆立貝、法國黃金螺、多春魚、半殼青口、燒鯖魚、清酒煮蜆,淨係每樣食一件,都足以令你飽飽啊🙈呢一個套餐嘅另外一個亮眼位,就係可以任飲asahi 生啤、
佐賀燒肉谷💮

呢一個套餐嘅另外一個亮眼位,就係可以任飲asahi 生啤、清酒,更加瘋狂嘅係竟然movenpick雪糕都可以任食!🙈🙈唔食返10杯八杯,簡直係對唔住自己呀😆😆

#旺角美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #旺角探店 #香港放題店 #香港好去處 #旺角推薦食品#hkfoodie #foodie #hkig #情侶美食 #周圍食 #likesforlike #美食 #相機先食 #美食 #吃貨#食好西#串燒#雞煲 #火鍋 #日式咖喱 #米線 #台式火鍋 #任飲任食 #foodielyanna_燒肉 #旺角_foodielyanna
之前見到朋友食呢間燒肉好吸引 所以出糧就帶咗媽咪嚟試吓☺️ 我地今次食嘅係Level 5日本九州產黑毛和牛海鮮放題 總共有117樣食物🫢 最吸引我嘅係呢個Level 6嘅餐可以任飲Asahi生啤 清酒同埋任食Movenpick雪糕🍦 仲有最新嘅柚子系列 因為同燒肉好夾 所以想同大家介紹吓🍊 柚子之味餐廳特別為呢個新系列設計咗唔同嘅主題食物 當中我最鍾意柚子石斑魚柳 呢一個魚柳係連埋錫紙燒 咁就唔會黐住個網 同埋柚子味酸酸地 仲可以辟腥添呀🐟 三文魚柚子冷豆腐 柚子炸雞 柚子羽衣烏冬 柚子流心蛋糕 其他食物都非常清新 而且我地係呢一餐嘅開首食呢啲比較開胃🍰 肉類 都係因為想食佢嘅黑毛和牛 所以嗌呢個最高級嘅套餐 真係有好多選擇啊🤩 不過都唔怕花多眼亂唔知揀邊款好 因為一開始店員會先上一份拼盤 可以試晒每一款和牛☺️ 究極日本和牛三角嫩肌 極上黑毛和牛薄炙牛肋肉 極上黑毛和牛角切 極上黑毛和牛肩胛 極上黑毛和牛小排 同埋極上黑毛和牛牛肋條 都係等級五限定嘅 我就最鍾意究極日本和牛三角嫩肌 因為真係好juicy😚 油脂感豐富 但係又唔會太過油膩 其他套餐嘅牛肉其實都好高質素 但係因為太多種類好難

柚子之味
柚子之味

肉類
都係因為想食佢嘅黑毛和牛 所以嗌呢個最高級嘅套餐 真係有好多選擇啊🤩 不過都唔怕花多眼亂唔知揀邊款好 因為一開始店員會先上一份拼盤 可以試晒每一款和牛☺️ 究極日本和牛三角嫩肌 極上黑毛和牛薄炙牛肋肉 極上黑毛和牛角切 極上黑毛和牛肩胛 極上黑毛和牛小排 同埋極上黑毛和牛牛肋條 都係等級五限定嘅 我就最鍾意究極日本和牛三角嫩肌 因為真係好juicy😚 油脂感豐富 但係又唔會太過油膩 其他套餐嘅牛肉其實都好高質素 但係因為太多種類好難一一同大家介紹

海鮮
另一個重點要推介嘅就係呢度嘅海鮮 照燒帆立貝 原條魷魚筒 醬燒廣島蠔 原隻鮑魚燒 半殼青口同埋大海老🦐 真係滿足到我同媽媽嘅要求 特別鍾意佢嘅大海老 因為肉質好彈牙 而且好鮮味

其他燒物
蒲燒鰻魚 鹽燒三文魚鰭 同埋骨付腸都係唔錯嘅燒物 蒲燒鰻魚同埋三文魚鰭油脂感都幾豐富 燒到熱熱辣辣咁食真係幾吸引🐟

熟食
炸黑椒雞軟骨 焦糖甘薯 上枱時熱熱辣辣 如果份量再少啲就好啦😂 因為食放題真係好飽肚 呢度仲有炸芝士年糕 煙靭嘅外皮包裹着芝士軟心🧀

自助吧
有唔同嘅蔬菜 我仲夾咗幾件菠蘿返去做飯後甜品🍍 同埋飲品 有多款汽水同茶類飲品 更重要嘅係有Asahi啤酒任飲🍺
Asahi

甜品
外面有幾款日式甜品可以選擇 仲可以用QR code落單嗌燒香蕉朱古力棉花糖 榴槤炸彈等嘅甜品😛 仲有Movenpick 雪糕任食 今日咁啱只淨返焦糖燉蛋味 都幾特別 唔算好甜 外面轉角位置仲有自助軟雪糕😋

呢個放題套餐嘅肉類真係好高質 特別鍾意佢嘅和牛 level 5可以食足兩個鐘 真係大快朵頤💛🎀
午餐
2023-10-01 732 浏览
朋友生日, 揀左呢間餐廳食日式燒肉放題, 今次去左旺角雅蘭中心分店, 因為訂位之前講左有朋友生日, 餐廳特意安排送左個燒肉蛋糕, 外觀好靚呀, 朋友食得好開心。餐廳食物款式也好多, 佢既牛舌和豬頸肉幾好食, 肉既種類選擇亦好多, 質素亦唔錯, 我哋試左佢自家製既紫菜飯味道幾好, 另外幾款前菜小食, 炸芝士年糕和香葱魚餅亦唔錯, 甜品選擇亦多, 我哋試左佢既大福幾好食, 可惜只有100分鐘時間唔夠, 試唔到其他食物, 最後個蛋糕只係食左一半。
  • 煙燻壺漬封門柳
2023-09-10 695 浏览
價錢平了$40在九點後,$576/2人,以食燒肉來講整體合格話好好食又未至於,但起碼唔會覺係伏。來到差唔多9點又見有得平少少就試最平個餐,我哋牛肉要幾款都夠,肉味差少少但起碼食到新鮮同成餐保持到質素。其他如豬雞海鮮都有,款式當然冇貴啲其他咁多,但我哋都夠食。出邊仲有菜,小食(蘿蔔牛腩和前菜堅唔得,另外幾款正常),甜品和飲品竟然仲有咖啡,仲可在電話點熱食,甜蕃薯勁好味,枝豆都夠熱。最後追蹤佢哋仲有杯名牌雪糕送。

今晚同朋友聚會打算食餐好既♥️餐廳位於旺角雅蘭中心,地點方便👍🏻我地揀左推介既LV4·殿堂澳洲和牛海鮮放題,6人總數$36xx,人均$600💰💰💰由於預先訂位,職員安排卡位坐得舒服啲👍🏻但6人的話只有一個爐,用餐時間120分鐘,其實燒起上黎時間唔太夠🥲🥲🥲一坐低幾分鐘就會上一盤拼盤🥩有唔同既牛+海鮮,擺得整整齊齊,每款牛肉都會有牌仔標示係咩黎,方便客人之後再落單👍🏻👍🏻👍🏻雖然個拼盤用黎打卡係幾靚,食物亦多選擇,但係牛肉質素好普通😖 其他野一樣冇驚喜🥲⭐️整體黎講,呢間係我第一次食,應該都會係我最後一次,如果以呢個價錢,可以有更好既選擇😩😩😩
今晚同朋友聚會打算食餐好既♥️
餐廳位於旺角雅蘭中心,地點方便👍🏻
我地揀左推介既LV4·殿堂澳洲和牛海鮮放題
6人總數$36xx,人均$600💰💰💰

由於預先訂位,職員安排卡位坐得舒服啲👍🏻
但6人的話只有一個爐,用餐時間120分鐘,
其實燒起上黎時間唔太夠🥲🥲🥲

一坐低幾分鐘就會上一盤拼盤🥩
有唔同既牛+海鮮,擺得整整齊齊,
每款牛肉都會有牌仔標示係咩黎,
方便客人之後再落單👍🏻👍🏻👍🏻

雖然個拼盤用黎打卡係幾靚,食物亦多選擇,
但係牛肉質素好普通😖 其他野一樣冇驚喜🥲

⭐️整體黎講,呢間係我第一次食,
應該都會係我最後一次,如果以呢個價錢,
可以有更好既選擇😩😩😩
2023-08-06 394 浏览
我要講下佢嘅外觀同賣相。佢哋會將封門柳放喺一個小陶壺度,加上啲特製嘅醬汁同香料,再用煙燻嘅方式封起壺口,令封門柳充分吸收啲煙燻味。開啓壺蓋嘅瞬間,啲煙味撲鼻而來,真係令人垂涎欲滴。啲封門柳本身都做得好得意,個身唔算太大,啲皮厚身肉多,啲肉質鮮嫩多汁。加上煙燻嘅風味,真係好香好特別。食落啲肉帶嘅咸香同埋微微甜味,令人食到停唔住口。

2023-08-04
2023-07-27 310 浏览
坐下後,點了招牌菜「煙燻壺漬封門柳」,並等候上菜的同時,我們開始分享最近的趣事,笑聲不斷。終於,期待已久的「煙燻壺漬封門柳」上菜了!一道鐵盤擺在桌上,散發著濃郁的煙燻香氣,讓我們更加期待。這道菜色澤金黃,切成小塊,肉質看起來十分嫩滑。一口咬下,濃郁的煙燻味在口中綻放,混合著醬汁的滋味,令人回味無窮。肚餓的我們迫不及待地品嘗著這美味的料理,不停地稱讚這道「煙燻壺漬封門柳」的獨特口感。每一口都彷彿是一場味覺的盛宴,讓我們彼此間更加親近。

2023-07-12
午餐
2023-07-18 377 浏览
佐賀燒肉谷世一 先唔講食物 佢地啲Staff全部都好好服務態度 仲會幫手燒食物質素好掂 牛小排好好食 招牌封門柳好正 有店員幫我燒 又嫩口 基本上所有牛既部位都好新鮮好有肉味 好好食同埋每款肉本身已經有調味 仲可以揀唔同口味 味噌 鹽味etc 燒起上黎唔洗點燒肉汁已經好好食仲有雞爽肉 從來未試過 口感好好 佢地啲蠔都好好食 好新鮮 追加左三次 佢地個芝士雞肉一定要試 芝士汁好正 其他野仲試左燒芝士竹輪同埋煎蛋燒 兩個都good trip 佢地啲炸物都有feel 榴槤炸彈啲榴槤味好香濃 芝士年糕都好好味 甜品又好多選擇 最後揀左食movenpick 一定會再黎試
食物質素好掂 牛小排好好食
招牌封門柳好正 有店員幫我燒 又嫩口
基本上所有牛既部位都好新鮮好有肉味 好好食
仲有雞爽肉 從來未試過 口感好好
佢地啲蠔都好好食 好新鮮 追加左三次
佢地個芝士雞肉一定要試 芝士汁好正
其他野仲試左燒芝士竹輪同埋煎蛋燒 兩個都good trip
甜品又好多選擇 最後揀左食movenpick 一定會再黎試
原本想食最平嘅餐,入到餐廳揀餐時侍應姐姐就不斷說服我地食Lv2嘅餐,因為有招牌嘅封門柳,所以最後都揀咗$368嘅Lv2套餐,包括壺漬封門柳、牛舌同大量日式小食等。💪🏻 煙燻壺漬封門柳封門柳蛋白質高,脂肪低,好適合健身人士食😝而且封門柳每隻牛只得一條,所以特別矜貴。呢個封門柳用左秘制醬汁去醃制,醬汁味香,但冇遮蓋封門柳嘅牛味,牛味依然好濃郁😋 而且牛肉非常juicy,肉質好嫩滑🤤,咬2-3啖就已經可以吞落肚,因為完全唔鞋口,非常驚喜!可以話係成間舖嘅mvp🤣💪🏻 牛頸脊、牛小排燒肉切得相對較厚身,但食落都係好淋身,油香同牛味突出,食落juicy 😋 加少少鹽去燒已經好好食🥰💪🏻 小食試左骨付腸、雞軟骨、芝士年糕等小食,味道都是正常,同坊間放題差不多!另外,旺角餐廳平日食唔算多人,環境都乾淨,餐廳唔會好大煙,都算坐得舒服!味道:8.5/10性價比:7/10 食住瘦指數:💪🏻💪🏻💪🏻/5

💪🏻 煙燻壺漬封門柳

💪🏻 牛頸脊、牛小排

💪🏻 小食

味道:8.5/10
性價比:7/10
食住瘦指數:💪🏻💪🏻💪🏻/5
煙燻壺漬封門柳
煙燻壺漬封門柳
補祝父親節食飯,揀咗呢間燒肉,見佢放題,任食食得夠飽,上到嚟餐廳企理乾淨,服務員態度好好,細心介紹咗餐牌嘅套餐牛肉分別。最後揀咗澳洲極上牛🥴。坐低咗好快就上頭盤,擺得好靚仔影相打卡一流,服務員仔細介紹咗唔同部位嘅牛肉同埋燒嘅方法之後就開餐😋食落牛肉好有牛味食得出同出面嘅普通牛分別,口感同味道都十分之好,手機Menu選擇嘅食物非常多,淨係食海鮮都已經差唔多食飽我,最令我驚艷嘅係海魚魚乾😍😍,配上生啤同朋友吹吓水食魚乾送啤酒簡直係一流!出面自助飲品區款式好多,如果怕油膩可以夾生菜一齊食,食到差唔多試咗自助區嘅糯米糍,味道比我想像中嘅好好多🤩,估唔到喺自助區食嘅甜品可以去到呢個質素,整體覺得非常之滿意🤙🏻,唯一美中不足就係食唔到雞爽肉好快就缺貨😮‍💨,下次絕對會再戰👍🏻
  • 海魚魚乾
2023-05-23 399 浏览
今日朋友請我食生日飯,一行4人去食燒肉谷我地揀左Lv 4,120分鐘+任飲清酒/生啤食完覺得90分鐘4個人一定唔夠時間食。餐牌坐底之後會有一盤打卡拼盤自己再order 封門柳,好食,Order 左4件鮑魚好食,青口同螺可以skip羊架比較so,五花腩ok 蝦ok , 生𧐢good 熟食區,好少款好多飲品有咖啡機,豆腐花,雪糕全店所有員工Service 非常好,特別係戴眼鏡哥哥阿Sheng ,超級細心,又主動幫手,有禮貌,十分讚賞
今日朋友請我食生日飯,一行4人去食燒肉谷

我地揀左Lv 4,120分鐘+任飲清酒/生啤

食完覺得90分鐘4個人一定唔夠時間食。

1986 浏览

餐牌

坐底之後會有一盤打卡拼盤

自己再order

封門柳,好食,Order 左4件

鮑魚好食,青口同螺可以skip

羊架比較so,五花腩ok

蝦ok , 生𧐢good

熟食區,好少款

好多飲品

有咖啡機,豆腐花,雪糕

• 煙燻壺漬封門柳