呢晚係平日嘅晚上 早咗啲放工就嚟咗食個放題 我地今次食嘅係Level 3 澳洲和牛海鮮放題🫢 最吸引我嘅係呢個餐可以任飲Sapporo生啤 清酒同埋有個極上海鮮拼盤👍🏻海鮮咁啱呢一期係痛風海鮮祭🪭 所以一坐低就有一份極上海鮮拼盤😋 入面包括咗日本蠔 牙棚魚 白鱔 虎蝦 蟶子 鮑魚同帆立貝 真係好多種類 好豐富 我最鍾意嘅就係佢嘅白鱔 燒完之後好Juicy🐟 虎蝦亦都好高質素🦐 肉質彈牙亦好鮮味肉類 呢個套餐特有嘅幾款澳洲和牛產品都幾美味 肉眼芯 上級牛胸肉 特上牛肋肉同埋厚燒牛舌👅 另外套餐仲包括Level 1同埋Level 2嘅肉類 所以真係有太多種類😮 好難逐一介紹 牛肉雪花分明 我就最鍾意佢嘅厚燒牛舌 燒熟咗都唔會太韌 另外呢個套餐仲包括咗香草羊架🐑 都幾厚肉其他燒物見到有鹽燒三文魚鰭 同埋蒲燒鰻魚 已經好開心 因為兩款魚肉都係油脂感豐富 燒香咗嚟食唔會太過油膩😎 可以話係必點之選熟食黑椒炸雞軟骨 唐揚軟殼蝦 芝士炸雞 上枱時熱熱辣辣 份量啱啱好 唔會太多😂 炸芝士年糕 煙靭嘅外皮包裹着芝士軟心🧀 自助吧有唔同嘅蔬菜 例如翠玉瓜 茄子 粟米 仲有燒烤必備嘅菠蘿做飯後甜品🍍 飲品

海鮮

肉類
煙燻壺漬牛肋條

其他燒物

熟食

自助吧
有唔同嘅蔬菜 例如翠玉瓜 茄子 粟米 仲有燒烤必備嘅菠蘿做飯後甜品🍍 飲品有多款汽水同茶類飲品可以拎 更重要嘅係有Sapporo啤酒任飲🍺

甜品
外面有幾款日式甜品可以選擇 朱古力大福幾好食 外層好煙靭🍡 仲可以用QR code落單嗌燒香蕉朱古力棉花糖 榴槤炸彈等嘅甜品😛 不過今日咁啱香蕉朱古力棉花糖賣晒 外面轉角位置仲有自助軟雪糕😋 今日係朱古力味 味道幾濃郁 仲有得加果仁碎㗎

呢晚雖然係平日嘅夜晚 但係食完飯出嚟見到好多人等緊位 真係非常人氣
我係同女朋友係食level 2 20:30入場。服務同環境不過不失,唔會食完成身燒肉味。但係牛肉完全冇味,得雪味 ,完全唔知食咗啲乜嘢 海鮮又有沙,同樣冇味同唔覺得新鮮飲品選擇都唔多,咁嘅價錢,食牛角好過。冇下次。評分0.5/5頭盤美國和牛肉肩胛肉眼得個樣,冇肉味,對住你個幾塊都可以後面幾塊質素更差,後面追加嘅質素更更更更更差同埋細塊好多,唔講唔知原來係和牛質素(佢話係)。海鮮頭盤淨係食咗蟶子,青口同帆立貝。全部都冇鮮味其他真係唔想比機會佢。其他菜式影都唔值得影,所以冇相簡單概括全部都得雪味。用盡晒佢所有醬汁都算不上係好味
我係同女朋友係食level 2 20:30入場。
服務同環境不過不失,唔會食完成身燒肉味。
但係牛肉完全冇味,得雪味 ,完全唔知食咗啲乜嘢
海鮮又有沙,同樣冇味同唔覺得新鮮
飲品選擇都唔多,咁嘅價錢,食牛角好過。
冇下次。

0.5/5

頭盤
美國和牛肉肩胛肉眼

海鮮頭盤

其他菜式
影都唔值得影,所以冇相
簡單概括全部都得雪味。
用盡晒佢所有醬汁都算不上係好味
2024-05-18
2024-05-13 170 浏览
apm又開左新餐廳,發現左呢間新鋪,見9點後有平,就入去食。一入去,佢地就先放6格肉比我地,份量唔多,我地就一路燒一路點。喺點菜方面,有個問題,佢地每一樣燒肉,都係一件件咁計(部份係用碟計,如蜆肉)我地每次只可以點5塊肉(或5碟小食)點完落單先可以再點過,覺得每次份量太小,如果可以點多啲會更加好。點選燒肉都有唔同味道,可以要鹽燒,燒汁或辛味,唔錯👍👍蜆肉係有湯汁黎,煮完啲蜆肉好清甜,啲湯汁我地仲倒埋落金菇度,yummy😝😝出面啲熟食或前菜比較小選擇,但係要推薦佢地啲白飯,唔係白飯特別好食,而係有紫菜同木魚可以加,仲有啲醬汁可以淋啲上去,拍得住牛角飯👍👍甜品款式唔算多,不過個自助雪糕幾正,有朱古力同柚子味,朱古力正常,唔太濃,幾好食。柚子味有淡淡清香,入口感覺好清爽我一食就食左2杯👍整體幾ok,由頭到尾,我都係嫌點菜份量小,其他都唔錯

點選燒肉都有唔同味道,可以要鹽燒,燒汁或辛味,唔錯👍👍

整體幾ok,由頭到尾,我都係嫌點菜份量小,其他都唔錯

自助雪糕

柚子味雪糕

朱古力雪糕

2024-04-27
自助雪糕
柚子味雪糕
2024-05-10 132 浏览
今日因為要去Apple Shop朝聖,所以選擇咗喺觀塘搵食。為咗方便泊車,我哋今日就喺APM Target搵燒肉店。我今日食量唔係太多,見到佐賀谷level one嘅燒肉餐價錢經濟,咁就入咗去試吓。第一碟提供嘅燒肉,賣相係唔錯。不過之後追加嗰啲,大家要有心理準備會差啲😅同埋大家記住下載會員Apps,會有好多優惠,因為我係四月壽星,原來個Apps有一張coupon,可以免費換領和牛生日蛋糕,咁一年一度當然要接受呢份禮物啦🤩和牛生日蛋糕真係好有儀式感,其實今日有段小插曲:入場前原本話7:30前離坐,可以每人減$40,但係喺食到中途,有個夥計走來同我say sorry,話原來Level one不包括在內。咁當時我確實係有啲失望嘅,不過好彩有個和牛蛋糕,我又變返開心女🥰🥰

2024-04-28
2024-05-02 120 浏览
同🐧🐧 buddy 係APM 行完街街🛍 突然好想盡情食燒肉刷餐勁🍖🍖🍖 就決定食依間超豐富嘅任食日式燒肉店🤩🌟 我哋㨂咗Lv 3 嘅澳洲和牛海鮮放題🐮 頭一round 份量十足😍 首先黎個原條醃漬封門柳🤤 牛味超級濃厚😋 控制火喉燒至五成熟,口感就恰到好處,外脆內嫩,焦香四溢,勁高質🤤之後再黎個豪華牛拼盤🥰 牛肋肉、牛胸腹、牛板腱、牛舌等各個部位都有得食😋 超級滿足🤭 🐧 始終情有獨終牛板腱🤭 味道又濃又香,口感煙韌又彈牙,真係回味無窮👍 適逢痛風海鮮祭,仲加點咗份量十足嘅海鮮拼盤,內含鮑魚、大蝦、帶子、鮮蠔等新鮮海產🌟 尤其喜歡佢哋嘅蠔🤤 大隻又肥美,色澤亮麗鮮嫩,食落滿滿嘅海水鹹鮮滋味,真係好正🫶 除了以上嘅食品,仲可以透過QR code 下單,或到訪餐廳自助區,無限任食多款燒物、熟食、沙律、甜品同埋飲品,令人極級滿意和高興🤭🤭🤭

2024-04-25 146 浏览
作為燒肉控不能錯過既🥩燒肉放題食到飽😆今次去左位於觀塘Apm 📍佐賀燒肉叫左LV 4 🇯🇵日本佐賀 A4和牛海鮮放題一次滿足晒鐘意食海鮮🦞同和牛朋友入座店員時送上今期主打痛風海鮮祭😋極上海鮮拼盤~多款鮮活海鮮食到飽☺️日本蠔、牙帶魚、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚、帆立貝🤤每款海鮮夠肥美新鮮😆日本佐賀 A4和牛併盤~一次過食均日本靚牛好喜歡日本和牛油花均勻~入口帶油脂香🥩究極佐賀和牛三角嫩肌🥩佐賀A4和牛薄炙牛肋肉🥩佐賀A4和牛肩胛🥩佐賀A4和牛牛肋條🥩佐賀A4和牛牛角切🥩佐賀A4和牛牛小排 以上多個部位佐賀和牛係任點😁🥩🇯🇵🥢輕鬆返本🤣無難度除左有靚牛同海鮮~更可以QR code 落單多達一百四十幾款食物任食😳💗👏🏻仲有自助吧~多款甜品、沙律前菜、飲品都係任飲任食~食到飽😍我仲叫左sake🍶 同啤酒🍻配燒肉👏🏻👏🏻性價比極高👍🏻食物質素有保證和牛均為🇯🇵日本產直送和牛😍店內以日式木系設計🪵空間感大更有卡廂~坐位闊落好舒服👏🏻大家有興趣快d book 位啦📍 觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-1號舖
作為燒肉控不能錯過既🥩燒肉放題食到飽😆
今次去左位於觀塘Apm 📍佐賀燒肉

叫左LV 4 🇯🇵日本佐賀 A4和牛海鮮放題
一次滿足晒鐘意食海鮮🦞同和牛朋友

入座店員時送上今期主打痛風海鮮祭
😋極上海鮮拼盤~多款鮮活海鮮食到飽☺️

日本蠔、牙帶魚、白鱔、虎蝦、
蟶子、鮑魚、帆立貝🤤
每款海鮮夠肥美新鮮😆

以上多個部位佐賀和牛係任點😁🥩🇯🇵🥢
輕鬆返本🤣無難度

除左有靚牛同海鮮~更可以QR code 落單
多達一百四十幾款食物任食😳💗👏🏻
仲有自助吧~多款甜品、沙律前菜、飲品
都係任飲任食~食到飽😍
我仲叫左sake🍶 同啤酒🍻配燒肉👏🏻👏🏻

性價比極高👍🏻食物質素有保證
和牛均為🇯🇵日本產直送和牛😍
店內以日式木系設計🪵空間感大
更有卡廂~坐位闊落好舒服👏🏻

大家有興趣快d book 位啦
📍#佐賀燒肉谷 (創紀之城五期(apm)) (觀塘)觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-1號舖▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️✨#澳洲和牛海鮮放題💰$488一坐低就會有共9款既唔同既牛肉同7款海鮮!牛肉方面全部都油脂分布超靚!特別係澳洲和牛特上牛肋肉/上級牛胸腹肉/上級牛板健!做到入口即化,配上少量玫瑰鹽,幸福滿滿💕💕特別介紹澳洲和牛醬醃肉眼芯!原條既肉眼芯配搭醬汁,店員非常貼心咁問我地想要幾成熟,重幫我地燒埋剪埋💕唔洗自己郁既特別好食海鮮方面,有燒蠔、鰻魚、原隻鮑魚和帆立貝!燒海鮮時店員亦熱情幫我哋將肉同殼分開,海鮮保留到佢既鮮味!記得唔好錯過,非常有驚喜✨#燒肉谷紫菜飯🍚自助區有得自製燒肉必食既紫菜飯,重可以按自己喜好少飯多紫菜多木魚絲😍配埋油脂滿滿既靚牛肉,雖然係放題但都忍唔住食左兩碗飯!✨#牛油蘆筍 #牛油雜菌另外放題柯打嘅兩款牛油小食,蘆筍非常出色,幼嫩無渣,推薦!✨#提拉米蘇大福 自助甜品區有多款甜品選擇,有自助軟雪糕,泡芙窩夫等等;其中提拉米蘇大福,令我印象深刻,軟糯煙靭既外皮包裹朱古力醬,好食!放題點單中仲有好多唔同嘅嘢食,未能盡錄,有機會會再去試埋其他!▪️▪️

📍#佐賀燒肉谷 (創紀之城五期(apm)) (觀塘)
觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-1號舖

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#澳洲和牛海鮮放題💰$488

✨#燒肉谷紫菜飯🍚

✨#牛油蘆筍 #牛油雜菌
另外放題柯打嘅兩款牛油小食,蘆筍非常出色,幼嫩無渣,推薦!

✨#提拉米蘇大福

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
呢度主打燒肉放題,有分Lv1-4, Lv 1-2有100分鐘, Lv 3-4就有120分鐘任食。今日同朋友慶祝生日,所以就豪一豪揀左個Lv 4。Lv 4總共有140款食物選擇,包括有A4和牛同海鮮任食🤩入座後就好快送左一盤好靚既日本和牛😍🤤咩都有d:和牛三角嫩肌、和牛薄灼牛肋肉、和牛角切、和牛肩胛、和牛小排、和牛牛肋條仲有2大條煙燻壼漬封門柳!封門柳每隻牛得一條!肉味香濃、口感軟淋,必試!全部和牛都好好味,肉味香濃、口感滑順,真係好正!仲有生蛋黃可以點黎食,冇得頂!個人最鐘意個日本和牛牛小排。呢盤和牛如果唔夠,仲可以QR code落單再嗌過夠架❣️Lv 4 除左和牛,海鮮又係好正!🦐蝦嘅水準一流。咁啱有期間限定既韓國&廣島生蠔。燒生蠔同鮑魚都好好味!勁肥美新鮮!忍唔住狂點不斷loop,食唔厭!😋記住一定要食❣️自助區仲有好多熟食、小食、沙律、水果、甜品、飲品、連咖啡機都有!甜品除咗雪櫃嘅入面嘅小卷蛋同泡芙之外,自助區有軟雪糕仲有可以落單點既movenpick雪糕。Movenpick雪糕好多隻味都有, 記住要留肚食埋先走🥰成個放題有足2個鐘慢慢食,唔會好chur,勁嘆!食過好多間燒肉放題,呢
呢度主打燒肉放題
有分Lv1-4,
今日同朋友慶祝生日,
所以就豪一豪揀左個Lv 4。
Lv 4總共有140款食物選擇,
包括有A4和牛同海鮮任食🤩

入座後就好快送左一盤好靚既日本和牛😍🤤
咩都有d:

仲有2大條煙燻壼漬封門柳!
封門柳每隻牛得一條!
肉味香濃、口感軟淋,必試!

全部和牛都好好味,
肉味香濃、口感滑順,真係好正!
仲有生蛋黃可以點黎食,冇得頂!
個人最鐘意個日本和牛牛小排。

呢盤和牛如果唔夠,
仲可以QR code落單再嗌過夠架❣️

Lv 4 除左和牛,海鮮又係好正!
🦐蝦嘅水準一流。
咁啱有期間限定既韓國&廣島生蠔。
記住一定要食❣️

甜品除咗雪櫃嘅入面嘅小卷蛋同泡芙之外,自助區有軟雪糕

仲有可以落單點既movenpick雪糕。
Movenpick雪糕好多隻味都有, 記住要留肚食埋先走🥰

成個放題有足2個鐘慢慢食,
唔會好chur,勁嘆!

食過好多間燒肉放題
呢間嘅日本和牛同海鮮質素高!
鍾意食牛或者海鮮嘅值得try try❣️😋

和牛系列的燒肉放題了 已很耐未有品賞約了朋友👫去APM 一家較新開的餐廳盡情放縱 吃吃吃! ❤️❤️❤️餐廳門面裝修很美 有一塊很大的入牆屏幕是氣勢 又是享受😎等位入座 都可以優先觀賞靚和牛放題分4個level 今次選擇了Lv 4 日本佐賀 A4 和牛海鮮放題有117種食材提供 最大賣點不同和牛部位包括牛小排、牛肩胛、牛肋條、牛角切等等部位 每個部位都細嫩可口🤩 今期更有韓國 & 廣島生蠔🦪!!!真係勁吸引! 。🐮先呈上一盒佐賀 A4 和牛 🎁6款不同部位🔸究極佐賀和牛三角嫩肌🔸佐賀A4 和牛薄灸牛肋肉🔸佐賀A4和牛角切🔸佐賀A4和牛肩胛🔸佐賀A4和牛小排🔸佐賀A4和牛牛肋條完全💯 呈現牛香、牛味、入口即溶的感覺😆😆😆配上日本生蛋壽喜燒汁 一流當然除了A4和牛 亦有其他肉類🥩連羊架都有呢😋🦪日韓珍蠔盛宴附四款自家製醬汁明太子/檸檬蠔汁/清酒/韓式辛辣醬2款蠔都極其飽滿 鮮甜😋😋😋另一定推介之選 Encore 3轉 ! 煙燻壼漬封門柳 整條呈上 肉質軟腍 肉味濃郁真係不得了😍😍 果然是鎮店之寶另外海鮮款式也很多! 竟然有鮑魚!少見於放題餐廳🍴!亦可加價無限暢飲 SAPPORO or SA
和牛系列的燒肉放題了 已很耐未有品賞
等位入座 都可以優先觀賞靚和牛

放題分4個level
今次選擇了Lv 4 日本佐賀 A4 和牛海鮮放題
有117種食材提供 最大賣點不同和牛部位
今期更有韓國 & 廣島生蠔🦪!!!
真係勁吸引!

🔸佐賀A4和牛角切
🔸佐賀A4和牛肩胛
🔸佐賀A4和牛小排
🔸佐賀A4和牛牛肋條
完全💯 呈現牛香、牛味、
入口即溶的感覺😆😆😆
配上日本生蛋壽喜燒汁 一流

當然除了A4和牛 亦有其他肉類🥩
連羊架都有呢😋

🦪日韓珍蠔盛宴
附四款自家製醬汁
明太子/檸檬蠔汁/清酒/韓式辛辣醬
2款蠔都極其飽滿 鮮甜😋😋😋

另一定推介之選 Encore 3轉 !
煙燻壼漬封門柳
整條呈上 肉質軟腍 肉味濃郁
真係不得了😍😍 果然是鎮店之寶

另外海鮮款式也很多! 竟然有鮑魚!
少見於放題餐廳🍴!

亦可加價無限暢飲 SAPPORO or SAKE清酒
(只適用於100/120分鐘放題套餐) 及甜品 雪糕

佐賀燒肉谷的環境好唔錯,地方闊落,無乜油煙,可以舒舒服服、盡情享受燒肉嘅樂趣!🎈Lv3 澳洲和牛海鮮放題 $488/正價 120品+呢個燒肉套餐真係應有盡有🤗 澳洲和牛種類多、口味多,又高質🤭 海鮮嘅種類都好有睇頭👍 仲有羊架!✨牛肉澳洲和牛肉眼芯(醬醃)澳洲和牛 - 特上牛肋肉(原味)澳洲和牛 - 特上牛肋肉(醬醃厚切)澳洲和牛-上級牛胸肉(原味、燒汁、黑椒、蒜蓉味噌、辛味)厚燒牛舌(鹽味)…以上係套餐嘅重點推薦,係頭盤已經可以試到,肉質新鮮嫩口,而且肉切厚度剛好💕 燒起來既可鎖住肉汁,又有口感👍其中和牛特上牛肋肉、安格斯牛小排、煙燻壺漬封門柳、和牛肉眼芯、和牛肩胛肉眼都係我最愛🤣 ✨雞肉+羊肉炭火赤雞燒(生磨芥末)香草羊架羊架必食🤣 唔會好羶,燒得表面焦香,內裡肉嫩!✨海鮮 原條魷魚筒大海老 醤燒廣島蠔鹽燒三文魚鰭蒲燒鰻魚 海魚魚干花魚一夜干原隻鮑魚燒燒日本原隻生蠔海鮮方面好有驚喜,有新鮮海蝦、肥美生蠔&廣島蠔、鮮美帆立貝、大大隻魷魚筒,仲有鰻魚… 好豐富呀!千祈唔好錯過呀!✨小食燒香蕉朱古力綿花糖榴蓮炸彈餐牌上、自助區仲有好多好多美食,不能盡錄,食到好飽好滿足呀!

🎈Lv3 澳洲和牛海鮮放題 $488/正價 120品+

✨牛肉
澳洲和牛肉眼芯(醬醃)
澳洲和牛 - 特上牛肋肉(原味)
澳洲和牛 - 特上牛肋肉(醬醃厚切)
澳洲和牛-上級牛胸肉
(原味、燒汁、黑椒、蒜蓉味噌、辛味)
厚燒牛舌(鹽味)

✨雞肉+羊肉
炭火赤雞燒(生磨芥末)
香草羊架

羊架必食🤣 唔會好羶,燒得表面焦香,內裡肉嫩!

✨海鮮

燒香蕉朱古力綿花糖
榴蓮炸彈
2024-02-19
2024-02-25 205 浏览
夜晚9點鐘同幾個朋友去食最貴果個和牛set,諗住瘋狂食和牛,入到去出餐又慢,又漏單,叫麵豉湯完全唔熱,叫和牛又俾普通牛。食到十點鐘左右有聽員過黎同我地講last order2230要叫野食就叫埋佢,之後就叫我地埋左張單先,正常程序無問題我地都埋左單先。埋完單搞笑嘅事情就出現啦,十點半last order 十點二手機已經落唔到單,我地就問第二位女職員,佢就話已經last order左,我地問唔係十點半咩,佢先死死地氣同我地人手落,落完佢走入廚房拎左一碟得幾塊和牛嘅野出黎話無晒和牛,啲牛俾你地食晒,我當堂笑左,埋單718一位,完全唔知做左啲咩,食到一肚氣,無下次!未試過放題食唔飽,今次第一次
未試過放題食唔飽,今次第一次
2024-02-24
庆祝纪念
生日
2024-02-21 204 浏览
Apm開咗分店,終於有時間嚟食下😍環境舒適,有幾間獨立包廂,私隱度高晚市一共有4款套餐,今次我就食Lv.3 澳洲和牛海鮮放題,多達128款食物,仲有得任飲Sapporo生啤及清酒🍶💟澳洲和牛海鮮放題 120分鐘 早割 $448店員先送上一set生蠔,有日本蠔及韓國蠔,可以配搭明太子或清酒燒嚟食,食落好新鮮!其後,店員送上本店招牌梯級燒肉拼盤、海鮮拼盤及壺漬封門柳~✮梯級燒肉拼盤一共有8款牛肉,當中最好味嘅係呢個餐主打嘅澳洲和牛特上牛肋肉及上級牛胸腹肉,油脂非常豐富、肉質軟綿,有少少似食緊日本和牛😋正呀!之後瘋狂encore, 質素一樣咁好,而且仲有多款口味選擇~✮海鮮盤有鮑魚、海蝦、海螺、青口及三文魚,全部都好新鮮,海蝦超大隻,而且好彈牙!部份海鮮都係任食㗎😉✮壺漬封門柳聽講係鎮店之寶😍份量十足,超大條呀!醃好入味,油脂較少,但味道層次非常豐富~除咗頭盤,另設自助吧及手機落單,食物選擇非常豐富,而且質素唔錯,個人推薦:醬燒赤雞雞肉爽、炭火地雞、蜆肉味噌湯、焦糖甘薯、紫薯餅、蜜瓜蛋卷同埋抹茶雪糕🍦120分鐘,食完真係大滿足🥰下次一定要試下Lv.4日本佐賀A4和牛海鮮放題,期待😍

💟澳洲和牛海鮮放題 120分鐘 早割 $448

其後,店員送上本店招牌梯級燒肉拼盤、海鮮拼盤及壺漬封門柳~

✮梯級燒肉拼盤

✮海鮮盤

✮壺漬封門柳

2024-02-21 3401 浏览
💁‍♀️💁‍♂️ 13/01/2024(Sat), Dinner🍽呢一晚為💁‍♀️食妙妙同💁A先生帶埋🧑👧小朋友去到APM行街,去到晚飯時間就喺商場入面搵食啦!行吓行吓,見到佐賀燒肉谷呢度有得食燒肉放題,裝修得都幾靚而且都坐得好舒服,既然大家都肚餓,一於就喺度開餐啦!而今晚我地order咗:🔆 LV.3 澳洲和牛海鮮放題($518+10%)入座後店員會先安排一盤燒肉拼盤,每款牛都有幾件,鋪排得靚靚咁上枱,等我哋可以先試吓每款唔同嘅肉,試啱之後可以再追加。第一輪食到比較印象深刻嘅,係澳洲和牛特上牛肋肉同埋肉眼芯都唔錯,肥瘦相間、牛味適中,唔會太肥食到成口油,另外安格斯牛小排就肉味較濃,比較岩A先生心水,可惜之後再追加嘅就變得成舊肥膏咁,同拼盤上嘅差天共地🙅🏻‍♂️。另外,可以掃QR code落單一啲小食如枝豆、煙三文魚柚子冷豆腐、清酒煮蜆等等,餐廳中間有張長枱放咗啲熟食、飯🍚同紫菜、調味汁等等,仲有甜品🍮、雪糕機。煙三文魚柚子冷豆腐凍凍地個汁又好開胃,我哋都好喜歡。小朋友就最鍾意白飯上面加上紫菜同調味汁,單單咁就食咗一大碗飯🍚。食到最後,小朋友就最開心可以自己唧雪糕,今晚嘅雪糕係柚子味,味道唔會

而今晚我地order咗:
🔆 LV.3 澳洲和牛海鮮放題($518+10%)

食到最後,小朋友就最開心可以自己唧雪糕,今晚嘅雪糕係柚子味,味道唔會太甜幾清新。

🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆

❤🙆‍♂️(A先生)整體食評:7.5/🔟
❤🙆‍♀️(為食妙妙)整體食評:8/🔟

👉🏻 第一輪上嘅肉就唔錯,但之後追加嘅就明顯有差別

A先生車友指數 🚗
🛣️ 交通容易指數:🚗🚗🚗🚗🚗(5/5)
🅿️ 泊車容易指數:🚗🚗🚗🚗(4/5)

👉🏻 APM商場本身已經有停車場🅿️,又或者隔離鱷魚恤中心🅿️、亞太中心🅿️,都好方便,只係假日繁忙時間未必有位
👉🏻港鐵站過條天橋就係APM,仲有多線巴士小巴去到各區,十分方便

🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
2024-01-13
2024-01-30 358 浏览
APM新開嘅燒肉店真係好正!午餐有定量燒肉套餐,晚餐仲有放題。午餐套餐除左定量肉類仲有任食嘅前菜、飲品同甜品。🥗🍧🍹- 牛二品燒肉盛盒(輕量) HK$118🐂有兩款牛肉,質素唔錯,美國牛胸腹肉嫩滑,油脂豐富,口感嫩滑。牛肩里肌(板腱)肉感十足,味道濃郁。- 牛角包🥐任食,可以自己DIY燒肉牛角包,仲可以加牛油果莎莎醬,一味兩吃。- 紫菜飯🍚亦都係任食,DIY將白飯加入醬汁、紫菜碎同香料,燒肉配飯一流。- 燒棉花糖🍡最特別係甜品都可以DIY,用竹籤吉住棉花糖燒烤,再加入唔同醬料,新奇有趣。真係值得一試, 大吃特吃!
午餐套餐除左定量肉類仲有任食嘅前菜、飲品同甜品。🥗🍧🍹

牛二品燒肉盛盒(輕量)

- 牛二品燒肉盛盒(輕量) HK$118🐂

精選三品燒肉盛合

- 牛角包🥐

紫菜飯

- 紫菜飯🍚
- 燒棉花糖🍡

真係值得一試, 大吃特吃!
用餐优惠
試食活動
牛二品燒肉盛盒(輕量)
精選三品燒肉盛合
2024-01-24 203 浏览
收工唔知食咩好就試一試佐賀燒肉🫡不錯🥳🥳我們叫了level 2 就已經好夠食了Level 2 已經有102款食物選擇牛豬雞仲有海鮮同熱盤選擇可以食足100分鐘,離座20分鐘先截單燒肉最驚佢個火唔大,燒極唔熟但呢到唔使驚,火🔥氣十足牛肉一落,一出油,啲火就冚冚聲咁出黎轉眼間牛肉都熟了一黎佢會上三種肉作為頭盤最最最最最最推介封門柳之前係其他地方食卦門柳都好硬唔好食但今次真的超級推薦,我同朋友足足食左4大條真係好好食,又爽又軟又有牛味另外仲有一個紫薯年糕,燒一燒個面,香脆好食👍🏼
收工唔知食咩好就試一試佐賀燒肉🫡
不錯🥳🥳
我們叫了level 2 就已經好夠食了
Level 2 已經有102款食物選擇
牛豬雞仲有海鮮同熱盤選擇
可以食足100分鐘,離座20分鐘先截單
燒肉最驚佢個火唔大,燒極唔熟
但呢到唔使驚,火🔥氣十足
牛肉一落,一出油,啲火就冚冚聲咁出黎
轉眼間牛肉都熟了
一黎佢會上三種肉作為頭盤
最最最最最最推介封門柳
之前係其他地方食卦門柳都好硬唔好食
但今次真的超級推薦,我同朋友足足食左4大條
真係好好食,又爽又軟又有牛味
另外仲有一個紫薯年糕,燒一燒個面,香脆好食👍🏼
  • 封門柳