平日收工,時間比較早五點幾左右有啲肚餓,所以直接喺商場搵嘢食見到呢度,其實同一個舖位左邊係燒肉,右邊係火鍋我屋企人食個火鍋覺得OK 所以我就決定做白老鼠,不如試埋燒肉咁下次可以一家人去食由於都幾肚餓,凍冰冰所以我叫咗個重量級一人餐牛肉食落味道唔錯,而且唔會太硬飲品佢有韓國梳打水可惜就係冇一啲比較無糖嘅飲品,例如醇烏龍茶整體上坐落環境都舒適乾淨,可能新開嘅關係。唯一覺得可以進步嘅,就係自助區嘅選擇可以再多啲。或者時間可以長多少少已經加錢去到75分鐘如果唔加嘅話得60分鐘,其實真係唔夠。又要燒肉又要攞嘢食,燒肉唔係一時三刻就食得比較急講唔係咁可以享受
平日收工,時間比較早五點幾左右
有啲肚餓,所以直接喺商場搵嘢食
見到呢度,其實同一個舖位
左邊係燒肉,右邊係火鍋
我屋企人食個火鍋覺得OK
所以我就決定做白老鼠,不如試埋燒肉
咁下次可以一家人去食

由於都幾肚餓,凍冰冰
所以我叫咗個重量級一人餐
牛肉食落味道唔錯,而且唔會太硬

飲品佢有韓國梳打水
可惜就係冇一啲比較無糖嘅飲品,例如醇烏龍茶

整體上坐落環境都舒適乾淨,可能新開嘅關係。
已經加錢去到75分鐘
如果唔加嘅話得60分鐘,其實真係唔夠。
又要燒肉又要攞嘢食,燒肉唔係一時三刻就食得
比較急講唔係咁可以享受

2023-12-06
2023-12-02 150 浏览
昨晚為了慶祝朋友生日,梗係同佢食番餐勁嫁啦,好想放縱自己暴飲暴食,於是就選擇了食燒烤放題,見到官塘APM商場新開咗間佐賀燒肉谷,價錢合理,而且當日嘅壽星仔或壽星女重可以免費,兼有個美國和牛蛋糕送㖭,勿失良機,於是就入座一試。放題有5個level組合,我哋就揀了LV2.特上牛品海鮮放題$388。Bar枱小食有很多種類,任君選擇,有沙律、魚餅、中華海蜇、炸雞軟骨、蔬菜、魷魚、菰菌、生果、乳酪、甜品和各款飲品……等等,琳琅滿目。燒烤肉都有很多種類,有牛舌、嚴選牛頸脊、骨付牛肋肉、特選牛小排、煙燻壼積封門柳、豚角燒、雞肉、雞翼、青魚、多春魚、青口、蜆、照燒帆立貝和法國黃金螺……等等。我特別要介紹嘅就係特選牛小排和煙燻壼積封門柳,肉質感覺鮮嫩和滑,再加上少許醬汁令牛肉提升了不少鮮味,咬落牛肉汁微微滲入口腔裏,感覺juicy。至於其它的食物都唔錯,感覺新鮮好食。

至於其它的食物都唔錯,感覺新鮮好食。

2023-11-25 219 浏览
最近成日比呢間日式燒肉店洗版,今次終於可以試一試!呢間人氣大熱嘅和牛燒肉放題,裏面採用木系嘅裝修,滿滿嘅日式風格🎎,而且仲有包廂類嘅卡位,私隱度都幾高!餐廳主打澳洲和牛上級牛胸腹肉、澳洲M3+安格斯西冷扒同特上牛肋肉🥩等,而且仲有得任食多款海鮮同加配任飲啤酒,款式好多好抵食!------------------------------🔥◖Lv. 4殿堂澳洲和牛海鮮放題◗ $528醬汁可以喺自助區調配,有柚子辣醬、柚子燒汁、酸辣海鮮醬、日式燒肉汁、味噌同鹽醬,點肉類都好食,覺得裏面個柚子燒汁味道最夾,酸酸地可以解下膩!呢個套餐有112點品可以任叫任點,入座會先送上牛肉拼盤,有齊八款唔同部位嘅牛肉同各款海鮮,試啱咗先再叫!肉類牛豬雞肉都有好多款式同部位,仲有得揀有冇醬醃;海鮮同炸物小食款式都唔少,出面自助區有少量熟食、蔬菜、雪糕、甜品同飲品可以自己攞。🌟當中比較推薦以下菜式👇🏻/肉類🥩澳洲和牛-特上牛肋肉澳洲M3+安格斯西冷扒美國黑安格斯牛肋條極上安格斯牛小排煙燻壺漬封門柳柚子味原條牛仔骨/海鮮🦐醬燒廣島蠔大海老花魚一夜干原隻鮑魚燒柚子石班魚柳照燒帆立貝法國黃金螺/小食🍘榴槤炸彈炸芝士年糕
🔥◖Lv. 4殿堂澳洲和牛海鮮放題◗ $528

炸芝士年糕
椰汁流心球
日本海膽流心忌廉餅

/甜品🍨
甜品都要出面自己拎,款式唔算太多,有得自己吱雪糕,佢哋哈密瓜同柚子兩隻味,入口有啲似雪葩嘅口感,甜味啱啱好味道都唔錯!

🌟Encore指數:8.9/10
很久沒有吃燒肉放題,最近和朋友聚會,她說自己常來吃這間,就跟著來吃,放題有很多級別選擇,看到有新推出的柚子味原條牛仔骨,立刻肚餓了🤣我們選擇了Lv4的殿堂澳洲和牛海鮮放題,沒多久就看到「和牛天梯」呈上,中間有多款新鮮肉質飽滿的海鮮,旁邊則是和牛不同部位,從肥美的到牛肉味香都吃得到~這些吃完都能再點,而座位外還有一些熟食,例如餃子,湯,白飯,小吃等等,冰櫃則有新鮮沙律,用來少的蔬菜,前菜,水果和甜品等,選擇非常多!場外的食物當中我最喜歡是菇菌類,想不到用來燒的時候它們很香又很多汁,吃肉中間吃一點菇的話還可以做到減膩效果🤣這麼多款牛肉中我自己比較喜歡吃牛板健和牛頸脊,牛味特別濃郁,輕輕一燒已經很好吃,而且不會太油膩,可以一直吃很多❤️用來搭配紫菜飯也不錯,而柚子味原條牛仔骨確實出色,整條燒的時候柚子味慢慢散發,甜甜酸酸牛肉吃起來更有風味!甜品的話他們的窩夫和流心椰子球是encore之選~~前者在烤盤烤完變到很酥脆,搭配現場自己按出來的柚子雪糕很完美😍柚子雪糕又夠奶香,很清新;至於流心椰子球外脆裡面的椰子西米很香濃,咬開的時候椰香飄到口中,很幸福☺

👍🏻殿堂澳洲和牛海鮮放題(120分鐘任飲任食) $488主打澳洲和牛上級牛胸腹肉、特上牛肋肉、澳洲M3+安格斯西冷扒等🔥仲有多款海鮮同免費任飲Asahi生啤同清酒🍻入座會先送上牛肉拼盤,有齊8款唔同部位,試啱口味再手機落單任嗌🤪APM新分店仲有限定優惠,每位免費送清酒煮特大帶子一隻、大海老一隻同無限追加壽喜燒美國CAB嫩肩肉除咗手機落單嘅肉類、海鮮同炸物小食外,自助區仲有熱食、雪糕甜品、飲品等當中比較推薦以下菜式🌟-🔸澳洲和牛上級牛胸腹肉|🔸澳洲和牛特上牛肋肉🔸煙燻壺漬封門柳|🔸炭火赤雞燒🔸極上安格斯牛小排|🔸美國黑安格斯牛肋條🔸蒲燒鰻魚|🔸原條魷魚筒🔸日本宫城縣產燒原隻生蠔|🔸原隻鮑魚燒 🔸日式海膽忌廉流心餅|🔸榴蓮炸彈 -Lv4餐中嘅肉類款式都幾多和牛特上牛肋肉油花最豐富,爆發濃濃脂香🤪牛胸腹肉油花均勻,入口軟嫩必食仲有呢度嘅招牌壺漬封門柳,成條咁上醬汁醃得好入味甜甜地,有咬口得嚟唔韌,肉味最濃郁好juicy🤤海鮮類必食原條魷魚筒,大大條好厚肉,鮮嫩爽彈,生蠔同鮑魚新鮮冇腥味炸物小食全部熱辣辣,冇油益味又唔會油淋淋,外脆內爆上菜速度都唔錯,冇漏單情況新店地方乾淨唔會好大油煙,坐得舒
👍🏻殿堂澳洲和牛海鮮放題(120分鐘任飲任食) $488
🔸蒲燒鰻魚|🔸原條魷魚筒
🔸日本宫城縣產燒原隻生蠔|🔸原隻鮑魚燒
🔸日式海膽忌廉流心餅|🔸榴蓮炸彈
Lv4餐中嘅肉類款式都幾多
和牛特上牛肋肉油花最豐富,爆發濃濃脂香🤪
牛胸腹肉油花均勻,入口軟嫩
必食仲有呢度嘅招牌壺漬封門柳,成條咁上
炸物小食全部熱辣辣,冇油益味又唔會油淋淋,外脆內爆
上菜速度都唔錯,冇漏單情況
新店地方乾淨唔會好大油煙,坐得舒服座位好闊落
味道:8/10
性價比:7/10
📍#佐賀燒肉谷 @guu_yakiniku
觀塘觀塘道418號創紀之城五期apm5樓L5-1號舖
旺角彌敦道625及639號雅蘭中心地下(部份)及1樓116號舖
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心1樓02號舖
屯門屯盛街1號屯門市廣場一期3樓3229號舖
2023-11-02
對比海鮮刺身放題,我更鍾意和牛系列燒肉放題,熱辣辣自己控制火喉,而且真係靚既和牛完全食得出牛香、牛油、牛味、入口即溶既感覺!🏠餐廳: #佐賀燒肉谷 (創紀之城五期(apm))📍地址: 觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-1號舖今次品嚐餐廳最高級別套餐《日本九州產黑毛和牛海鮮放題》$688 ,有117種食材提供,最大賣點當然就係黑毛和牛內各個部位,包括牛小排、牛肩胛、牛肋條、牛角切等等部位,每個部位都細嫩可口,燒到4成5成粉嫩色已經很足夠!仲有其中一個加分位,最大特色可以任飲Asahi生啤、日本男山清酒,以及任食movenpick雪糕!另外一款我最推薦餐廳招牌,煙熏壺漬封門柳,(Lv2套餐就有),原條封門柳真係食出牛精華香味,每隻牛都只有一條既部位。餐廳定時都會推出期間限定系列,今期有全新柚子味系列,其中柚子石斑魚柳印象特別深刻,錫紙盒放著柚子汁加石斑煮得非常入味,整體黎講真係不錯的燒肉放題體驗。

🏠餐廳: #佐賀燒肉谷 (創紀之城五期(apm))

要入谷就梗係入🏯佐賀燒肉谷😆,佢哋嘅Lv5可以任食🇯🇵日本九洲產黑毛🐂和牛同埋多款🐟海鮮,而且仲有🍶清酒、Asahi 生啤🍻任飲,同埋 Mõvenpick 雪糕🍨任食添!佢哋有成六款🇯🇵日本九洲產黑毛🐂和牛分咁多,個人推薦👍究極日本和牛📐三角嫩肌、極上黑毛和牛薄炙🔥牛肋肉同埋極上🥢黑毛和牛小排,油脂豐富🤤分布平均,唔同部位口感各有不同😍但都係超級美味!另外煙燻🌫️壺漬封門柳都係😋必食嘅,佢哋用秘方醃製👍再加上煙燻處理,入口🤩肉味香濃肉質軟腍又有煙燻香🤤,味道層次好豐富!佢哋嘅🦐海鮮款式亦都十分之🥰豐富,個人推介👍柚子石班魚柳,入口🐟魚肉好嫩滑而且充滿🧈牛油同埋柚子嘅😋香甜,好鮮味。燒香蕉🍌幾有特色,燒🔥完又香又腍仲有朱古力🍫醬同埋半溶綿花糖,🤤香甜滋味!甜品方面奶黃🐟鯛魚燒就最得我心❤️,燒到外面脆🤩內都嘅奶黃半溶,😋又香又甜。可以任食 Mõvenpick 雪糕🍨亦都好吸引😍,我拼埋奶黃🐟鯛魚燒一齊食就更加🤩滋味!

2023-11-07 238 浏览
APM開咗間燒肉店《佐賀燒肉谷》,環境寬敞,更設有三間獨立房間(食Lv 4以上),燒肉放題最平由$298~$688不等,最平嘅價錢已經有牛肉食勒!佢哋近期做緊一系列嘅柚子菜式,我試咗好多款都好吸引呀🤩ღ柚子石斑魚柳魚柳雪白嫩滑,加上柚子食落更突顯海鮮嘅鮮味ღ柚子味原條牛肋骨牛肋骨燒後油香四溢,入口即溶,而且份量十足!加上柚子,口感清新ღ 柚子牛肉沙律沙律菜鮮嫩爽口,搭配柚子汁,解膩開胃ღ 醃三文魚柚子冷豆腐冷豆腐配上柚子汁,味道酸甜,好清新ღ柚子炸雞炸雞炸得香脆juicy,味道酸酸甜甜,清爽美味😋ღ柚子羽衣烏冬烏冬一片片,加上柚子嘅清香,清新開胃🤤ღ究極日本和牛三角嫩肌入口好嫩😍 點埋日本生蛋壽喜燒汁,不得了🥹ღ 極上黑毛和牛仲有和牛小排 、和牛薄炙牛肋肉、和牛角切等等,燒完油脂滿滿,好邪惡😈ღ煙燻壺漬封門柳(醬油味)鎮店之寶✨成條勁長嘅封門柳,肉質軟腍,肉味濃郁另外仲有多款海鮮,醬燒廣島蠔、鹽燒三文魚鰭、照燒帆立貝等等…✨LV5. 日本九州產黑毛和牛海鮮放題 $688
APM開咗間燒肉店《佐賀燒肉谷》,環境寬敞,

ღ柚子石斑魚柳
魚柳雪白嫩滑,加上柚子食落更突顯海鮮嘅鮮味

ღ柚子味原條牛肋骨

ღ 柚子牛肉沙律
沙律菜鮮嫩爽口,搭配柚子汁,解膩開胃

ღ 醃三文魚柚子冷豆腐
冷豆腐配上柚子汁,味道酸甜,好清新

ღ柚子炸雞
炸雞炸得香脆juicy,味道酸酸甜甜,清爽美味😋

ღ柚子羽衣烏冬
烏冬一片片,加上柚子嘅清香,清新開胃🤤

ღ究極日本和牛三角嫩肌
入口好嫩😍 點埋日本生蛋壽喜燒汁,不得了🥹

ღ 極上黑毛

ღ煙燻壺漬封門柳(醬油味)
鎮店之寶✨成條勁長嘅封門柳,肉質軟腍,肉味濃郁

✨LV5. 日本九州產黑毛和牛海鮮放題 $688
2023-10-12 473 浏览
8月新開張嘅佐賀燒肉谷100分鐘燒肉放題,日系裝修,感覺好柔告舒適,而且環境比較闊落唔會好迫,非常多卡位之餘二人卡位真係好闊好夠位擺野,而且佐賀燒肉谷十分貼心,有埋圍裙俾你用,唔怕整污糟件衫。開張果陣一個星期左右已經食左一次,今次再同朋友一齊黎食多次😋。今次我地揀左LEVEL 3,手機掃QR CODE落單非常方便,一埋位你未落單,店舖職員都已經會比個頭盤你,不嬲勁食嘅我真係覺得一分鐘都冇浪費🤣🤣,頭盤一黎已經有多款肉品,青口﹑帶子﹑牛肋肉﹑牛舌牛頸脊等,當然唔少得佢地的招牌:煙燻壺漬封門柳。因為條封門柳真係好長,職員仲好細心咁教我地要U字型咁擺封門柳上去燒,燒完再剪,真係好細心。原隻魷魚🦑真係好少有,當然佢去左條骨啦,原隻魷魚🦑咁燒真係第一次,十分開心,燒緊果陣條魷魚脹卜卜,望落去十分飽滿🤣🤣,當然唔少得海老啦🦐🦐🦐🦐,海老都算幾大隻,都ok爽口,無梅味,不過無我第一次黎食果陣咁爽口,但質素都仲係算係高質的唷!由於餐廳都仲算新,環境都好乾淨,抽氣都做得幾好,至少食完都唔會覺得自己個身好大陣味,而且職員服務都好好,佢地見你個燒網黑晒,都會主動話幫你換網。會再encore唷!

2023-10-11
2023-10-09 309 浏览
今日同男朋友去咗食APM新開燒肉,第一碟牛肉過嚟賣相唔錯 牛肉味都好出 放題嚟講質素OK👌🏻 最推介係佢個醬油漬燒肉 整得啱啱好 忍唔住嗌咗三碟 另外佢個牛舌都好好食! 整體都推介😎😎😎 另外分咗五個價錢左右 我係揀咗第三個價錢 主要分別係有得食埋個牛舌 一定要加呢個 或者可以試吓海鮮嗰個餐 野飲同埋熟食都好齊全 個薯條同埋關東煮都好食 絕對推介俾大家同一班朋友一齊食 位置仲要喺APM 超級方便觀塘放工嘅我哋 下次一定會再嚟食多次
2023-10-08 304 浏览
Apm新開日式燒肉放題每位$388加一任食100分鐘環境舒適座位闊落落單也算快有不同level選擇本身食量不大選了level 2共有84款食物用qr code落單很方便一開始店員便送上六格拼盤包括牛肉和海鮮當中特別推介煙燻壺漬封門柳原條送上已經醃好自己剪成小塊甜甜的肉質味道不錯除了牛肉外雞肉和豬肉也是醃好的可以選擇原味/鹽味/辛味和黑椒如果不夠還可以加上醬汁和海鹽海鮮方面有青口、黃金螺、鯖魚、帆立貝自助吧area可以自取甜品、生果、飲品、小食飲品大部分都是罐裝汽水或綠茶還有一部咖啡機想不到鯛魚燒意外地好吃最後以movenpick雪糕作結非常滿足
Apm新開日式燒肉放題

甜甜的肉質味道不錯

除了牛肉外雞肉和豬肉也是醃好的
可以選擇原味/鹽味/辛味和黑椒

如果不夠還可以加上醬汁和海鹽

海鮮方面有青口、黃金螺、鯖魚、帆立貝

自助吧area可以自取甜品、生果、飲品、小食

飲品大部分都是罐裝汽水或綠茶
還有一部咖啡機

想不到鯛魚燒意外地好吃

最後以movenpick雪糕作結非常滿足
2023-10-03 269 浏览
LV2 特上牛品海鮮放題 $368/位同朋友都是食肉獸,在apm見到有新開的燒肉放題,所以決定試一試。一坐低會送上頭盤:牛小排、肩胛翼板肉、牛肩里肌肉、骨付牛肋肉、牛舌、青口及螺可以試到不同的部位,牛肉質素不錯,有牛味,不會鞋口。煙燻壺漬封門柳是令人最驚喜的品項,除了份量驚人,味道也十分出色。由濃郁醬汁醃制而成,但仍然可以食到牛肉本身的油香味,啖啖肉汁,肉質嫩滑,單食已經十分美味,同朋友一致認同必須續點。除了牛肉有質素,海鮮選擇也不少,彈牙的大蝦同飽滿的帆立貝都十分新鮮。自助吧選擇不少,有沙律、前菜、炸物、飲品同等等。餐廳食物方面,種類多,不論是肉類、海鮮還是自助吧,味道同質素都不錯。餐廳環境方面闊落舒服,有不少獨立小包廂,很適合同朋友聚餐約會。而且餐廳抽氣亦不錯,用餐後不會全身都是燒肉味,值得一讚。服務方面十分殷勤,送食物同收走空碟都快。
LV2 特上牛品海鮮放題 $368/位

可以試到不同的部位,牛肉質素不錯,有牛味,不會鞋口。

自助吧選擇不少,有沙律、前菜、炸物、飲品同等等。

服務方面十分殷勤,送食物同收走空碟都快。
2023-09-14
  • 煙燻壺漬封門柳
2023-09-27 253 浏览
️之前想去旺角分店,但係最後太多人放棄左🥹觀塘近期開左新分店,成個環境比較闊落,大部份都係卡位設計,燈光十足,好坐好多🫣餐廳除左提供餐牌上面既野食可以任點之外,仲有自助吧,有得自己拎蔬菜類,紫菜飯,味噌湯,薯條,甜品等等,款式非常多😎.👁‍🗨Lv.3 極上安格斯牛小排海鮮套餐💲438.🔅肉類(7.5/10).➰牛肉類別有幾多選擇,當中牛舌薄身幾香口,封門柳一大條,燒完之後,牛味好突出,夠腍身😋牛小排,牛頸脊都一樣吾差,有牛味juicy😇雞肉燒完都依然嫩滑,另外仲有雞腎,雞翼之類🫣至於豬肉方面,五花腩肉吾算太肥,帶點油脂香.🔅海鮮 (7.5/10).➰照燒帆立貝,多春魚,青口,三文魚鰭,魷魚筒等等都係呢個級別包左既,帆立貝可以無限叫已經好吸引😂新分店優惠仲送多左兩隻清酒特大帶子😍然而特大帶子食落比帆立貝更鮮甜彈牙,青口同螺既質素不錯,至少食落冇沙同埋新鮮,三文魚鰭就太細舊😂基本上燒完都冇野食咁🥹魷魚筒係原隻咁上,超級大,但係呢日冇叫到😶‍🌫️.🔅小食 (7.5/10).➰驚喜既係竟然呢度有榴槤炸彈😝雖然上到枱吾係熱辣辣,但係幾煙韌,榴槤味出,冇榴槤精油既味道🤗另外蟹子沙律,鹽味枝豆,中華沙

👁‍🗨Lv.3 極上安格斯牛小排海鮮套餐💲438
🔅肉類(7.5/10)

🔅海鮮 (7.5/10)

🔅小食 (7.5/10)

➰驚喜既係竟然呢度有榴槤炸彈😝雖然上到枱吾係熱辣辣,但係幾煙韌,榴槤味出,冇榴槤精油既味道🤗另外蟹子沙律,鹽味枝豆,中華沙律都屬正常,冇咩大特別,仲有啲炸雞粒,春卷,椰汁球,芝士年糕,但係又係太飽,冇叫到😩芝士年糕就一早冇哂😥
🔅甜品 (7.5/10)

甜品款式算係比起其他燒肉店多,除左基本既雪糕,仲有豆腐花,迷你卷蛋,燒窩夫,燒迷你鯛魚燒,燒朱古力香蕉棉花糖同埋小小草餅🤭
🔅飲品 (7/10)
➰都係放題打邊爐燒肉一向有既野飲,韓國牌子既汽水同忌廉鮮奶,台灣品牌既茶類,仙草飲品同埋普通既汽水雪碧等等
🔛 整體評分(7.5/10)
2023-09-26 194 浏览
最近觀塘開咗間新嘅日式燒肉店身為燒肉控嘅我即刻訂檯餐廳嘅裝潢佈置走日式風格俾人一種柔和舒適嘅感覺座位亦好闊落同舒服有多款靚肉選擇 仲有海鮮🦐🔸Lv.3 極上安格斯牛小排海鮮放題 $438放題分咗5個level,今次我叫咗佢中價位嘅lv.3放題,總共有100款美食揀!入座後會送上一壺煙燻壺漬封門柳同埋一盤竹牛肉海鮮九宮格。原條封門柳經過煙燻同埋壺漬後非常入味,燒完之後肉質嫩滑,口感好有嚼勁。九宮格有六款牛肉同埋正款海鮮,牛肉每款嘅色澤都好靚,最有驚喜嘅係牛小排,食落好juicy,牛味亦好香濃。海鮮有青口、帆立貝同埋螺肉。🔸前菜/沙律選擇都幾多,除咗有味付螺肉、中華沙律、芝麻八爪魚之外,仲有Lv.3先食到嘅中華海蜇,食落爽口開胃。🔸牛肉類有多種牛肉部位選擇,包括牛吞、牛肋肉、牛頸脊等等。我最推介嘅就係Lv.3先有嘅美國Prime原塊牛板腱,佢嘅油脂分佈好靚,食落油脂感豐富,同時牛味亦好香濃,好味到encore 咗幾碟!🔸豚肉/雞肉類雖然呢間燒肉店主打高質牛肉,但佢哋嘅豚肉同雞肉都毫不遜色,有成十幾款豚肉同雞肉選擇。🔸海鮮類餐廳嘅燒海鮮好高質,款式選擇多之餘仲好新鮮。大海老肉質實正彈牙,原條
最近觀塘開咗間新嘅日式燒肉店

🔸前菜/沙律

🔸牛肉類

🔸豚肉/雞肉類

🔸海鮮類
餐廳嘅燒海鮮好高質,款式選擇多之餘仲好新鮮。大海老肉質實正彈牙,原條魷魚筒燒完之後香氣撲鼻,口感爽嫩,仲有廣島蠔同埋帆立貝任食。

🔸日式料理
除咗燒肉同海鮮外,仲有十多款日式料理選擇,包括有玉子燒、炸芝士年糕、炸雞軟骨等等,總有一款啱心水。

🔸自助區
餐廳嘅自助區放咗飯類同麵類,除此之外,飲品、甜品、雪糕等等都可以喺自助區到自取,非常方便。

🔸優惠
適逢新開張,凡惠顧Lv.3或以上級別嘅放題套餐,就可獲贈清酒煮特大帶子一隻。
2023-09-19
2023-09-25 188 浏览
🇭🇰佐賀燒肉谷 100分鐘任食燒肉放題🥓🥓觀塘apm新開燒肉店 餐廳裝修行日式風格環境舒服 闊落同埋舒服 仲有房間包廂 私隱度🆙油煙處理都做得好好🤓店員服務周到 放題分咗5個level 今次試左中價位 都已經有好多野食 會encore 的😜😜🥩Lv.3 極上安格斯牛小排海鮮放題(💰$438 per person)任食100分鐘 有超過100款食品選擇店員會先送上頭盤🥓煙燻壺漬封門柳🍶清酒煮特大帶子🍱牛肉海鮮九宮格仲會幫我地燒埋 封門柳 清酒帶子 封門柳好長 成條上 非常入味 店員燒得超好食 肉嫩滑 味道濃厚 必定encore😍😍🍶清酒煮特大帶子新開張送既 一樣得岩岩好 新鮮好食🍱牛肉海鮮九宮格除左多野食仲好岩拎黎打卡可以一次過試哂🥩極上安格斯牛小排 🥩特選牛肩里肌肉 🥩骨付牛肋肉 🥩牛板腱 🥩牛舌牛肉賣相好吸引 好多部位同款式選擇😜特別講下安格斯牛小排 骨付牛肋肉 牛板腱 油脂感都多 平均 牛味香濃 隻隻牛肉都好唔錯😋🦐海鮮高質選擇多 有齊蝦🦐 廣島蠔🦪帆立貝 青口 螺肉🐚魷魚筒🦑等等帆立貝encore 左幾次 隻隻都好大隻新鮮另外特別講下原條魷魚筒🦑大大條成個上‼️唔想食肉仲可以叫
🇭🇰佐賀燒肉谷 100分鐘任食燒肉放題🥓🥓
觀塘apm新開燒肉店 餐廳裝修行日式風格