餐厅: 元気寿司
资讯:

2018-05-07 200 浏览
星期五晚上去搵食😆唔想排隊 所以拎定電子飛去食元氣男朋友話好肚餓😂所以叫左好多野食之前起元氣食過味道ok既海膽 不過今日麻麻地 有d腥...右上橙橙地色既係柚子吞拿魚,好怪😂個味唔係好夾左面的吞拿魚茸,ok~~~次次都叫的炸蝦卷🤪安全都係次次都叫既炸軟殻蟹手卷 好好味😊鰻魚~~~err不過個碟有d...油今次有d太多沙律醬帶子bb~~一般啦魚子幾彈牙😂食到哩度我已經飽左 甜蝦都是安全的都係吞拿卷~~~炸蠔,炸粉比較多
星期五晚上去搵食😆
唔想排隊 所以拎定電子飛去食元氣

男朋友話好肚餓😂所以叫左好多野食

之前起元氣食過味道ok既海膽 不過今日麻麻地 有d腥...
右上橙橙地色既係柚子吞拿魚,好怪😂個味唔係好夾
左面的吞拿魚茸,ok~~~

次次都叫的炸蝦卷🤪安全
都係次次都叫既炸軟殻蟹手卷 好好味😊

鰻魚~~~err不過個碟有d...油

今次有d太多沙律醬

帶子bb~~一般啦

魚子幾彈牙😂

食到哩度我已經飽左 甜蝦都是安全的

都係吞拿卷~~~

炸蠔,炸粉比較多
2018-03-11 212 浏览
為左續會籍,近來又多返去食元氣!今餐又狂叫左好多,食到一半都已經好鮑鮑~自從推出高速線後確實好有新鮮感,同整體上門面都乾淨光猛好多元氣本身都有分高速限定嘅壽司,好似金槍魷魚壽司/醋鯖魚壽司同鏗魚壽司~而且高速線嘅壽司好明顯係即做,啲魚生都仲凍凍地,壽司飯仲有小小微溫傳統嘅有時喺輸送單度拎過來,紫菜都林林地!而其他熱食都會由侍應直接送到客戶度,以免客人倒瀉淥親!本人最推介,一定係元氣卷同海膽墨魚軍艦
為左續會籍,近來又多返去食元氣!
今餐又狂叫左好多,食到一半都已經好鮑鮑~
自從推出高速線後確實好有新鮮感,同整體上門面都乾淨光猛好多

傳統嘅有時喺輸送單度拎過來,紫菜都林林地!
而其他熱食都會由侍應直接送到客戶度,以免客人倒瀉淥親!
本人最推介,一定係元氣卷同海膽墨魚軍艦
2018-03-01 172 浏览
入元朗搵朋友 Lunch,跟住佢問我,今天係咪你請?我話係,跟住佢就話咁有大食大啦我好耐冇食元氣喇,去食完氣啦!先旨聲明,我係極度鍾意食日本嘢,但係我極度唔會幫襯元氣,因為我一係個性價比行先嘅人,我真心覺得元氣嘅性價比係唔ok嘅入到去見到個火車軌,覺得好神奇,點菜用ipad都好方便,除咗新奇之外,就真係冇特別啦咪就係元氣嘅質素,即係冇質素 食lunch兩個人埋單三舊,講真我平時同老婆2個食爭鮮,食到反曬艇都係140蚊兩個人,不過見朋友鍾意就算啦,認真我真係唔會幫襯元氣,真係有少少肉赤
入元朗搵朋友 Lunch,跟住佢問我,今天係咪你請?
我話係,跟住佢就話咁有大食大啦
我好耐冇食元氣喇,去食完氣啦!

咪就係元氣嘅質素,即係冇質素

IMG:1]

2018-02-27
2018-01-04 183 浏览
已經不是第一次有這麼奇妙的經歷, 早前見佢開張不久,還以為是迎新優惠。今日 再次遇上不得不在此向大家分享,Frozen皇帝蟹柳, 米田共壽司, 橙油酸薑, mini 軟腳蟹, 可見這裡的廚師, 製作特別用心。
米田共壽司
橙油薑
Frozen皇帝蟹柳
2018-01-04
等候时间
20 分钟 (堂食)
米田共壽司
橙油薑
Frozen皇帝蟹柳
  • FROZEN 蟹柳
2017-12-29 115 浏览
之前去過apm有列車送嘅元氣壽司店,呢排去開元朗於是就去到新一間高速線店舖,裝修比其他更新、更靚仔。同小朋友黎實開心,每人一個Mon點食物,唔洗掙之餘又可慢慢睇、慢慢落order,食完再落又得,自主度好高!我哋黎既時間係星期四,兩點左右,等咗十分鐘就有位,食物第一碟就等得耐d,不過之後就加速番步伐,几好。食物質素同其他元氣也差不多,我通常揀期間限定食物,貪佢又抵又更新鮮。去元氣我會揀黎高速線囉,食得自在痳!

去元氣我會揀黎高速線囉,食得自在痳!
元氣壽司-高速線限定:新香卷(吞拿魚蓉卷)高速線即係以tablet落單再用玩具火車送壽司去你面前的元氣店,不經人手落單和送餐,大幅減少了店面人手需求,睇黎中低檔餐廳侍應呢個行業會逐漸萎縮😂講番正題,話說實在太多人等位所以叫了外賣,好耐無食元氣,今次發現佢既壽司感覺機械左勁多,飯團是用機壓實的,口感差左d,但用料仍然維持到一貫水準,特別喜歡它的卷物配搭和芥辣八爪魚,這個價位的壽司店來說元氣仍然是個好選擇👍🏻但係等得太耐了,連外賣都等左半個鐘...不過我諗對小朋友黎講見到d火車壽司係好玩又新奇既。
元氣壽司-高速線限定:新香卷(吞拿魚蓉卷)

外卖自取
2017-09-26 147 浏览
鰹の鮮度に問題あり。最後に高速の炙り鮭を注文したが20分以上またされて提供されなかった。仕方がないからキャンセルして帰った。時間の無駄としか言えない。服務のマネージャーはまともな仕事をしていない。とても気分が悪い食事だった。二度と行かないだろう。
鰹の鮮度に問題あり。
服務のマネージャーはまともな仕事をしていない。
とても気分が悪い食事だった。
二度と行かないだろう。
2017-09-26
等候时间
60 分钟 (堂食)
2017-09-17 209 浏览
希望愈大,失望愈大一直都係元氣既會員,之前成日要去元朗廣場先有得食元氣,又或者食純壽司,終於等到新元氣開張好可惜呢間yoho mall新開既元氣完全唔掂,d筷子又洗唔干淨,d碟又洗唔干淨,仲要黎唔齊d野要追單..講返食物質素,只係一般only...什至爭鮮都好食過佢,so sad考慮到要排隊排一百個位先入到黎,仲有衛生,同食物質素...見到佢好進取咁想係旁邊再開新分店,同埋出面咁既人流...係有人鍾意既,但sorry, 對我黎講呢間分店已冇下次.成件事唯一可欣賞既係只係得d車仔幾得意,thats all.
希望愈大,失望愈大

考慮到要排隊排一百個位先入到黎,仲有衛生,同食物質素...