餐厅: 元気寿司 (黃埔天地)
资讯:

2002-05-23 10 浏览
呢間都幾旺架, 點解成年都無人寫佢?上篇食評竟然係我上年寫落......好, 等我又講下佢!話說母親節幫襯, 排隊半個鐘至有位, 坐落睇下, 居然豆丁多過大人, 大部份都係十歲以下, 似兒童節多D!元氣卷同軟殼蟹手卷係必吃心水, 14蚊個日式燉蛋都ok, 12蚊3件三文魚壽司個日D魚好大件下, D古怪壽司好似矮瓜壽司之類都好多人吼, 我試左三文, 怪怪地, 食唔慣!元氣本來係幾有水準連鎖店, 但紅磡呢間D侍應好似跌watt少少, 制服巢唔雪白, 個別態度麻麻,同尖東個間爭一皮!
同尖東個間爭一皮!
2001-06-19 12 浏览
水靜河飛時候幫襯真係好舒服, 雖然隔離吉野家下午茶十蚊咁平, 我就鍾意呢度....元氣卷次次都幾好,有D 咬頭, 鰻魚壽司D 鰻魚都唔算細件, 14 蚊o黎講幾抵, 炸蝦壽司都幾得意, 都係14 蚊, 不過,三文魚壽司就將貨就價, 好多都切得好薄, 有D 仲透光, 14 蚊三件無計啦!我好鍾意佢地隻黃色碟, 最衰無得買!
我好鍾意佢地隻黃色碟, 最衰無得買!
2001-04-10 11 浏览
想同朋友去食迴轉壽司o個時,一定到元氣食。雖然次次排長龍,但係都值得的。三文魚刺身鮮味,不過有時咬落重未解完凍,食落"sap""sap" 聲,怪怪地。最鍾意食o個隻炸蝦壽司(唔記得叫咩名),中間隻炸蝦好鬼好食。雖然價錢比其他貴點點,不過好味好多喎!最唔鍾意o的細路坐o係隔離,好鬼嘈同百厭!!
2000-05-31 19 浏览
今日特登由公司行到好鬼遙遠o 既黃埔元氣, 就係為食好好味" 三文魚皮手卷", 因為好耐冇食過,, 哈哈,, 元氣裡除" 三文魚皮手卷" 好食之外,, 我覺得呢到o 既" 元氣卷" 都唔錯,, 呢到壽司大大件,, 雖然係比起其他壽司舖貴,, 但我覺得總算物有所值呢!!