一行7個人,慶祝朋友生日,黎左呢間比較隔zip的樓上cafe, 係個街市中間上樓,都有啲難搵呢個係餐湯,無味精,好甜又多料~個食物就design得好得意,材料不是貴價野,塊蛋被下係雞翼,一般味道,勝在個賣相可愛,係有心思在設計賣相之中。呢個拼盤有雞翼,芝士腸同埋薯片,算是大份,不過味道都是普通,沒有咩特別,不過雞翼外皮都算好味同有少少脆,不是太油。咖哩汁甜甜的,仲有個蜜糖水加添,不重咖哩味,有色無味。厚多士批上枱時熱騰騰都算可以,但又係無咩特別。cutie 熊仔,食物可以,味道一般,賣相可愛。我只可以就這都是一般cafe的食物處理,不宜期望過高。好欣賞呢個設計,公仔面都煮得ok, 不鹹不辣,可愛到嘩嘩聲熊仔pancakes, 賣相可愛,食物可以,一般。呢個趁熱食是好味的,芝士同肉醬都好味,意粉standard喇,不錯了其中一樣要讚的是我們7人,可以有間算是大的room,入面有其他的game可以玩,setting好relax, 這是出乎意料的。我地都好驚喜。不過因為食物材料雪櫃在呢間房,職員行出行入,有少少不便。
呢個係餐湯,無味精,好甜又多料~
,係有心思在設計賣相之中。
咖哩汁甜甜的,仲有個蜜糖水加添,不重咖哩味,有色無味。
厚多士批上枱時熱騰騰都算可以,但又係無咩特別。
cutie 熊仔,食物可以,味道一般,賣相可愛。
我只可以就這都是一般cafe的食物處理,不宜期望過高。
好欣賞呢個設計,公仔面都煮得ok, 不鹹不辣,可愛到嘩嘩聲
熊仔pancakes, 賣相可愛,食物可以,一般。
2015-07-26
2015-07-20 1990 浏览
暑假開始了!要搵個好地方同囡囡食餐好嘅慶祝下! 喺Facebook搵到依間Cafe,(要預訂至有)有個樣好吸引小朋友嘅兒童餐⋯⋯茶餐時間去一啲都唔迫人。 總括嚟講呢間Cafe都幾好,地方幾大,食完飯仲有好多遊戲可以玩。又有電視睇,今日仲睇到toy story 2。下次會約多D小朋友上嚟!

兩個餐擺到成台滿哂
小熊堡
羅宋湯
  • 大人的兒童餐
2015-07-01 1735 浏览
煙廠街既路尚算熟悉,搵左一陣就上到去,人並不多所以無預約都立刻有位置安排,叫左個2人份量既兒童餐。等左十分鐘左右,送上兩碗雜菜湯,本身我系討厭食紅蘿蔔既人,但試左一舊,不錯!夠淋!好快又送上飲品。等左勁耐。。主菜先上台。。同行友人都好餓,飲品都剩一半。。主菜送上時心想:不是咖啡飯嗎?沒有咖喱😅原來漏左比我地。。但的確好有心思👍咖喱味個人認為適中,都適合食不到辣的朋友吧!因為之後要睇戲,甜品送上時只剩下15分鐘,整頓晚餐吃了兩個多小時,簡直預計之外!可能因為廚房人手較少,而且即時製作。餐廳環境有家既感覺,好舒服!會再來的💕
等左勁耐。。主菜先上台。。同行友人都好餓,飲品都剩一半。。
主角

熱香餅甜品

餐廳環境有家既感覺,好舒服!會再來的💕
2015-06-11 1695 浏览
因為o係網上睇倒話哩間cafe有大人版兒童餐冇個蘿蔔國阿媽整日式兒童便當, 就黎哩度食返餐當嚐左心願啦waiter話兒童餐因為製作需時, 要預訂, 但我地6人可以叫一個兒童餐(2人份量), 另4人再叫4人餐而兒童餐係包2個湯, 4人湯就可揀湯或沙律, 所以我地要左2個湯同2個沙律share味道好住家的雜菜湯, 仲係裝o係個咁kawai o既碗入面 4人餐可揀2個小食, 我地就點了叉燒醬豬頸肉, 唔錯另一個小食點了酥炸雞肉串, 哩個就麻麻地, 雞冇雞味, 就好似食緊M記個6件雞咁主菜同樣可揀2款, 但全部都係淨飯/烏冬/蒿麥麵, 係冇送的-,-最後我地揀了翡翠汁蒿麥麵, 翡翠汁即係芝麻醬, 由於係現成貨, 味道當然唔會差得去邊, 不過份量就較少, 哩度已經係4人份量*0*另一個主菜點了白汁雞皇飯, 叫做多左2舊蘿蔔同薯仔咁啦我地o既兒童餐終於來了, 當然冇蘿蔔國o個d咁精美, 不過算係咁了, 不過好睇唔好食呢, d飯又乾又硬, 唔係靠個咖哩汁都好難哽得落, 蛋下面有豬扒, 一般, 旁邊2隻小熊係薯蓉黎所有餐只包$34 o既飲品, 所以絕大部份都要加錢, 不過有d飲品可以加$10多一倍,
因為o係網上睇倒話哩間cafe有大人版兒童餐
冇個蘿蔔國阿媽整日式兒童便當, 就黎哩度食返餐當嚐左心願啦

味道好住家的雜菜湯, 仲係裝o係個咁kawai o既碗入面
4人餐可揀2個小食, 我地就點了叉燒醬豬頸肉, 唔錯
另一個主菜點了白汁雞皇飯, 叫做多左2舊蘿蔔同薯仔咁啦
所有餐只包$34 o既飲品, 所以絕大部份都要加錢, 不過有d飲品可以加$10多一倍, 凍飲加大左都幾大杯, 但熱飲真係睇唔出有加大左, 冇加大o既話真係唔敢想像-,-
我哩杯係Oreo薄荷朱古力, 係正常份量
因為佢d野食真係出得太慢, 每個鐘先出一道, 估唔到o係樓上cafe食都可以同法國菜一樣食足3hrs+(但佢menu寫限時食3hrs, 其實冇可以食得完), 見佢咁耐個甜品都未出, 就叫佢出左貧友帶來o既蛋糕先
蛋糕都要俾$30切餅費, meun係寫$20, 但問佢o個陣話要$30, 加左價?!*0*不過送來時竟然插左枝煙花, 叫做有d誠意啦XDDD
等到就黎訓著, 終於送黎兒童餐o既甜品, 熊仔面係煎蛋, 上面的係雪米池
我可以講, 成個甜品最好食就係粒雪米池XDDD
4人餐每2人可揀一個甜品, 但都係得2款選擇, 所以我地每款要左一個, 哩個係香蕉船
哩個甜品最精妙就係o個隻熊仔餅, 見住隔離枱個香蕉船真係有熊仔樣, 滿心期待, 點知我地o個個係熊仔餅黎, 因為隔離枱係識老細o既, 老細親自出馬係唔同d, 員工唯有用創意搭救XDDD
但真係好難明點解哩隻船要搞半個鐘先划倒出黎XDDD
食完香蕉船見好耐都未出另一個甜品, 問下老細, 原來漏左, 見住老細炳左員工2野, 所以個多士明顯hea住做, 最好食依然係個雪米池, 因為係現成o既, 同埋差左隻熊仔餅jek
P.S. 兒童餐原來會送一張寶麗萊, 都影得唔錯, 叫做最值回票價了~
2015-01-03
2015-05-15 1732 浏览
經朋友介紹,見到有熊仔款既菜式,所以特登訂位去試下。果晚八點左右上到去,cafe 入面客人唔算多,佈置同裝修都幾舒服,掛滿左好多即影即有相係牆因為一心剩係想試個小熊甜睡餐,所以打開menu 都只係揀飲品,飲品款勁多,最後揀左杯Oreo 草莓朱古力。個小熊餐包左兩碗蕃茄菜湯,小熊飯,甜品同野飲兩杯。所有野個賣相,食物同碗都好可愛,女仔見到一定好鐘意好開心。個飯睇落好似無咩餸咁,但打開熊仔張被(即係塊蛋)就有d雞翼係入面,配埋碗咖哩汁味道都唔錯,值得一試。老闆都好nice會走埋黎問下我地覺得d野食點,再介紹下d單人餐,又或者黎緊有咩新野,仲同我地講小熊甜睡家族個故事。唯獨美中不足既係杯Oreo 草莓朱古力個味道麻麻,草莓味太濃...感覺怪怪的。但整體上呢間cafe 都值得一試
  • 小熊甜睡家族
2015-05-01 1657 浏览
見到旺角街上有banner 話有大人的兒童餐, 便被隻甜睡中的熊仔吸引住了, 於是便上openrice 看看其他人評語如何, 當中有讚有踩, 但其實每人的口味也不同, 所以最終都係決定親自來試一試.或者我當時6:00 還未有太多客人, 食物很快便到了. 原來每個人的口味, 或廚師每日的水準也不同....看很多評語都有讚的無味精湯, 對我來說偏淡, 不太回味.相反, 很多人說不太好味的雞翼, 我與同行朋友, 一致大讚好味. 小食拼盤, 大大碟都幾足料, 味道都唔錯.熱切期待的主菜, 小熊甜睡家族來了, 當然是相機食先啦, 店員也很nice 地, 送了一張即影即有給我們以作紀念, 令愛熊仔的生日主角開心不已. 講番味道, 全個主菜都唔錯, 可樂餅, 雞翼, 腸仔, 薯蓉, 所有嘢都幾好味, 唯獨是個咖喱汁真的又是偏淡, 作為日式主題的cafe, 我期待咖喱汁也是甜甜地, 辣辣地的日式咖喱, 但可惜唔係.......最後便是跟餐甜品, Pancake + 芋頭雪米磁, 味道正正常常, 沒什麼特別, 賣相也不及主菜咁搶鏡.整體來說, 味道正常, 不是睇得唔食得. 份量相當大, 我們兩女一男,

小食拼盤
甜睡的小熊家族

跟餐甜品 pancake

整體來說, 味道正常, 不是睇得唔食得. 份量相當大, 我們兩女一男, 食一個二人餐+一個小食拼盤都飽到行唔郁, 而且小食拼盤的食物和甜睡熊餐太似了, 所以如果大家也是三人行, 其實只點一個二人餐三個人share 便可了.

至於環境方面, 很多可愛的公仔, 坐得都舒服, 是一個幾好的聚會地方, 將來我會再帶其他朋友來食生日飯呢.

题外话/补充资料: 可網上訂座, 儲tablemap 積分, 換禮券. 但訂座後最好補多個電話去confirm booking. 有嘢問男店員好D, 因為大部份女店員都好像不太清楚運作. 另外店員好似有提過 "甜睡的小熊家族" 和 "親子時光" 是每天限量供應, 他們要預定份量, 所以想試這兩個餐的朋友, 記得訂座是講明, 這樣比較穏陣, 免得失望而回.
2015-04-25
生日
小食拼盤
甜睡的小熊家族
  • 小熊甜睡家族
2015-04-20 1669 浏览
通常靚野無好野 但見openrice大多都係好評便來一試這間給予人家的感覺 坐得幾舒服 而且原來這間店另一邊有一間教室 是教日語的 cafe裏有一部大電視 但卻放得很低 是給誰看的....侍應很有禮貌 面帶笑容 起初對這間店的感覺還不錯 可是以下的種種卻令人很失望 我們點了二人成人兒童餐 包兩碗餐湯 一個甜品 兩杯餐飲餐飲點了曲奇咖啡上面有Oreo碎 咖啡味算濃另一杯點了峰蜜綠茶 甜得過份 喝了兩口已喝不下去等了半個鐘 終於送上了餐湯是雜菜湯 裏面有蘿蔔 碎肉 蕃茄等 清清甜甜的不錯再過十分鐘 終於上了main dish令人超失望 賣相是令人眼前一亮但是飯是凍的 蛋下面的雞翼味道很淡 而且又乾又實 咖喱汁很稀 淡而無味....比較好吃是那片可樂餅 但整碟飯也是冷冰冰的...最後我們示意可上甜品 又再等了半個鐘才上 這個像是pancake 或西多士之類 仍然是冷的...很難吃 唯一好吃的是那球芋頭雪米磁最後示意賣單 也等了十分鐘 還要帶錯單給我們 整頓飯都不停在等 在這裏足足消磿了兩小時....人手及食物質素有很大的改善空間
通常靚野無好野 但見openrice大多都係好評
便來一試

cafe裏有一部大電視 但卻放得很低 是給誰看的....
我們點了二人成人兒童餐 包兩碗餐湯 一個甜品 兩杯餐飲

是雜菜湯 裏面有蘿蔔 碎肉 蕃茄等
清清甜甜的不錯
再過十分鐘 終於上了main dish

令人超失望 賣相是令人眼前一亮

比較好吃是那片可樂餅 但整碟飯也是冷冰冰的...
最後我們示意可上甜品 又再等了半個鐘才上

2015-03-14 1842 浏览
朋友介紹我去食既可愛料理餐廳,睇相初初覺得似係啲得個靚字但好難食既野,事實上係真係好靚,味道介唔算太差。叫左個熊仔二人餐,首先上個薯仔紅蘿蔔湯湯真係好真材實料同好飲,唔係味精,係住家湯,值得一讚。主菜係咖哩飯,配蛋同雞翼。問題黎啦,個咖哩汁又係得薯仔同紅蘿蔔。所以送白飯既咖哩又係澱粉質既薯仔同紅蘿蔔。配菜又係澱粉質既可樂餅同薯蓉。甜品亦都係澱粉既pancakes,仲有一粒芒果味既雪糕糯米糍。全餐既非澱粉食物就係個5隻整得好普通既雞翼,墊底既生菜,1粒比波子大少少既小紅茄,同一條手指尾咁大既腸。雖然係好澱粉,但整體都做得唔太頹,冇味精。服務就一般啦,主菜同甜品隔好耐,應該有成個鐘,中間waitor 唔識收野,上甜品先發現一枱都係碟好「呢hea」, 樓上cafe冇management 係咁架啦 。 兩位連野飲同加一一共326。食物質素黎講,真係唔抵,但靚,視覺享受餐。

题外话/补充资料: Waitor會用即影即有同你影相,有D野留紀念咁啦
2015-02-03 2364 浏览
不久前在fb一女性雜誌的fans page看到這間東東,我不是鬆弛熊的fans,但外表實在太可愛了!結果,就拉著我的朋友一起去品嚐品嚐 老實說,最初我並不抱有期望因為過去經驗告訴我,這種餐廳/cafe通常只有賣相...味道是需要將就的 但....這間餐廳,絕對是一個驚喜 這碗湯,完全的真材實料,沒有味精而且,薯仔好甜!! 完全是新鮮的味道主食,很可愛啊~~~~一上菜,我朋友和我就瘋狂拍照讓我再來一幅近鏡,蛋下原來還藏了片豬頸肉豬頸肉的汁的味道調配得很好,不是太鹹旁邊那個沙律好好吃,猜測是薯仔蛋沙律最後是甜品,繼續是可愛的作風感覺很奇妙,雪糕是冷的,下面熊頭是熱的然後試著拿了一點雪糕配熊頭,好味!我和我朋友,2位都是比較能吃的女生但我們都叫飽了 PS: 此套餐訂坐才有
不久前在fb一女性雜誌的fans page看到這間東東,
我不是鬆弛熊的fans,但外表實在太可愛了!
結果,就拉著我的朋友一起去品嚐品嚐

老實說,最初我並不抱有期望
因為過去經驗告訴我,這種餐廳/cafe通常只有賣相...
味道是需要將就的

但....這間餐廳,絕對是一個驚喜
這碗湯,完全的真材實料,沒有味精
而且,薯仔好甜!! 完全是新鮮的味道
主食,很可愛啊~~~~
一上菜,我朋友和我就瘋狂拍照
讓我再來一幅近鏡,蛋下原來還藏了片豬頸肉
豬頸肉的汁的味道調配得很好,不是太鹹
旁邊那個沙律好好吃,猜測是薯仔蛋沙律
最後是甜品,繼續是可愛的作風
感覺很奇妙,雪糕是冷的,下面熊頭是熱的
然後試著拿了一點雪糕配熊頭,好味!
我和我朋友,2位都是比較能吃的女生
但我們都叫飽了

PS: 此套餐訂坐才有
2015-01-21
2014-12-26 2547 浏览
我們有一次去了J POINT, 是因為它的成人兒童餐吸引了大家呢! 這個便是成人兒童餐「甜睡的小熊家族」(足二人份量)先來是一碗暖暖的無添加雜菜湯, 用料十足,沒有味精,很有家的感覺!再來是三隻正在睡覺的小熊, 實在太可愛了! 先不要說好吃與否, 賣相已經100分! 其實是飯, 薯餅同蛋沙津. 飯是附有咖哩汁的! 蛋是被, 被下有一塊肉!吃完飯後,就送上班戟配肉桂蘋果, 頭頂上還有一球雪糕 。以份量來說,這個二人餐絕對足夠二人吃,味道方面都很不錯,感覺很健康!我們這麼多人,當然不是這樣就OK!我們還點了五香肉丁PIZZA,這個味道特別!冷麵同腸仔,這些就普通了一些,但都OK啦,不過不失。另外,值得一讚是我呢杯朱古力飲品,有雪糕係面,另整杯飲品的朱古力味濃了起來!

這個便是成人兒童餐「甜睡的小熊家族」(足二人份量)
吃完飯後,就送上班戟配肉桂蘋果, 頭頂上還有一球雪糕 。

2014-11-11
我覺得地點不太好找旺角港鐵站E2出還要走上一段路,在排檔旁邊...就是因為不好找,倒是令我有深印象,第二次都不用地圖就去到囉~這店是可以先預約的,原本這是很好的服務...可是...第一次到店前預約好成功,所以我對店的服務都滿有信心。在第二次光臨時,也是早早預約好...沒想到被編到一角的位置,也沒人招呼,直到我主動問一下,才知店員竟然沒紀錄我們的預約 (!!!)店員解釋是因為那時太忙,所以不知寫到哪了...重點是一開始是倒質疑我們根本沒有預約到...而不是先理解事情始未...這點的確有失望到喔...還好店員後來都有就這事道歉跟說即時弄餐,不然真的想立馬離開... (因為等候時間太長了)建議大家預約了,在到達前都可再致電確定一下預約~店內有播放日本節目的電視,也有WIFI、漫畫、遊戲跟娃娃供拍照等等~而我最感興趣是...座位背後黑色一片,其實是一整片黑板,可供客人畫畫喔~實在不多食店有這樣的玩意,蠻加分的~是「甜睡的小熊家族」每份HKD 288(足二人份量)先來是一碗暖暖的無添加雜菜湯用料十足,感覺超有媽媽的味道...沒有甚麼味精,在外用餐難得一喝的好湯,個人好喜歡~然後是主角~三隻正在睡
我覺得地點不太好找

旺角港鐵站E2出還要走上一段路,在排檔旁邊...
就是因為不好找,倒是令我有深印象,
第二次都不用地圖就去到囉~

這店是可以先預約的,
原本這是很好的服務...可是...
第一次到店前預約好成功,所以我對店的服務都滿有信心。
在第二次光臨時,也是早早預約好...
沒想到被編到一角的位置,也沒人招呼,
直到我主動問一下,才知店員竟然沒紀錄我們的預約 (!!!)
店員解釋是因為那時太忙,所以不知寫到哪了...
重點是一開始是倒質疑我們根本沒有預約到...
而不是先理解事情始未...這點的確有失望到喔...

還好店員後來都有就這事道歉跟說即時弄餐,
不然真的想立馬離開... (因為等候時間太長了)
建議大家預約了,在到達前都可再致電確定一下預約~
店內有播放日本節目的電視,
也有WIFI、漫畫、遊戲跟娃娃供拍照等等~
而我最感興趣是...
座位背後黑色一片,其實是一整片黑板,可供客人畫畫喔~
實在不多食店有這樣的玩意,蠻加分的~
「甜睡的小熊家族」
是「甜睡的小熊家族」

每份HKD 288(足二人份量)

先來是一碗暖暖的無添加雜菜湯
用料十足,感覺超有媽媽的味道...沒有甚麼味精,
在外用餐難得一喝的好湯,個人好喜歡~
然後是主角~
三隻正在睡覺的小熊
其實飯份量不算多,只有表面看到的,
但是夠女孩子吃啦 (男生就...
而蛋被下是肉喔,
還要是被小熊用手拿著的~
不用怕吃起來乾乾的,
因為飯是附有咖哩汁,味道完全跟外邊買包裝的一樣,
所以...很有保證啦XDD (我喜歡吃包裝咖哩)
吃完飯後,就送上法式西多士配肉桂蘋果

這是二人份量,頂上還有一球雪糕

甜品來說這個真的滿不錯,
滿足了喜歡吃甜點的朋友,也順帶享受了飯後果...
綜合而言,這個餐看起來不多,
但其實絕對足夠二人吃有餘,吃完真的有飽到動不了感~
味道方面都很不錯,感覺健康又好吃~
最重要是可愛耐看 XD
「親子時光」
每份HKD 288(足二人份量)

一打開蓋子...
馬上「嘩~」了一聲...
真的又精美又可愛/////
女生們都會喜歡的~馬上悶氣全消~

*這個餐沒甜品
炸墨魚丸
近看都好仔細,完全是食物的藝術品~
好喜歡它們的顏色配搭,令人食慾大增!!!

小雞們表面看不出是甚麼弄成,
吃下去才知是吉列炸墨魚丸

外脆內軟,味道挺不錯~
這個餐下層是一盤冷麵,份量也是足夠二人吃,
由於是冷吃,也不會計較到配料會不放冷了...
也就代表...盡情拍照吧XDDD
個人好欣賞由雞蛋弄成的大雞~

它們都是日本農場雞蛋...弄的剛好,而味道也是一級棒!!!

另有即焗雞翼是額外上的,
不過不失的小吃...

這個餐味道方面也是不錯,
兩款硬比較的話,我會先推介小熊的,
因為我之前不知「親子時光」餐沒有附甜品
或多或少有點失望...好像少了甚麼似的~
飲品方面 包兩杯 HKD34的飲品
(多出的要補回差價)

因曾看過人家網上的飲品都好可愛,
所以怎麼也先加錢點上一杯有雪糕的//
遠看起來好像一隻小狗呢~

题外话/补充资料: 店方會為客人們免費送上一張大的即影即有~ 這個真的好貼心 :) 就算沒帶相機,也有這張作紀念~ 儘管預約過程有美中不足的地方, 但這店貼心跟用心的地方讓人加分不少, 它給我感覺跟印象也是相當正面,是一間會想再去的店喔~ 碰上紀念日時,可考慮去這,推介給大家~
炸墨魚丸
2014-09-11 3211 浏览
兒童餐見得多,為大人而設的兒童餐都是第一次見,網上見到那麼可愛,利用各種卡通動物做成便當,而且是大人餐,就不怕唔好意思反老還童。來到此cafe,空間有點細,但佈置充滿童真,有氣球,玩具,公仔及漫畫書。"親子時光"兒童餐屬二人份量,店員即場烹調,熱騰騰送上兩碗紅蘿蔔薯仔湯,足料味濃。見到溏心蛋變雞媽媽,咬下去有蛋黃流出,小雞以吉列八爪魚丸做成,炸得香脆美味。還配上同類型的雞翼,加上腸仔、火腿花花和番茄做的甲蟲,美味又可愛。冷麵分量大,夠彈牙,點上特別醬汁,令味道豐富。
冷麵分量大,夠彈牙,點上特別醬汁,令味道豐富。
题外话/补充资料: 如點兒童餐要早一天預定!
2014-08-29
2014-05-16 3620 浏览
今次已是第二次來這店,上次是參加朋友個仔個生日會,不過上次人少D所以朋友租了隔離個獨立房。而今次我就有成三十幾人,所以就租晒全場。地點方面有點難搵,因為在街市內裡的一棟商業大廈內,而且我有些朋友連廣華醫院附近有個街市都唔知。不過大廈入口有斜台,BB車上落完全無問題,好啱有小朋友的。由於是包場,所以食物方面就好似到會的形式,一盤一盤出,雖然好似酒樓上菜,食完要等一等,不過勝在食物夠熱,都可以接受。這個焗丸有日式燒汁同蒜香,好惹味個白酒汁味道好好,如果有飯可以撈就更好這是他們推介的,酥皮底Pizza已經好少食到,而裡面竟然係五香肉丁加波蘿,更神奇係出奇地夾,真係估唔到不單只外面有味,而且裡面都好入味除了這些之外仲有沙律、小食、咖哩飯、意粉等。份量略嫌多了點,完全食唔晒,有D浪費,所以想打包走,而佢地都有外賣盒,不過要收2蚊個,算喇總好過浪費D食物。D人都OK,唔怕我地細路多麻煩,又肯幫手影相,而且仲有張即影即有送來做記念,下次應該會再來
不過大廈入口有斜台,BB車上落完全無問題,好啱有小朋友的。

BBQ式焗雜丸
這個焗丸有日式燒汁同蒜香,好惹味
白酒燴青口
個白酒汁味道好好,如果有飯可以撈就更好
酥皮PIZZA
雞翼拼盤
不單只外面有味,而且裡面都好入味

,算喇總好過浪費D食物。

题外话/补充资料: 另外這裡加$30可做會員,除了即時唔使加一之外,仲有個什麼10送1優惠,所以當日我即時入會,佢地就俾咗3張蓋滿印的我(好似話10個人就有1張),下次去食飯時一張咭就可以免費食一個$94的晚餐,咁即係額外又平多二百幾蚊,又好似幾低喎。
2014-04-21
生日