2022-10-11 121 浏览
💃🏻💃🏻前日係旺角上完堂,就係附近開餐,食呢間八歌仙既澳洲和牛餐。😊👏🏻👧🏻👧🏻呢間嘅裝修已經係好吸引,而且工作人員都好有禮咁樣帶我哋入座,呢一間餐廳主打係高質燒肉再加火鍋嘅放題任食。🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️{各式炸物},🍢全部都好脆口,酥炸四寶丸,大大粒,肉質Q彈而且爆曬肉汁,可見非常新鮮。{手切肥牛},💁🏼‍♀️食牛既人點可以錯過和牛既美味,雪花好好, 入口即溶, 我只係放左入湯10秒 岩岩好。{游水蝦},🦐非常大份,都相當抵食。涮20秒左右拎上黎,海水味濃而且肉嫩,有彈性富肉汁。{活魚刺身}都好好食,全部都好新鮮。總括而言,所有食材既味覺層次都因為湯底或者配料配合而提高!性價比高,全部都好出色!
💃🏻💃🏻前日係旺角上完堂,就係附近開餐,食呢間八歌仙既澳洲和牛餐。😊👏🏻👧🏻👧🏻呢間嘅裝修已經係好吸引,而且工作人員都好有禮咁樣帶我哋入座,呢一間餐廳主打係高質燒肉再加火鍋放題任食。🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
{活魚刺身}都好好食,全部都好新鮮。

2022-10-10 133 浏览
♨️好耐都冇食火鍋,到秋天又想試下任食火鍋放題, 🍲見朋友極力推介呢間餐廳, 就點左佢地既澳洲和牛餐。🫕~~湯底🍲🍲選擇清雞湯+豆乳牛骨,非常惹味,同D食材非常夾,系開胃之選。~~🥩牛肉🥩紋理清晰、而且肉質鮮紅、好高質,肥瘦比例好均勻,放上鐵板燒一陣再返轉就食得,滋味滿載!~~🍣拼盤壽司🍣好精美、好多選擇。~~👏🏻👏🏻仲有海鮮,自家串燒,炸物,天婦羅,一品料理,壽司,火鍋配料。加上上菜之前侍應會簡單講每道菜既配搭,幾Nice,令到成個用餐感覺良好😇。
~~湯底🍲🍲
~~🥩牛肉🥩
~~🍣拼盤壽司🍣
好精美、好多選擇。
~~👏🏻👏🏻仲有海鮮,自家串燒,炸物,天婦羅,一品料理,壽司火鍋配料。

2022-10-07 159 浏览
生日飯屋企同我👨‍👩‍👧‍👧慶祝,當然要預訂一間似樣的餐廳食飯啦🙋🏻‍♀️🙆🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙆🏻‍♂️就揀咗嚟旺角附近嘅八歌仙,呢一間餐廳主打係高質燒肉再加火鍋嘅放題任食,我地食澳洲和牛餐。🍽🐂牛肉🐂主角真係冇令人失望,切得夠薄,好快就熟,一口一薄片,口齒留香,肥瘦比例完美。🍢串燒🍢有冬菇串、雞軟骨串,魚蛋同埋牛丸等等明兒個,好多選擇,全都好好味🫶🏻。🍤海鮮🍤最鍾意就係大大隻鑽石蜆,新鮮美味,沒咩雪味,咬落好滑,擺落湯底一陣就可以食,同個湯底好夾,食左好多。其他食物都好新鮮,有好多舊,都系涮一陣就熟,💯💯最後就係工作人員態度有禮,絕對系一家人聚餐的好選擇!
呢一間餐廳主打係高質燒肉再加火鍋放題任食,我地食澳洲和牛餐。🍽

🐂牛肉🐂

🍢串燒🍢

🍤海鮮🍤

2022-10-07 123 浏览
又係周圍搵好野食既時間😆👏🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻好耐沒黎旺角呢間八歌仙,今次又BOOK左, 真係一間我會不斷想去食火鍋。😻😻😻店內相當大, 店內採用輕奢簡約風格,而且有好多好野食😆🫶🏻。💕呢一間餐廳主打係高質燒肉再加火鍋嘅放題任食,我地叫左熊本和王日本和牛餐。🐮湯底非常多料,材料豐富。主角手切肥牛切得非常薄,涮10幾秒拎上來岩岩好,肥瘦均勻,滿口油香!💕💕鮮冬菇串比較有鮮味,好爽脆。仲有海鮮,自家串燒,炸物,天婦羅,一品料理,壽司,火鍋配料任君選擇,滿足唔同人既需要💕😌💕另外仲有自助水吧同埋自助調味品區,可以根據自己需要,整自己鍾意既醬料。🍾🧂D 服務姐姐都好有禮周到,想試好快D訂位啦!💕
又係周圍搵好野食既時間😆👏🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻
💕呢一間餐廳主打係高質燒肉再加火鍋放題任食,我地叫左熊本和王日本和牛餐。🐮湯底非常多料,材料豐富。主角手切肥牛切得非常薄,涮10幾秒拎上來岩岩好,肥瘦均勻,滿口油香!💕
💕鮮冬菇串比較有鮮味,好爽脆。仲有海鮮,自家串燒,炸物,天婦羅,一品料理,壽司火鍋配料任君選擇,滿足唔同人既需要💕😌

2022-10-06 122 浏览
同朋友上網簡咗好耐唔知去邊食好,點知比我搵到間好多好評嘅餐廳,又就我哋腳!店內還有日式庭園風格的拱門,猶如置身於日本。兩條友點咗澳洲和牛餐💁🏻‍♀️肉質更為鮮美,香濃純粹的牛肉香立即佈滿味蕾,油花細緻同時入口即溶,讓味蕾充分感受和牛獨有魅力。特別鍾意黑蒜豬骨💁🏻‍♀️配以一系列優質食材,將材料升華至另一境界🆙炸物💁🏻‍♀️食完先算😂脆炸南瓜條、芝麻雞翼、蒜🧄香酥炸雞軟骨同墨魚咀真係好好食,香口之最。仲有!香菇、金菇、茄子、海蝦天婦羅🍤完全唔係粉粉的活魚刺身💁🏻‍♀️肉質鮮嫩,作為刺身,一啲都唔會輸比牛肉😋😋餐廳除咗將港人「家鄉」滋味完美重現外,而且最抵讚是店內採用特製的燒肉抽風系統,保持室內空氣清新,謝絕油煙味。

2022-10-06 89 浏览
今日男朋友同我慶祝生日🎂帶咗我去旺角食好嘢!佢話一年一年食好啲有咩所謂👩‍❤️‍💋‍👨yeah,我哋叫咗熊本和王日本和牛餐,每人收費 $688(未加一)😆好筍啊!店員執得企企理理🙂一啲都唔亂~仲介紹我哋可以叫多啲任食嘅火鍋配料😛有蟹柳啊、芝士球,好多款式比大家簡。嚟到日本餐廳梗係嚟返碗麵豉湯啦🍲男朋友都叫咗好多天婦羅同壽司🍣全部都即叫即整,唔會變曬味😇A5熊本和王日本和牛 有一系列牛三角、牛背峰、牛肩胛、牛上脾同牛上腦😛好多我都第一次見🆒餐廳令食客有機會享用日本各地和牛,品嘗箇中不同滋味,呢點的確好好!餐廳都提供埋不同醬料比大家選擇。仲有大家唔好錯過叫埋佢哋啲海鮮食啊!全部都好新鮮♥️Anyways好開心同男朋友食到呢間放題,鍾情和牛饕客必選的最全面放題選擇。

2022-10-05 86 浏览
是近期的人氣的燒肉放題店,莫過於此!最近餐廳推出熊本和王日本和牛餐,好高級嘅水準都係 $688就可以食到😳😳好彩我book到平日夜晚食🏆餐廳以溫暖木色爲主調,四周佈置了日本風格嘅裝修,環境寬敞舒適,成餐飯坐得舒服🆒👉🏻👉🏻佢哋主打嘅A5和牛,肉質絕對有保證,有齊晒唔同牛🐮🐮部位wor!店員仲會細心推薦牛肉不同部位的食法,相當講究🆙活魚刺身成盤都令人嘩嘩聲😱點解可以咁新鮮OMG~~鮮甜味十足!全方位享受與眾不同的日式滋味,相當有令人懷緬的家鄉味道。鐘意食燒肉的朋友就快啲約埋三五知己去試下啦!

2022-10-05 89 浏览
細佬🧍‍♂️升職請食飯😈帶我哋全家嚟食八歌仙🤗這裹的最大賣點應該是HK$500樓下就可以任食澳洲和牛燒肉🤭🤭絕對唔係單純澳洲和牛餐,而係一間餐廳主打係高質燒肉再加火鍋嘅放題任食🥳每天供應四款Waaa~~~你睇吓啲扇貝隻隻都勁大粒,肥美喔!💕今日餐廳有提供🐮牛板腱🐮、🐮牛小排🐮、🐮牛肩胛🐮、🐮牛三角🐮的牛味較都非常濃郁!黑蒜豬骨同壽喜燒,兩款都風味甘甜濃郁。佢哋嘅炸物都好好食,蒜香酥炸雞軟骨,爽脆唔油膩🧏🏻‍♀️nice nice!牛魔王必試呢間主打「一爐兩食」,湯底清甜又唔會令海鮮/牛肉失色♥️可以同時燒肉及打邊爐,性價比極高絕對可以食到回本!
細佬🧍‍♂️升職請食飯😈帶我哋全家嚟食八歌仙🤗
這裹的最大賣點應該是HK$500樓下就可以任食澳洲和牛燒肉🤭🤭絕對唔係單純澳洲和牛餐,而係一間餐廳主打係高質燒肉再加火鍋放題任食🥳每天供應四款
2022-10-03 119 浏览
最近疫情放緩,又是好好食一餐的時候!相信大家已經好心急想出去大食一餐!同老公補祝返週年紀念日,食餐好嘢,嚟個熊本和王日本和牛餐 🤑🤑餐廳cashier 位都企企理理,日本餐廳🍴果然打理得條理啲!Highlight!!蒜香酥炸墨魚嘴🐙彈牙又蒜味重,正!啲海中蝦超級生猛,隻隻都肥美💋同老公👫都覺得牛三角肉味是眾多美國牛肉部位中最為濃厚,經燒烤後口感軟嫩爽口😚順帶一提,佢啲扇貝大過我隻眼👁👁一啲都無雪藏味!基本上餐牌見到嘅嘢,都係任食🥰所有人都岩食!總結嘅係款式又夠齊全,牛迷必食的選擇!

2022-10-03 114 浏览
聞說這間燒肉店開業而來,經常爆滿!難得book到位,今晚可以開懷大食😈😈😈枱面有齊晒所需嘅醬汁同配料,貼心地有濕紙巾比客人備用😚最鍾意食蜆肉,又多汁,一粒沙都冇😛開心嘅係佢仲保留少量清酒味道🍶💁🏻‍♀️澳洲和牛餐絕對無簡錯,不但品質好,而且價錢平!特別係小牛排肉質好嫩滑,脂肪分佈得也算不錯,而且擺盤精緻,有樣有味道,CP值也很高!自選火鍋壽喜燒同黑蒜豬骨配搭,一啲味精感覺都無,食完都唔會口乾🙂仲有無限量菜菜比我食🥬Balance下,零guilty 感😚以放題質素來說,CP值相當高,而且點餐絕對是豐儉由人!回頭度係200%😆

2022-10-03 89 浏览
慶祝生日,特意嚟呢間試吓我喺閒日下午去,所以冇人,即時頓覺有啲日本🇯🇵feel坐低叫咗個最貴既和牛餐食佢會送盤剌身,新鮮美味,可惜再叫就要付費主角出場,和牛切好一片片上,入口即溶,牛味十足其他食物都係要付費,整體食物質表高,喜歡狂牛既你可以試吓但我食咗幾片就覺漏,始終都係油份多
慶祝生日,特意嚟呢間試吓

我喺閒日下午去,所以冇人,即時頓覺有啲日本🇯🇵feel

坐低叫咗個最貴既和牛餐食

佢會送盤剌身,新鮮美味,可惜再叫就要付費

主角出場,和牛切好一片片上,入口即溶,牛味十足

其他食物都係要付費,整體食物質表高,喜歡狂牛既你可以試吓

但我食咗幾片就覺漏,始終都係油份多
2021-12-09
2022-09-30 150 浏览
上網見列好多人推薦呢間放題,一直很受網民歡迎,朋友表示抵食又高質,而且可嘗到A5和牛的各種稀有部位㊙️所以帶我去食好西,可以吃盡牛嘅不同部位✅我哋個餐係熊本和王日本和牛餐 ,唔洗$700就食到💞A5熊本和王日本和牛 包括有牛三角、牛背峰、牛肩胛、牛上脾、牛上腦💓和牛肉與脂肪的霜降比例均勻,吃上去不會太油膩之餘,更可保留到濃郁的牛味,咬上去口感鮮嫩,充滿肉汁💓雞腿串肉質鮮嫩,厚肉有口感😘燒完仲有啲炭燒味仲正🐔💓扇貝粒粒都勁大,唔係蚊子咁細🉐!一個字「鮮」💓活魚刺身個賣相好掂!新鮮到難以置信🫶🏻識發光咁,而且啖啖肉,師傅刀功一流💓脆炸南瓜條,仲好食過X記薯條🍟🤭💓麵豉湯中規中矩,唔係沖粉個隻,唔伏~💓天婦羅我同朋友都食到癲咗😂唔係厚炸粉,真係一流!樣樣都真材實料

💓雞腿串肉質鮮嫩,厚肉有口感😘燒完仲有啲炭燒味仲正🐔
💓扇貝粒粒都勁大,唔係蚊子咁細🉐!一個字「鮮」
💓脆炸南瓜條,仲好食過X記薯條🍟🤭
💓麵豉湯中規中矩,唔係沖粉個隻,唔伏~
2022-09-30 125 浏览
作為一位「為食家」,深信香港還有很多優質兼性價比高的日式燒肉放題發掘!好似今日去試嘅八歌仙一樣,就算係旺角咁多競爭嘅地方都一樣有驚喜💮同細妹🧍‍♀️叫咗澳洲和牛餐,睇到個價錢都覺得係高CP值兼品質保證!出面有日式門面,好有回日本的親切感,相當有當地的風味🙌🏻活魚刺身大大盤,一片片魚生係我哋枱前好似藝術🎨品咁💝所有食物好似天婦羅、一品料理、壽司同串燒都擺得井井有條🆗味道擔當!湯底我最buy佢個黑蒜豬骨,啲人話黑蒜健康💟飲幾啖湯底當養生hahahah!呢間放題應該係質素最穩定、最有保證,絕對不能錯過!

呢間放題應該係質素最穩定、最有保證,絕對不能錯過!
2022-09-29 77 浏览
本人熱愛日式和風,呢間餐廳一入去就帶Modern 日式現代風,心😍😍😍回憶出來了!店員話餐廳裝修參考江戶前時代風格,以木頭為主調,空間寬敞,食得自在🥰餐廳供應一系列優質靚牛,牛肉味濃郁且肉質嫩滑,同男朋友簡咗澳洲和牛餐,抵抵抵!牛三角同牛肩胛,兩款油脂分佈得不錯,有入口即溶的感覺😋牛迷一定不會失望 !最讚嘅係黑蒜豬骨湯,味道出眾又唔搶牛肉focus😄成件事有得燒,又有得滾滾邊爐好爽!一次過滿足晒我哋嘅Favourite 😎任食自家串燒選擇都好多,任點試多唔同嘢個下好開心🤩你問我嘅話油揚炸物, 我會推薦脆炸南瓜條。條條都手指咁粗身,可以大大啖食!😬😬總結係環境方面寬闊舒適,坐得很舒適😌可以同男朋友慢慢坐下聊天和品嚐美食😍溫馨喔

2022-09-29 78 浏览
今日爸爸生日,我早前做曬research 帶佢嚟旺角食呢間八歌仙🎌 爸爸絕對係大胃王,所以簡咗呢間全部嘢都係任食😏一定食到佢滿載而歸🈵🈵🈵我地全家叫咗熊本和王日本和牛餐 $688/位。職員預先幫我哋安排好座位,見到門外嘅日式環境,分外有日本嘅親切感😊炭燒爐 嘅setting同好乾淨、整潔(潔癖媽媽唔會嬲🐽)上菜見到好多嘢都好新鮮😘成家都比份活魚刺身吸引住!帆立貝同壽司🍣色水都好正!好想食曬落肚🙈全部都好鮮味十足,而且賣相💯我地全家都唔食辣,所以簡咗龍蝦蕃茄同鰹魚昆布湯底。淨湯底都唔會好咸,相當高質!佢哋自家串燒同蔬菜都有好多款,滿滿一盤😋八歌仙啲牛肉真係Tum得屋企人好開心😛

上菜見到好多嘢都好新鮮😘成家都比份活魚刺身吸引住!帆立貝

八歌仙啲牛肉真係Tum得屋企人好開心😛