2021-01-22
家人一直話帶佢食好西,見今日要出油麻地訂耳機,就帶佢黎試想食只配烏冬既炸蝦啦😋😋*****因為食過3次都配飯,特登打黎問有冇得轉烏冬,答案係只要係定食就可以加3蚊轉烏冬啦,為左家人就無乜所謂啦*****一坐低店員一定會送水,但大家一定要望下先,因為咁岩我個杯有野,我諗因為係一早斟晒啲水出黎既關係,唔緊要,店員即時唔好意思咁換過另一杯咁我叫左他他醬吉列蝦豬扒烏冬;家人叫左吉列蝦豬扒烏冬烏冬我覺得無乜特別,正正常常咁。。。。咁配料一樣,有咩唔同!?分別係。。。。。他他醬係有蛋粒入面既蛋黃醬,沾沾下會愈來愈竭身同有沙感。。。。。而且仲份量好多普通既只係一小碟既沙律醬,如果可以一樣份量就好啦😝*****值得一讚(連家人都大讚)----就係大蝦同豬扒既脆粉真係超超超薄,所以超超超脆同香口!!!!*****總括黎講係大滿足😋😋抱住個肚仔離開,完全發現蝦係好大隻,而且豬扒份量都好多同埋每碟都有大量椰菜絲墊係炸物底同旁邊,撈芝麻醬真係好好食😋呢間野係值得encore嫁!!!!
咁我叫左他他醬吉列蝦豬扒烏冬;家人叫左吉列蝦豬扒烏冬
烏冬我覺得無乜特別,正正常常咁。。。。
咁配料一樣,有咩唔同!?
分別係。。。。。
普通既只係一小碟既沙律醬,如果可以一樣份量就好啦😝
呢間野係值得encore嫁!!!!