2024-10-01
:趁住放假 為食既我又走左去元朗搵好野食🥢兩個人想搵個地方慢慢食慢慢Hea下就走左去打邊爐烚吓烚吓🥘去左元朗人氣打邊爐店「大滾友」得兩個人食份量唔敢叫得多-湯底我哋點左 #半隻花膠雞 煲起已經好香 入面花膠都唔少 雖然話半隻咋 但係都好大隻 兩個人夠哂食 #牛肉拼盤 入面有七款牛肉 岩哂牛魔王🐮 牛頸脊口味濃郁 牛王喉都係比較少見 入口爽脆 每款少量都唔錯#橡果豬肉片 係爽而不淋既豬肉片🐷肥瘦適中 #鵝肝墨汁墨魚丸 咬開發現有粒鵝肝有驚喜 鍾意食墨魚丸🦑嘅一定要試呀 我仲想食埋佢地全部既手打丸 好吸引 好難揀另外我地仲有#棉花魚肚 同埋 #蔬菜拼盤湯底 魚肚吸哂啲花膠湯 而且蔬菜盤入邊既紫淮山更加係接住咁食雖然已經好飽,但係見到隔籬枱竟然叫做#火焰豆腐花 所以忍唔住要叫埋滿足甜品胃🍮#竹蔗茅根水要清清熱🔗#tagnshare元朗篇 ...........................……….@bigboilsclub.yl.tw.tp 大滾友火鍋 (元朗)元朗鳳攸南街9號好順利大廈一座地下G4-G5號舖………………………………….🙋🏻♀高妹小編
趁住放假 為食既我又走左去元朗搵好野食🥢
兩個人想搵個地方慢慢食慢慢Hea下
就走左去打邊爐烚吓烚吓🥘
去左元朗人氣打邊爐店「大滾友」
得兩個人食份量唔敢叫得多
#橡果豬肉片 係爽而不淋既豬肉片🐷肥瘦適中
#竹蔗茅根水要清清熱
🔗#tagnshare元朗篇
@bigboilsclub.yl.tw.tp
大滾友火鍋 (元朗)
元朗鳳攸南街9號好順利大廈一座地下G4-G5號舖
………………………………….
🙋🏻♀高妹小編