2023-09-16 4513 浏览
High quality Yum all you can eat with durian!!@MK..My families and I went to a restaurant called"Deluxe Daieiki Japanese Restaurant" (極尚大瀛喜日本料理) located in 5/F, 655 Nathan Road, Mong Kok旺角彌敦道655號5樓it costs HKD$268 per adult from 8:30 to 10:30 to enjoy the buffet Customers can enjoy durian on an unlimited basis by adding HKD$10!!abalone Isoyaki磯煮鮑魚all you can eat!.all the offal of the abalone are thoughtly removed!.the abalone are soft and tender,fresh and sweet.tasty!!Fish maw花膠.loveeeeee the th
旺角彌敦道655號5樓

abalone Isoyaki
磯煮鮑魚

all you can eat!
tasty!!

Fish maw
花膠
loveeeeee the thick mushroom on top!
the fish maw is thick,soft and collagenic

Stir fried beef cube
炒牛柳粒
the beef is juicy,tender,soft

Grilled halibut
燒西京燒
flaky,soft,moist
sweet and fresh
healthy and yum
Grilled scallops
燒元貝
nicely grilled
with intense garlicky and nice smokey flavour

Roasted pigeon
紅燒乳鴿皇
roasted Pigeon is offered on an unlimited basis!!
the cuisine that is not very common in buffet!

cold prawn
凍蝦
fresh and sweet!

a lot of dessert and ice cream to choose from,drinks are free flow
2023-09-15 100 浏览
今次嚟到旺角式放題,揀咗晚市8:30嘅時段,一想到去餐廳好多人,等候時間大約15分鐘。餐廳8:30做緊優惠,$268一位,都幾抵食兩個人加埋都唔使$600。放題選擇多!刺身方面,有成七至到八種,都幾新鮮。仲有其他放題冇嘅長腳蟹!仲有燒物,串燒鍋類等等。今次推介嘅就係鵝肝壽司,羊架(呢間放題嘅比其他間放題好食),因為硬到啱啱好,唔會太熟。出面仲有雪燕攞,椰汁🥥的好好味😋仲推介芝士蝦,左口魚壽司,花膠同埋蒜蓉帶子。個芝士蝦甜甜地,又唔會太流食完唔會太飽一流!想咩都食下試啲嘅朋友,一定要嚟呢間放題。不過停車就可能麻煩少少,今次選擇左停朗豪坊,因為都比較近。至於坐地鐵嘅朋友就更加方便, E1出口旺角站就係啦甜品雪糕就擺晒成個櫃,都好多選擇,仲有軟雪糕食,有雲呢拿同埋芒果🥭味。

2023-09-14 97 浏览
餐廳還未到12點開門時間,人客在門外已排得滿滿長龍在等待入座,超誇張~餐廳自取的款式甚多,有海鮮冷盤、沙律小食、湯及燉品、甜品的雪糕甜品櫃,自座軟雪糕機及多部飲品雪櫃,就連清酒也可任喝~而點餐的則有刺身壽司、炸物小食、麵食及主食等都有齊,而最特別的就是,居然有榴槤放題‼️本身以為任吃的質素應一般,但原來是超回本食物,榴槤都是已熟,軟棉似忌簾那種,味道濃厚而且還非常甜,絕非普通貨,真的吃到便賺了,很少放題能做到這樣的質素還能任吃‼️

2023-09-11 156 浏览
最近睇社交平台都見唔少人講放題有榴槤食🤩仲要係期間限定!今個夏天小弟都無咩點食過榴槤,決定係佢完之前去食番夠本😍 今次小弟既目標並唔係刺身、壽司個d,而係榴槤!去到門口職員都會問你要唔要加$10升級食埋榴槤~確認加錢升級菜單先會有榴槤可以揀~而且每次只可以叫最多2個(我諗應該係跟人頭去計),食完再叫~不過好彩落單之後好快就黎到,所以食完先再order無問題😌榴槤食得出係冰過黎,不過都幾甜又多肉😋d核都唔算太大粒,真係有d似食緊新鮮既榴槤😍質素都唔算太差,凍凍地都有d似食緊雪糕😂唔係追求食開貓山皇黑刺個d呢$10加左應該可以滿足到你~最後同朋友兩個人食左10幾粒🤭除左食榴槤當然仲有食d壽司刺身啦,一如既往咁有水準!今次真係超滿足😍
最近睇社交平台都見唔少人講放題有榴槤食🤩仲要係期間限定!今個夏天小弟都無咩點食過榴槤,決定係佢完之前去食番夠本😍 今次小弟既目標並唔係刺身壽司個d,而係榴槤!

2023-09-11 117 浏览
我地今次去咗旺角大瀛喜嘅日本放題,真係食到好滿足!呢度嘅選擇真係多得驚人,令人目不暇給。我哋試咗好多款式嘅美食☺️首先,三文魚刺身。呢度嘅三文魚新鮮肥美,切得薄薄嘅片,入口即化。鮮味十足,真係令人回味無窮。而赤蝦同甜蝦,兩款蝦都好鮮甜,個個蝦頭都充滿濃郁嘅鮮味。赤蝦嘅口感更加彈牙,而甜蝦嘅甜味更加突出。兩者相輔相成,絕對係蝦迷嘅最佳選擇。燒雞翼都好出色,燒雞翼則係外脆內嫩,香氣四溢,口感豐富,好好味。乳鴿係我地嘅另一個推介。乳鴿肉質鮮嫩,外皮煎得香脆,內裡仍然保持多汁。配上啲特製醬汁,味道更加豐富,絕對係肉食愛好者嘅必試之選。天婦羅同海膽手捲都好精緻。天婦羅炸得金黃酥脆,吃落香脆爽口。而海膽手捲則係絲滑嘅海膽包裹住新鮮嘅魚肉,味道極為濃郁。兩款都係美味與質感兼備。鹽燒蝦同燒牛舌都係我地嘅另一個驚喜。鹽燒蝦燒得剛好,鮮味十足,蝦肉鮮嫩有彈性。燒牛舌則係口感細軟,肉質鮮美,配上獨特嘅燒味,真係令人回味無窮。最後,我哋試咗凍鮑魚,凍鮑魚色澤鮮亮,質地鮮嫩,入口即化。帶有微微嘅海味,正!總括而言,旺角大瀛喜嘅日本放題絕對係一個令人滿意嘅餐廳。唔論係新鮮嘅刺身、美味嘅燒烤,定係精緻嘅天婦羅,呢度都

總括而言,旺角大瀛喜嘅日本放題絕對係一個令人滿意嘅餐廳。唔論係新鮮嘅刺身、美味嘅燒烤,定係精緻嘅天婦羅,呢度都能夠滿足到各種口味
2023-09-04 166 浏览
放假帶朋友吃好東西~~朋友想吃題,就推薦給朋友吃喔~舖座位很多,選擇食物多~座無虛席,平日中午時間都多人呀,明顯呢間係很受歡迎!以手機落單,非常方便,朋友先來飲品,很多的選擇,也有酒精飲品,不錯,來一個快樂晚上,棒。沙律、炸物、甜品可以自取,選擇也很多,食物上菜速度快~今晚沒有漏單~一口手卷朋友大叫不錯~有海膽手卷、蟹籽手卷、吞拿魚蓉手卷等鮮甜入口即溶,用紫菜包吃~好吃!刺身款式算多,有三文魚、油甘魚、帶子、赤蝦~質素亦高,新鮮感覺~壽司全部細細,新鮮。有特色壽司,花之戀、燒牛肉壽司、炙燒三文魚,也是不錯的串燒牛舌、鹽燒蝦、岩鹽雞翼,燒得好。滿滿之香味~燒扇貝不會很乾,大大粒惹味汁燒鰻魚啖啖肉,嫩滑無骨!加芝士的更好吃。甜品豆腐花、糕點、木糠布甸~一口設計,吃幾款也不怕,仲有多款既雪糕,減低飯後之油膩感,今天也更添滿足喔!
放假帶朋友吃好東西~~朋友想吃題,就推薦給朋友吃喔~

一口手卷
朋友大叫不錯~有海膽手卷、蟹籽手卷、吞拿魚蓉手卷等
鮮甜入口即溶,用紫菜包吃~好吃!

串燒
牛舌、鹽燒蝦、岩鹽雞翼,燒得好。滿滿之香味~

燒扇貝
不會很乾,大大粒惹味

汁燒鰻魚
啖啖肉,嫩滑無骨!加芝士的更好吃。

2023-09-03 232 浏览
打風之前諗住想去試吓榴槤放題,都唔係第一次幫襯,食物就真係冇乜詐型嘅,唯獨係食剩嘅碟我哋已經好好手尾食完牌都好整齊,去過食嘅都知佢哋嘅枱有幾細張㗎喇,已經堆到座山咁高,好好禮貌叫一個送嘢過嚟嘅幫手收咗佢,佢態度極厭惡答你一句:你叫啲同事收啦!然後呢個眼鏡男極速走開,食物充足再加埋呢位男員工俾多一啖氣,即刻飽晒.可能你個位置唔係負責收碟,但係顧客真係唔會知道邊個係經理邊個係洗碗邊個係服務員,一間餐廳好嘅食物加上差嘅員工~幫手倒米就係呢啲例子..
打風之前諗住想去試吓榴槤放題,都唔係第一次

食淨嘅碟
2023-08-31
2023-09-03 430 浏览
今曰同老公慶祝生日🎉,一家三口去左大瀛喜食放題😋,轉左供應商,今次啲甜蝦,淡茂茂沒蝦味☹️,乳鴿燒得乾身左啲,叫左個蟹粥,粥底好淡,這裡沒有 Haagen Dazs, dryer的雪糕,就只有普通平價甜品。
  • 殿堂宴客醉鮑魚
2023-09-02 5039 浏览
朋友晉升成功,話要跟我吃餐豐富的晚餐賀一賀,我就揀了吃日式放題,可開懷暢食。由5:30pm-7:30pm是晚巿放題特價時段,成人($258+10%/位)可任飲任食2小時,重點是只要加$10便可升級榴槤放題,好期待呀! ******************************第一時間先去自助區,超大的飲品雪櫃有不同牌子的啤酒、茶、泡茶、汽水、果汁、紙包飲品、清酒和梅酒等,還有熱飲、熱茶、熱咖啡、朱古力等,超多選擇。朋友要了包解茶來迎接大量美食,而我就有樽梅酒跟她乾杯。梅味一般,但不太甜,酒味都幾濃,好飲!******************************再去自助區取食物,冷盤小食有生果、味付螺肉、麻辣雞腎、枝豆、沙律菜、熟青口、凍熟蝦、中華沙律、帶子群邊;創作壽司有龍蝦沙律多士、特式卷物;炸物有炸鮮奶和炸餃子;熱食有朱油粟米、臘肉炒萵笋;蔥爆豬頸肉、椰汁雪燕奶、草蟲花雞湯等等。我們一次取了兩大碟,有鰻魚玉子、龍蝦沙律多士、炸鮮奶、中華沙律、味付螺肉、麻辣雞腎、枝豆、帶子群邊。最鍾意鰻魚玉子,鰻魚肥美,玉子香滑,我encore了兩三次。中華沙律、帶子群邊亦爽口入味,好味! 炸
梅酒

鰻魚玉子和炸鮮奶
中華沙律、帶子群邊
再去自助區取食物,冷盤小食有生果、味付螺肉、麻辣雞腎、枝豆、沙律菜、熟青口、凍熟蝦、中華沙律、帶子群邊;創作壽司有龍蝦沙律多士、特式卷物;炸物有炸鮮奶和炸餃子;熱食有朱油粟米、臘肉炒萵笋;蔥爆豬頸肉、椰汁雪燕奶、草蟲花雞湯等等。我們一次取了兩大碟,有鰻魚玉子、龍蝦沙律多士、炸鮮奶、中華沙律、味付螺肉、麻辣雞腎、枝豆、帶子群邊。最鍾意鰻魚玉子,鰻魚肥美,玉子香滑,我encore了兩三次。中華沙律、帶子群邊亦爽口入味,好味! 炸鮮奶外脆內甜滑,正!
刺身
邊吃邊用QR code落單,真懂得把握時間。項目很多,有刺身壽司、火炙壽司、創作料理、手卷、燒物、炸物、一品料理,還有期間限定。先上刺身,點了大量三文魚、吞拿魚、帶子、大赤蝦刺身和泰式虎蝦。三文魚好肥美,柔軟油潤;大大隻的赤蝦好鮮甜,微爽黏滑;帶子柔軟鮮甜,這幾款刺身都質素不俗。
壽司
很快壽司又上枱,有鹽燒三文魚腩、醬燒左口魚邊、醬燒蟹棒、鹽醬燒牛肉、蒜香牛油熟帶子和花之戀。各款經燒的壽司都油香四溢,肉質柔軟。最喜歡是醬燒左口魚邊和鹽醬燒牛肉,甘香油潤,調味剛好,好正! 花之戀肥美,加上沙律醬和大量蟹籽,最佳拍檔。
金湯酸菜魚
炸吉列蠔和芝麻雞翼
還點了不少燒物、炸物和一品料理,有蒲燒鰻魚、孜然風碳烤羊鞍、西京燒比目魚、風味大蝦球、蒜蓉粉絲煮帆立貝、炸吉列蠔、芝麻雞翼、燒有燒新鮮菠蘿、五香粉燒翠肉瓜、芝士黃金醬燒開邊蝦、鮑汁花膠盛宴和金湯酸菜魚等等,超級豐富。金湯酸菜魚大大鍋,非常足料,超抵! 內有嫩滑的魚片、煙韌的薯粉、清爽的娃娃菜和爽脆的酸菜,湯底酸酸辣辣,一流! 炸吉列蠔和芝麻雞翼炸得金黃,香脆可口。特別是炸吉列蠔,好肥美!
燒有燒新鮮菠蘿
芝士黃金醬燒開邊蝦
風味大蝦球
燒有燒新鮮菠蘿微暖,非常新鮮,香甜多汁,最少點了三次;五香粉燒翠肉瓜爽口多汁,加了五香粉,添了鹹香。芝士黃金醬燒開邊蝦和風味大蝦球,大大隻又爽彈,前者加了芝士,味道鹹香,後者酸酸甜甜,各有特色;蒜蓉粉絲煮帆立貝挺厚身,充滿蒜香。
碳烤羊鞍、西京燒比目魚和蒲燒鰻魚
孜然風碳烤羊鞍肉厚,燒得焦香,啖啖肉汁,肉味香濃,肉嫩油潤,推介! 西京燒比目魚魚油香十足,油潤嫩滑,必是encore之選;蒲燒鰻魚沾滿甜甜地的鰻魚汁,腍嫩甜美,不錯!
榴槤王
重點出場,當然是榴槤王,超級香滑,香氣四溢,而且粒粒核都不大,啖啖肉,正! 加$10任食,真是超抵!
甜品
好飽呀! 但飯後必定要甜品,選擇都不少,有雪糕杯、甜筒、冰條、小蛋糕、大福、啫喱、豆腐花等。我地要咗雪糕、朱古力雪糕批和朱古力布朗尼。這款品牌的雪糕都不錯,有荔枝味和檸檬雪葩,味道突出。
今晚放題賀升職真是吃得很開懷,好飽……再次多謝好友,祝願她工作順利,越升越高。
2023-08-29
芝士黃金醬燒開邊蝦
風味大蝦球
碳烤羊鞍、西京燒比目魚和蒲燒鰻魚
2023-09-01 125 浏览
又到放題夜~可以盡情食一番QR code 落單,方便快捷無漏單🔶刺身😍 三文魚、油甘魚、牡丹蝦、希靈魚 等等仲有松葉蟹🦀磯煮鮑魚🔶炸物,串燒,卷物,壽司 應有盡有🔶蟹黃海皇粥👍推薦~鮮甜美味,粥底綿綿仲有每次必食的榴連炸彈,燒菠蘿,燒鰻魚另加自助區自取👇🏻選擇多~沙律吧,炸物,冷盤、多款冷熱飲品&甜品雪糕選擇,仲有滋潤糖水,養顏湯水,雪糕機、任取任食!💗價錢優惠,地點方便,鄰近地鐵站💗最好一早電話訂座,真係好多人
又到放題夜~可以盡情食一番

QR code 落單,方便快捷無漏單

🔶炸物,串燒,卷物,壽司 應有盡有
🔶蟹黃海皇粥👍推薦~鮮甜美味,粥底綿綿
仲有每次必食的榴連炸彈,燒菠蘿,燒鰻魚

另加自助區自取👇🏻

💗價錢優惠,地點方便,鄰近地鐵站
💗最好一早電話訂座,真係好多人
蟹黃海皇粥
2023-08-30
蟹黃海皇粥
2023-08-29 168 浏览
放題是最愛,打算平日午市去食會少人,也大排長龍😨😨幸好餐廳大,可以容納很多人.平日午市食$238 一位,可由12點食到3點,3小食任食.有自助bar自己取,多款甜品、前菜,湯、飲品、雪糕.以QR code下單,好方便!上菜速度很快也沒有漏單.食物款式超多,其本上叫了一次食到超飽.食物超高質,很新鮮☺️☺️生食比較多,最吸引是刺身,好新鮮,很鮮甜.食飽再加甜品,細細件的蛋糕,還有軟雪糕和雪條,真是超級飽😛
平日午市食$238 一位,可由12點食到3點,3小食任食.

食飽再加甜品,細細件的蛋糕,還有軟雪糕和雪條,真是超級飽😛
2023-08-27 174 浏览
大瀛喜日本料理 (旺角)地點超方便 旺角E1 出口行幾步就到𨋢堂今日約咗朋友下午一點 好在預約咗 否則都要等一點入座 食到三點(2:30 last order)用Qr 掃瞄下單部分冷盤 前菜 炸物外面自取飲品甜品雪糕任飲任食刺身選擇都多 吃得出的新鮮章紅魚 吞拿魚 帶子 甜蝦 大牡丹蝦 海螺 八爪魚 赤貝…海膽手卷 香蔥吞拿魚蓉手卷 (鮮甜 👍推介)熱食選擇也不少 壽喜牛肉鍋湯烏冬(迷你版一人份量)海鮮粥羊架牛柳粒仲有乳鴿等等牛舌串燒(推介)🫶🏻炸雞軟骨(脆口惹味必食😍叫咗4轉)炸物款應有盡有由冷盤 主食 飲品 甜品咁食落去都咪話唔飽 人均都係300以內 抵呀
大瀛喜日本料理 (旺角)
地點超方便 旺角E1 出口行幾步就到𨋢堂

今日約咗朋友下午一點
好在預約咗 否則都要等
一點入座 食到三點
(2:30 last order)

用Qr 掃瞄下單

部分冷盤 前菜 炸物外面自取
飲品甜品雪糕任飲任食

刺身選擇都多 吃得出的新鮮

章紅魚 吞拿魚 帶子 甜蝦 大牡丹蝦 海螺 八爪魚 赤貝…

海膽手卷 香蔥吞拿魚蓉手卷

(鮮甜 👍推介)

熱食選擇也不少

壽喜牛肉鍋
湯烏冬(迷你版一人份量)
海鮮粥
羊架
牛柳粒
仲有乳鴿等等

牛舌串燒(推介)🫶🏻
炸雞軟骨(脆口惹味必食😍叫咗4轉)

炸物款應有盡有

由冷盤 主食 飲品 甜品咁食落去
都咪話唔飽 人均都係300以內 抵呀
2023-08-21
  • 炸雞軟骨
  • 鹽燒牛舌
  • 刺身
2023-08-24 142 浏览
今次去左位於旺角朗豪坊對岀既分店,餐廳主打日式放題料理,全店食物都係任點任食,今次仲唔食到飽🤤。先講下餐廳格局,二人位坐得少少迫,上菜好快所以枱面好快就無位,不過侍應好快收碟,我不停咁叫都冇問題🤭。餐廳設有自助區,有沙律🥗、熟食、海鮮、冷盤、飲品🥤、甜品🍧等等。我最鍾意既小食係麻辣雞腎,有咬口又夠入味😆。講番點餐,餐廳用QR code 網上點餐,全程無漏單呀👍🏻,刺身點幾多真係上幾多,旺角呢間分店仲有鮑魚仔同長腳蟹食,係其他分店比較少見既刺身。至於熟食種類都唔少,天婦羅、壽司🍣呢啲基本嘢唔多講,最特別係有酸菜魚、小龍蝦呢啲特別既川菜。燒物方面,芝麻雞翼係大力推薦,食左幾隻都仲想食🤤 。不過我最欣賞都係烏冬同牛肉鍋,牛肉真係好鮮嫩,如果將兩樣菜撈埋一齊食效果更佳😚。食完主菜當然要食甜品,餐廳提供唔同口味既雪糕🍦同雪條,仲有自助軟雪糕,俾我食飽飽超滿足咁行岀餐廳😛。

日本放題真係百吃不厭大瀛喜唔同地區都有分店今次嚟旺角呢間,平日Lunch 都全場爆滿食物質數多年來都保持水準朋友每次嚟香港玩,都指定要我帶佢嚟中午時段可以盡情食足三小時性價比高最緊要刺身壽司夠新鮮食客雖多.我地QR code落單全部到齊無錯漏真係要比個Like除咗必食嘅刺身壽司串燒都好正牛舌同燒菠蘿要encore再encore自助區有唔同款式飲品仲有冷盤同甜品嘅種類都多選擇勁豐富.食到好滿足放題最緊要留肚...盡情地食

日本放題真係百吃不厭

大瀛喜唔同地區都有分店
今次嚟旺角呢間,平日Lunch 都全場爆滿
食物質數多年來都保持水準
朋友每次嚟香港玩,都指定要我帶佢嚟

中午時段可以盡情食足三小時

放題最緊要留肚...盡情地食
2023-08-21
午餐
2023-08-19 217 浏览
大瀛喜放題可以滿足我嘅食量🍣🍤🍱大瀛喜放題嘅甜蝦真係一絕!新鮮嘅甜蝦,肉質鮮美又彈牙,每一口都好滿足!真係食到停唔住!😋🦐❤️至於螺肉,每次比嘅片數都係視乎你嘅訂單同埋人數喇!有時可能比得幾片,有時就得少少。不過,螺肉嘅質素都好好,鮮甜多汁,食落好過癮!🍣🐚👌整體來講大瀛喜放題係一個適合大食家嘅好選擇!唔論你鍾意生魚片、燒烤定其他日本料理,呢度都可以滿足你!又飽又正味,值得一試!💯🍣🔥不過記得預訂喔,因為好多,上次都等左成個鐘!🗓️📞
大瀛喜放題可以滿足我嘅食量🍣🍤🍱

不過記得預訂喔,因為好多,上次都等左成個鐘!🗓️📞