2024-02-16
🌸《姚姚酸菜魚· 酸菜魚 · 銅鑼灣》-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🔹姚姚酸菜魚拼水煮牛肉 (中辣) $346中辣既酸菜魚唔辣,魚片非常之多,而且好厚身,感覺有成條魚既分量,好足料✨ 魚片滑嫩唔會有骨👍🏻水煮牛肉中辣就相對比較辣,牛肉成量雖然感覺無魚片咁多,但係二人食絕對足夠✨牛肉有咬口、嫩滑,仲會有寬粉添‼️-🔸北京烤鴨 (半隻) $98北京烤鴨做緊兩周年半價優惠,而家半份都唔洗$100,仲要好好食✨ 烤鴨出爐熱身,最重要既鴨皮薄而脆,食落仲有份油香,加埋鴨甜醬、青瓜同蔥中和返油膩感,確實唔差👍🏻-🔹 手打檸檬茶 $38第一次手打檸檬茶比左姚姚酸菜魚,好香香水檸檬味,飲落唔會死甜得唔舒服,仲有淡淡清新,推薦🌟-📍 姚姚酸菜魚銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1301號舖-環境:🌸🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸🌸🌸Revisit:💖-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_cwb #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #hkr
《姚姚酸菜魚· 酸菜魚 · 銅鑼灣》
服務:🌸🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸🌸
Revisit:💖
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_cwb #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #hkrestaurant #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #香港探店 #香港旅遊攻略 #englishreview #銅鑼灣美食 #酸菜魚 #水煮牛 #手打檸檬茶 #姚姚酸菜魚