2023-03-09
同事大大推介呢間無限時任食雞煲、火鍋,包括紅白酒,飲品都係任飲所以立即約埋可個知己去試下,去之前睇下食評,見到有d負評,主要係投訴服務差,所以當刻有 d擔心,最後…完全唔係果回事,相反地,每一位店員都好好服務,周不時主動問要唔要加海鮮,加白酒紅酒,十分周到!如預約左的話,用餐前一晚會有 whatsapp 問要唔要預訂雪燕椰皇,要唔要預留免費既花膠湯底,要唔要預訂象拔蚌刺身,只要日一天通知,會安排妥當。環境方面,十分乾淨,闊落,唔會迫迫夾。入座後,店員馬上送上餐前小食,如唔夠的話可以再添,之後會端上熱竦竦既雞煲,雞煲亦係任食!由於我地主攻海鮮,所以雞煲都係少食😄然後就黎刺身【刺身係冇任食】, 刺身原來係時令,唔會話一定係d, 但都係好新鮮。品嘗刺身後,就係主攻既海鮮鍋喇,先講講呢度係冇 menu, 頭輪會先上各類海鮮,但有d海鮮要主動問店員,例如蟹、鮑魚等等,總之唔好怕醜主動問店員!海鮮樣樣都好新鮮除左海鮮,亦有其他各類火鍋配料如餃子,牛、豬、菜、炸魚皮、鮮竹……等等,多到食唔晒!飲品方面,有紅、白酒,一支支既養生飲品,仲有要特登 order 既咸檸七既手工調制飲品仲有任食當日時令糖水!
環境方面,十分乾淨,闊落,唔會迫迫夾。
仲有任食當日時令糖水!
總結:四百幾蚊有咁既質素,無限時任時,真係超值