2021-10-11 2150 浏览
話說我最近呢期都係要keep住低醣飲食,有日lunch就同妹妹黎左呢間食燒肉,意住晏就食都冇咁guilty呀嘛🤣🤣🤣首先,佢既小菜前菜10樣有9樣都好好食,好難得一間放題連佢既小菜都做得好好,even係嗌貨都好,質數都係高質!!!佢既泡菜,肉醬豆腐,麻醬菠菜,青瓜我自己都食左幾轉!!!!反而牛係正正常常,但佢既牛油香草雞同豬勁好食!!!!!我好少食豬,因為大多數都會有陣豬騷,但呢到既豬勁好食,冇味之餘佢既醃料醃得好好,雞都係~佢地應該都係用同一醃料去醃,而個雞都係好滑溜!🥰🥰重點一提係佢服務好好,每位waiter都好願意去幫你,值得一讚!❤❤

2021-10-08
午餐
2021-10-07 1357 浏览
和牛放題市面不多,但這間美味的放題,和牛貨真價實,絕不取巧,難得、難得,而且不趕你埋單,侍應友善,位置舒適,常換鑊面,那晚超滿足,真是大快朵頤,滿載而歸,會再幫襯
2021-10-04 1096 浏览
A5牛每次加單只加選擇拼盤(共六款)*無得好似以前咁單點部位。油香明顯地正過之前A4出餐速度快(我地5點食,比較少人)燒大啡菇、蝦、菠蘿同樣出色,不過菠蘿建議最後先燒黎食,如果唔係會影響食其他野既味道。亦推介角切牛舌。壽司同卷物都正常海蜇、燒魷魚串同波菜味道太咸雖然我地5點鐘開始食,但已經有好幾款食物係落單物一round落單,無出到餐,再之後app到轉埋做售罄。以前都會叫紙米卷中和下d油膩感,今次無得食。唯有食蕃茄中和下。我地個台有2個爐。但其中一個開到最大都明顯都比另一個爐細火。咁岩我地2,3年前坐過同一個位,都係無改善到。
A5牛每次加單只加選擇拼盤(共六款)
*無得好似以前咁單點部位。
油香明顯地正過之前A4
出餐速度快(我地5點食,比較少人)

亦推介角切牛舌。

壽司同卷物都正常

海蜇、燒魷魚串同波菜味道太咸

我地個台有2個爐。
2021-10-03
  • A5六品拼盤
2021-10-02 3405 浏览
荃灣大鴻輝係放題專屬大廈已經出名好耐 不過冇諗到楊屋道街市嘅商場上面都有一間燒肉放題 仲要係以和牛出名 午市放題更加淨係$108起!由於我地唔食和牛 就揀左午市嘅安格斯牛肉放題 價錢只係💰148 但係只可以瘋狂refill除左牛肉以外嘅豬肉 雞肉同埋其他小食🥩烤肉方面一入座會有一碟裝滿牛肉 牛舌 一口牛同埋海蝦 青口上來 之後就可以開始燒😻其他所有由電話QR code落單所有嘅烤肉包括有唔同醃醬嘅薄切豬肉 雞腿肉 手羽肉同埋拖羅!個人特別推薦薄切豬肉 大火燒完連肥肉都脆卜卜好惹味😍海鮮就仲有鯖魚同魷魚筒 自己燒出居酒屋鯖魚都幾好食🤣素菜就牛油金菇 粗身D嘅菇會比較好食!仲有細粒紫薯同菠蘿!🥗前菜方面好多類型嘅小菜包括刺身沙律 海蜇沙律 蟹籽沙律 胡麻菠菜都好清新開胃!仲有日式嘅豆腐 厚切牛脷 清酒煮蜆都唔錯!越南嘅米紙捲都有 個人好鍾意入面嘅芒果 夠晒清爽😻🥤飲品方面唯一可以出去攞嘅就係野飲 有好多果汁同汽水可以選擇另外第二次夜晚去到試左💰328嘅燒肉放題 可以任叫牛肋肉 牛舌 豬雞等等 但係牛肉就覺得偏肥 厚切冇薄切好食 而海鮮方面就多左青口同帶子 要不斷食返牛肉先覺得回本🤣最後就每

🥩烤肉方面

🥗前菜方面

🥤飲品方面
唯一可以出去攞嘅就係野飲 有好多果汁同汽水可以選擇

另外第二次夜晚去到試左💰328嘅燒肉放題 可以任叫牛肋肉 牛舌 豬雞等等 但係牛肉就覺得偏肥 厚切冇薄切好食 而海鮮方面就多左青口同帶子 要不斷食返牛肉先覺得回本🤣最後就每人都可以嗌一條韓國雪條做收結 個人鍾意椰子味嘅雪糕❤️

整體來講lunch來食放題真係好抵 食豬同雞就已經覺得好夠 夜晚因為唔食和牛會覺得定價偏貴啦 不過食物質素都好好 環境亦夠闊落!唔想同咁多人逼大鴻輝可以來呢邊~

📌 尚八日式燒肉店 (荃灣)
荃灣川龍街118號百悅坊12樓
2021-09-12
2021-09-16 1073 浏览
每週都必須要光顧一次的烤肉放題店,新裝修後,由A4和牛upgrade到A5和牛,食材種類很多,平時必食的前菜同炸物都應有盡有最值得推介一定係A5和牛套餐,每塊牛肉油脂分布都好平衡,不過只係食牛就好快膩,所以建議必定叫一碗白飯,中和返和牛的油份。晚市同午市都試過,午市比較少人,電子落單上菜超快,而且上菜分量同落單一樣,一定唔會上少左餐具採用一次性筷子🥢拎上手唔會覺得唔舒服A5和牛油脂分布平均,入口即溶環境寧靜,全部梳化🛋️坐得好舒服服務員態度好好,就算餐單冇得走蔥都會馬上幫我安排價錢稱得上超值

餐具採用一次性筷子🥢拎上手唔會覺得唔舒服
A5和牛油脂分布平均,入口即溶
環境寧靜,全部梳化🛋️坐得好舒服
服務員態度好好,就算餐單冇得走蔥都會馬上幫我安排
價錢稱得上超值
2021-09-08 1623 浏览
平日午市去食和牛放題 唔洗訂位都得 啲牛嘅質素好好 嚟足咁多碟都keep到一樣水準 $400內任食A5和牛真係好抵 兩個鐘其實好夠時間食 上菜速度都好快 另外海鮮質素都唔錯 食咗咁多隻蜆都冇沙 好甜 扇貝都好食 不過細隻咗少少 絕對會有下次
2021-09-03
2021-08-03 2475 浏览
之前食過覺得唔錯, 今次滿心歡喜去,都係食最貴嘅和牛放題,但原來佢改咗落餐menu, 和牛無得選擇自己喜歡的部位,一叫就最6款一晒叫晒,所以我成晚要迫男朋友食晒d好肥嘅和牛,瘦瘦地嘅留比我,因為我哋唔想浪費食物...... 我最討厭呢種困搏式消費,雖然話係任食,但最討厭係無得揀,我唯有係㨂無下次囉!
2021-07-31 2275 浏览
前幾日睇尚八個page話啱啱upgrade完畢,咁就緊係去試一試啦,坐卡位,舒服,平日,人5算多,今日我揀左$358 upgrade咗嘅A5和牛放題。而家改咗A5和牛六品,即係每次都嚟六種A5和牛😋。 個人嚟講都重係比較鐘情於牛三角,貪佢油脂分佈靚仔,好香口,海鮮方面都5錯,有蝦有扇貝,食左幾盤。 飲品方面都係咁,鐘情於芒果汁,飲左幾罐,甜品每人只可以call1份,呢方面比較弱。另外一提嘅係,每次都會點溫泉玉子湯烏冬(夠彈牙)!正!
牛三角
2021-07-30
牛三角
  • A5和牛
2021-06-28 3152 浏览
✨🥩日本A4和牛燒肉放題😍✨————————————————————食肉獸最愛既任食燒肉放題!仲係和牛 又有海鮮🥰放題有普通燒肉同和牛揀 唔同時段唔同價錢價錢表可以睇下最後張圖😆好難得食完個身竟然冇乜燒烤味😂通風都ok座位比起一般烤肉店闊落 上菜速度都幾快😌————————————————————🔸肉類🔸推介牛同雞!一上枱就有和牛拼盤俾你試 試完可以再encore想食既部位咁多款肉最正係牛三角同和牛冧🥩!油脂好香😍牛味濃郁牛胸腹我覺得有啲靭 豬食左幾款都一般冇乜點叫雞肉都幾有驚喜!🍗雞腿肉加左醃料好香 烤得外脆內軟香草汁同柚子胡椒兩款都唔錯😆.🔸海鮮🔸帆立貝 青口 都用左香草牛油調味都幾香🤤仲有辣煮花螺 清酒煮蜆 蜆有啲沙🤣汁燒魷魚筒唔好燒太耐 會靭😂.🔸刺身/熟食🔸入座會送刺身🍣有三文魚帶子等等熟食都有幾款 試左炸一口芝士 海老春卷都ok 仲有沙律同湯都係任叫架.🔸飲品/甜品🔸飲品任飲 甜品一人一款一般汽水都有齊 仲有忌廉鮮奶 荔枝飲品等甜品我揀左奶凍🍮如果奶味濃啲就好 仲有雪條可以揀————————————————————📍 尚八日式燒肉店 (荃灣)荃灣川龍街118號百悅坊12樓.
✨🥩日本A4和牛燒肉放題😍✨
飲品任飲 甜品一人一款
一般汽水都有齊 仲有忌廉鮮奶 荔枝飲品等
甜品我揀左奶凍🍮如果奶味濃啲就好 仲有雪條可以揀
————————————————————
📍 尚八日式燒肉店 (荃灣)
荃灣川龍街118號百悅坊12樓
🔺#littlefatwest荃灣 🔺#littlefatwest烤肉
🔺#littlefatwest日式
2021-06-25 2972 浏览
1️⃣特登開open rice户口就係為左踩依間燒肉店從來未試過食飯食得咁唔開心貴唔緊要啊,起碼要咬到食得落肚2️⃣話說朋友就話呢一間啲和牛真係好正,睇到幅圖,所以就走去試下。3️⃣好簡單講,我叫A4和牛個餐既。但啲牛呢係咬唔開,都吞唔到,一開始以為係自己燒得唔好,但後尾聽到同場啲客都話尚八攞澳洲牛扮和牛。兩盤所謂和牛,只係吞到4片牛三角,其餘都係吐晒出嚟。4️⃣然後實在忍唔住同啲職員講,俾埋朋友影嗰張相俾職員同佢對質,佢竟然同我講張相唔係佢哋舖頭既牛,然後又解釋係燈光問題,仲要話每一個部位都有唔同既質素,佢就話叫師傅整啲靚啲嘅俾我。等咗佢15分鐘先上到比我,真係好明顯佢哋係將啲靚嘅收埋晒😅唔嘈佢都唔攞出黎。5️⃣好啦點知攞出嚟都只不過係一般貨色,真係再嘈都費事,食左幾片最林既牛三角就唔食。6️⃣咁就想試吓啲海鮮啦,完全係垃圾,好大陣臭腥味,好嘔心,真係唔使試!!總括黎講,食$200嘅放題都仲好味過依間。依間位位400幾仲要加一。講起加一,服務態度都惡劣,埋單走既時候,冇一個員工會講一句多謝曬拜拜。其實無乜服務可言。
1️⃣特登開open rice户口就係為左踩依間燒肉店
從來未試過食飯食得咁唔開心
貴唔緊要啊,起碼要咬到食得落肚

3️⃣好簡單講,我叫A4和牛個餐既。

搜尋好幾間燒肉放題,如平日午市來說,尚八比較便宜,但擔心食物質素,因為Openrice有些負評。所以決定吃午市最便宜的放題。💰 價錢 : 👍每位$108另收加一,除了牛肉和海鮮外,其他都是任點,不包飲品。公眾假期加$30🧭時間 : 90分鐘,午市時間由中午12點至下午3:30分,QR code紙上列出入座時間🧒服務 : 職員有點冷漠,但不算沒禮貌。上菜速度ok,但下午人不多,不知道晚市如何。🍚食物質素 : 以這個價錢來說是不錯店內多位置,平日下午午市兩人坐卡位🙂雪房看到各種A4及A5牛肉😀座位寬敞每枱有個別QR code,掃一掃後,以手機點餐首先來精選頭盤(只限一次),有廣島蠔(中間)、青口、鹽燒虎蝦、鹽蔥牛舌、燒汁牛肋骨、鹽燒極尚一口牛,右手邊那碟是日本直送A4和牛蠔的蠔味濃郁👍蝦燒過後很香,肉彈牙,挺新鮮。牛不算有驚喜,可以接受。本人不吃牛舌,不能評論。A4和牛大小ok,帶了電子尺,牛肉闊度是約3cm。牛雪花均勻,入口即融。在一田買相近質素的牛肉,差不多$100,所以午市放題價格物有所值。香草牛油燒大啡菇: 雖然不是完整一個啡菇,但菇味濃,不錯手羽先雞翼:已切開兩邊,所以尺寸非常少
🍚食物質素 : 以這個價錢來說是不錯
店內多位置,平日下午午市兩人坐卡位🙂

雪房看到各種A4及A5牛肉😀
入口處的透明雪房

座位寬敞

每枱有個別QR code,掃一掃後,以手機點餐
精選頭盤

A4和牛

香草牛油燒大啡菇: 雖然不是完整一個啡菇,但菇味濃,不錯
大磨菇

手羽先雞翼:已切開兩邊,所以尺寸非常少,但方便吃,味道可以

炸芝士 : 如果是芝士控,應該喜愛,燒過後的芝士有少許流心效果
炸芝士

炸蠔 : 當然不及精選頭盤的蠔好味,但不過不失,都有蠔味
炸蠔

甜蕃薯 : 不是紫心蕃薯,因為太細,好容易燒燶
甜蕃薯

芒果米卷 (左,記不起全名),芒果太少,太多菜,可以不點。
精選頭盤
A4和牛
大磨菇
日式燒肉,因應質量及產地等等既原因,相信大家而家行街個陣都會經常見到。部分較受歡迎既餐廳如牛角等等甚至推出任食套餐,務求將原本追求高質量牛肉(但散叫)﹑或者追求親民任食價(但質量較差)既人搶哂返黎。但其實香港除牛角外,仲有唔少高質數而任食既日式燒肉餐廳既!今晚小編與老公就響荃灣區試下呢間標榜任食宮城縣黑毛和牛既餐廳 - 尚八。地點方面尚八位於荃灣楊屋道街市正後方 (即荃新天地附近)既百悅坊,入商場後可上1層電梯,就會見到通往12樓既升降機大堂。一開電梯門口,就見到右邊有一整個保溫室設置於門口,行近少少去研究個陣,原來入面放置不同部位既黑毛和牛。坦白講,小編第1個印象都會覺得:駛唔駛咁誇張呀?但趁入座前上網Google一下,原來尚八標榜使用既黑毛和牛「日高見和牛」響宮城日高見牧場係真係存在既,而同時響日高見牧場既社交平台亦有轉載及同意餐廳使用;同時,響和牛既包裝袋上既Iwachiku Co.經Google調查,都係代工處理和牛既公司。所以小編都相信一陣食到既和牛都係真正日本產及直送既和牛吧!入座前店員都再次善意提醒任食和牛既價錢,其實黃金時段以$458加一既價錢的確與自助餐價錢差唔多,不

入座前店員都再次善意提醒任食和牛既價錢,其實黃金時段以$458加一既價錢的確與自助餐價錢差唔多,不過既然調查完和牛既背景,似乎都有保證下,梗係要繼續試試啦!

餐廳內坐位都算多,基本上以卡位及長枱為主,如果唔係因為現時防疫措施既關係,應該都幾方便一大班朋友黎一齊食飯既。

任食燒肉可以響出面凍櫃任選飲品,有14款飲品情況下雖然都係大路既紙包或罐裝飲品,但響方便降低燒肉既油膩感下都係好重要既。反而見到附近幾枱既客人都點了一大樽Sapporo既生啤,了解之下原來係因為3L版既生啤都只係$148,即係平均每杯標準生啤(500ML)裝都只係$25左右,計落又真係幾抵!

而同時,除左放響旁邊既4款醬料外,因應今次係食和牛既關係,店員都拎左岩鹽俾我地,以方便食個陣令和牛既肉味更突出。(不過溫馨提示唔好沾太多,因為岩鹽太純正,沾太多會令牛肉變得好咸)

除和牛可以任食外,點選和牛任食既話響電話落單既餐單內仲可以點選安格斯牛(包括牛舌等)﹑雞肉(不同製法)﹑豬肉(不同製法)﹑肉臟﹑小食(如米紙卷﹑和牛粒等)﹑壽司等,款式都真係非常多架 (因應可貼圖片有限,可參考另外上傳既相片)。
而食和牛之前,店員會先送上細細既一碟刺身俾我地,每人會有1件三文魚﹑帶子﹑劍魚腩。帶子非常鮮甜﹑而劍魚腩完全無腥味,亦因為厚切關係好有質感,唔錯! (最衰無得再叫)

好,正式到主菜「日高見和牛」喇! 一開頭店員都會先奉上每人每款2件,即6個部位每人共12件俾我地,然後再溫馨提醒我地食到鍾意既部位可再無限追加。

每款和牛既油花都又均勻又靚,好吸引呀! 而且每個部位有佢地既厚度或切既唔同,似乎都係針對唔同部位既特定切法,而令肉質有唔同既效果吧!

響一路燒既過程小編與老公對每個部位既和牛都有唔同感受:
和牛胸腹:好好味! 厚切得黎油味非常足夠,響爐火煎個陣每每都令火舌程度增強,食個陣亦有濃烈既牛肉味!
和牛前肩:推介! 前肩相對油脂更充足,但因為前肩本身肉質比較軟身,所以雖然係厚身但食個陣有容易散開而好易入口!
和牛三角:推介! 三角位即係近肋骨附近既稀有位置,薄切既方式燒個陣可以更以肉質嫩既情況下入口,陣陣既牛肉香味即刻聞到!
和牛外腿:好味! 外腿小編覺得相對肉味無咁濃烈,而相對其他部分筋位會出現,所以薄切既燒法會令入口時咬斷筋脈既尷尬會較少!
和牛冧:好味! 牛既屁股位置,直接形容就係以肉質為賣點,而油花相對會稍少既。食個陣因為油脂散發稍少而無太多油膩感!
一口牛:還可以! 一口牛建議於爐底慢慢燒,等入面既肉汁盡快鎖緊,咁樣食個陣就可以保持住肉汁味而唔會太老。不過響任食既角度當然會相對失色少少既。

忍唔住再叫埋第2輪既和牛再食食,除一口牛外都忍唔住再叫其他部位既和牛,慢慢再享受多次每個部位帶黎唔同既油脂味! 可能大家會覺得和牛只係我油脂味,但其實如果細心欣賞既時候,油脂既香都係好吸引既。

除和牛外,小編都品嚐左部分可以燒烤既菜式,變左響燒肉既過程中亦唔會只有燒肉單一既味道,咁先令自己個肚可以得到滿足!
牛舌 (鹽燒牛舌﹑鹽蔥牛舌﹑法式芥末籽牛舌﹑岩鹽厚切牛舌):好好味! 基本上牛舌只要稍為燒至變色,基於薄切既關係入口個陣就已經有陣陣肉香! 而最深刻就係厚切牛舌,小編試過響唔少厚切牛舌都因為煮過龍而變得好難咬開,但尚八既厚切響燒至7成熟左右都仲可以輕易咬開,唔錯唔錯!
鹽燒虎蝦:還可以,雖然唔係新鮮既蝦但食個陣蝦肉無散開,唔太足夠鹽味下,落少少和牛鹽後令蝦既質感增強!
香草牛油帆立貝:還可以,香草及牛油令原本比較淡味既帆立貝多左色彩,所以盡量唔好浪費帆立貝上厚厚既牛油而一併燒吧!
燒蜆﹑汁燒魷魚筒:唔建議。魷魚筒未落去燒已經頗乾身,所以燒熱後食個陣都覺得太硬;而燒蜆可能因為蜆既鮮度問題,所以比較腥!

另外亦都點了以下既小食品嚐: (最衰點了和牛刺身後就沽清,因為都希望可以品嚐下刺身牛既肉質吧)
和風麻辣牛舌:好味! 麻辣唔算太辣既,而本身選用厚切牛舌既關係令食個陣可以慢慢咀嚼,享受麻辣輔助牛舌而帶出既牛香。
紙米卷:芒果車海老相對柑汁野菜蟹肉既版本較清新,作為幫助解油膩感好有用! 而且紙米卷因為薄身,其實唔會令你增加飽肚感。
牛小排漢堡:還可以! 較一般既和牛漢堡計,呢款漢堡肉質較結實而肉汁較少既。
蒜香和牛一口牛:還可以! 一口牛煮得比較熟,所以只能靠乾蒜去提升某程度上失去既肉質感。
火灸和牛壽司:好味! 每件壽司上面既薄切和牛都煮得剛剛好! 最主要都係和牛與醋飯稍為唔太夾。
紙米卷
和風麻辣牛舌
牛小排漢堡
蒜香和牛一口牛
火灸和牛壽司
火灸和牛壽司

經過1.5小時既努力後,已經清得七七八八了。整餐飯都非常滿足,而店員上菜時間唔中都會有介紹食物,變左唔駛特登再搵相比對。而且必須要讚既點就係均爭 - 基本上你點菜所寫既數量佢地會俾足你,唔會因為你點菜既價錢而扮收唔到單而有缺失,所以整餐就算人均消費要$500/人,但食到優質而充足既和牛絕對係值得既。

但都要有批評點,就係場內既音樂聲實在太大聲,變左如果三五如己傾計既話會比較辛苦,同時亦會令餐廳內比較嘈吵,員工講野介紹都需要用較大音量吧。
2021-05-24
  • 和牛胸腹
  • 和牛前肩
  • 和牛三角
  • 和牛外腿
  • 和牛冧
2021-06-02 1608 浏览
朋友介紹荃灣尚八有任食和牛價錢又合理就約先生來吃飯,來到見到一個放牛肉的雪櫃十分吸引,座位幾大空間感不錯,坐下不久首先來的是A4和牛和刺身,刺身鮮甜新鮮,和牛寫得好清楚知道部是牛的那個部份,邊位有粒牛脂,開爐時用它來燒一燒先開始,每款肉質都十分嫩滑油脂豐富,口感自有不同十分好味,之後就可以根據自已喜好再叫,我們都叫了不少牛胸腹。 當然這裡除了食和牛仲有好多不同選擇,牛舌都叫了差不多十件,軟熟又濃味。其他肉類的醬都各有特色味道,其中以壺漬十分有特別又入味,推介不錯。還有雞同豬都十分好味新鮮,有驚喜這裡的羊十分好味又大件。 食完肉再叫了蔬菜和前菜,飯都有份2種和烏冬,飯和肉一起食配上油脂十分好味。海鮮類都不少,我們叫了不少蠔和魷魚,食到差不多中段再燒甜菠蘿又可解滯,一口氣再叫了多四件,我們叫了差不多40碟不同食物已十分飽肚,最後叫了自家奶凍好香又滑不太甜和甜筒,勁飽肚食足時間地離開。
朋友介紹荃灣尚八有任食和牛價錢又合理就約先生來吃飯,來到見到一個放牛肉的雪櫃十分吸引,座位幾大空間感不錯,坐下不久首先來的是A4和牛和刺身刺身鮮甜新鮮,和牛寫得好清楚知道部是牛的那個部份,邊位有粒牛脂,開爐時用它來燒一燒先開始,每款肉質都十分嫩滑油脂豐富,口感自有不同十分好味,之後就可以根據自已喜好再叫,我們都叫了不少牛胸腹。

2021-05-20 1768 浏览
呢間燒肉放題嘅A4和牛放題十分唔錯~ 成日都同朋友去食 睇一睇啲肉嘅油脂分布就知唔講得笑🙊叫A4和牛放題嘅客人坐底就會有一客刺身同埋一個和牛拼盆~ 啲刺身都幾新鮮👍🏻而一睇個拼盆就知有質素! 叫咗幾round都係牛三角最入口即溶🤤 唔想太油嘅話牛胸腹都係一個好選擇👍🏻~另外,都十分推介佢哋嘅燒海鮮! 啲蜆真係好大隻好鮮甜,蝦亦都十分新鮮同大隻,食到不斷encore👍🏻 而其他非和牛嘅肉類水準亦唔錯~呢度嘅小食(麻醬波菜、日式蕃茄、青瓜等等)都幾好食~ 有啲都幾fresh可以中和吓啲油膩感🤣整體而言都好推介呢間餐廳俾大家👍🏻
呢間燒肉放題嘅A4和牛放題十分唔錯~ 成日都同朋友去食

睇一睇啲肉嘅油脂分布就知唔講得笑🙊

整體而言都好推介呢間餐廳俾大家👍🏻
2021-05-13 1350 浏览
今日勁多嘢做,午餐都未有時間食,收工要食豪d獎勵一下自己先😂收工嚟到荃灣嘅尚八日式燒肉店都已經 7pm,黃金時段燒肉放題食兩個鐘 $338/位,再加一服務費,有肉類、海鮮、蔬菜🥬選擇都多,有一碟刺身,壽司可追加,用QR code落單,上菜速度極快😂環境舒適,座位夠寬躺,所以油煙味唔會好勁!個爐都幾好,夠熱力,好快就熟!食物方面質素都可以,選擇多,味道不錯,如果愛食肉同海鮮可以試吓!飲品同甜品都可以,只不過喺款式較少,甜品每人只可以叫一份,整體來講都OK!

有一碟刺身
個爐都幾好,夠熱力,好快就熟!