2015-06-19 971 浏览
好耐之前有網球堂時候,曾經同一大班同學貪就腳,就試左呢間。奇在只有我覺得呢間好食,只因佢個薄餅。已經畢業左幾年,想食番個個味道,就特登起屋企行過去。咁岩去到有位,就即坐叫野。個WAITER就唔識講中文,好彩靠手語都落到單。咁就叫左個SET LUNCH,有羅宋湯湯、凍飲,個人鐘意食蛋就點左個蛋咖哩,$40有找。我就唔會叫飯,全部轉哂薄餅。我最鐘意佢個表面就有D燶燶地,但係入面就軟軟地,好有咬口。再加上沾咖哩,份量岩岩好,唔會出現無哂咖哩,就只有薄餅咁樣。至於銀盤上面既薯條,幾香幾脆,不過至於D雜豆就麻麻地,有D起渣既感覺。大體上,個薄餅真係重中之重,我見其他人用刀叉用到狼狽之際,我消毒左雙手就直接手食,咁先夠風味嫁嘛
好耐之前有網球堂時候,曾經同一大班同學貪就腳,就試左呢間。

奇在只有我覺得呢間好食,只因佢個薄餅。

已經畢業左幾年,想食番個個味道,就特登起屋企行過去。

我就唔會叫飯,全部轉哂薄餅。

我最鐘意佢個表面就有D燶燶地,但係入面就軟軟地,好有咬口。

大體上,個薄餅真係重中之重,我見其他人用刀叉用到狼狽之際,

我消毒左雙手就直接手食,咁先夠風味嫁嘛

2015-06-13
2015-06-16 847 浏览
重口味既我好鍾意食中東菜,今次就食呢個印度菜,印度菜最出名係咖哩,緊係要試下啦。首先叫左個前菜,就係呢個烤雞,呢個好嫩口,食落去又好香,佢加個調味料唔多,所以加d檸檬汁就好出味,好清新。之後叫左個咖哩羊,同平時既咖哩唔同,佢係好深色,開頭好怕好辣,點知佢係好香,微辣,但好重咖哩味,加上羊肉本身有d膻味,味道好燶,佢仲要跟一個白飯,送飯一流,食落去又開胃。印度菜又點少得薄餅,佢唔同一般既印度薄餅,佢係好鬆軟,食落去好炊韌,加上個咖哩羊既咖哩汁,真係絕配。

2015-04-23 899 浏览
前兩日難得返屯門,一心諗住帶我男友去食好野,點知又中伏 大概7點左右去到,已經有8成full,一望入去裝修唔同晒,光猛左好多,入到去感覺完全唔同晒,我同男友就求其坐低左,好快就落order。本人都幾中意食印度咖哩,成日都會去試下唔同餐廳,心目中都會幾款至愛,其中一款就係必食嘅: chicken tikka masala 哩款菜色係我心目中係基本野,若要試間餐廳嘅廚師手勢得唔得,就一定試佢!個waitress 一擺上枱,我都唔知佢係chicken tikka masala, 因為佢個顏色唔同左,我再試個味,都有唔同,跟住我咪問個waitress, 哩碟係咩,佢就答我:chicken tikka masala, 突然間我覺得受騙了,根本都唔係果回事。之後啲野食陸續咁擺上枱,但我已經心灰意冷,哩間已經冇晒heart,而家淨係識得整套餐。你話哩碟beef curry 同碟chicken tikka masala 有咩分別丫,如果我知佢係咁,我就唔駛散叫,叫套餐就得啦,套餐仲平啲!超級失望!柸 mango lassi, 其實味道係唔錯嘅不過嗰個size同以前就真係大大唔同,細柸左好多囉咖喱角黎講

前兩日難得返屯門,一心諗住帶我男友去食好野,點知又中伏

Chicken tikka masala

Beef curry

Mango lassi

咖哩角

咖喱角黎講,其實都唔係太差嘅,不過之前食過元朗另外一間係更好食。

總結:其實都應該唔會再去食,都已經變成流水作業。事實上食物嘅質素同埋味道都唔算話真係好差,但今次最令我失望嘅事係覺得受騙左,明明嗰個食物唔係咁嘅味道,而佢似乎以為我唔識就求其整左另外一樣野俾我,咁樣先係最嬲

大概一年半前左右,都會夜晚去幫襯,以前去親都係得一,兩枱客,但嗰時餐廳嘅人都會好親切同埋食物嘅質素係真係好同埋你係feel 到佢係有heart 架,而家已經人去樓空了!
2015-03-21 856 浏览
身為個區的學生,一定去過!!佢lunch set真係好抵食,包你一定托住個肚出去!個set包括有飯,烤餅,雞湯,餐飲,咖喱,蔬菜,薯條*細食的,記得要叫少飯**唔想要蔬菜,可以轉要多份薯條**可加錢烤餅轉煎餅*佢可以加錢有“one meter tea“,姐係傳統印度拉茶,真覺唔錯!!(有淡淡薑味及奶泡)佢有時都會失手,但唔常見。。總之抵食!!
身為個區的學生,一定去過!!
佢lunch set真係好抵食,包你一定托住個肚出去!
個set包括有飯,烤餅,雞湯,餐飲,咖喱,蔬菜,薯條
*細食的,記得要叫少飯*
*唔想要蔬菜,可以轉要多份薯條*
*可加錢烤餅轉煎餅*
佢有時都會失手,但唔常見。。
總之抵食!!
2015-03-07 903 浏览
相信一講食咖哩 , 住係屯門既人都會識屯門咖哩屋 ,開左幾耐 , 真係唔清楚 , 但記憶所及都有 10 年以上 .有 set , 散叫 , 仲有啤酒添 ,我地就 order 左個 2 人套餐 .未點菜就送上一碟免費小食 ,附上 2 款醬汁 , 紅色酸甜 , 青色香辣 ,每人2 粒岩岩好可以試晒 2 款味 .例湯 ~ 食埋 d 炸野 , 岩岩好飲返個例湯去下油先 ,仲以為係 d 西式湯 , 原來係中式湯 , 又幾好味丫 .雞件 ~ 紅卜卜既鐵板雞 , 配埋蔬菜 ,唔駛咁油膩 , 好彩唔係勁辣既 , 幾驚一開始就咁辣 ,咁一陣點食埋其他 , 雞件有小小辣 , 入口好香跪 ,再加埋檸檬汁 , 酸酸地又幾開胃 .咖哩雞 (右) , 咖哩羊 (左)咖喱係紅色既 , 唔太辣 , 雞肉同羊肉都好入味 ,咖喱味很濃郁 , 唔重椰汁味 , 食落都好林 , 配有薯仔蕃茄 .蒜茸椰菜椰好爽口 , 但醬汁就偏咸左 d .印度煎餅 (右) , 白飯 (左)初時以為是但揀 1 樣 , 原來套餐包埋 ,煎餅非常香脆及煙韌 , 味道比較淡 , 但點上咖喱汁一齊食 , 好正丫 ,大食人仕加埋咖喱汁撈飯就一定夠飽啦 .熱
相信一講食咖哩 , 住係屯門既人都會識屯門咖哩屋 ,
有 set , 散叫 , 仲有啤酒添 ,
我地就 order 左個 2 人套餐 .
未點菜就送上一碟免費小食 ,
附上 2 款醬汁 , 紅色酸甜 , 青色香辣 ,
每人2 粒岩岩好可以試晒 2 款味 .
例湯 ~ 食埋 d 炸野 , 岩岩好飲返個例湯去下油先 ,
仲以為係 d 西式湯 , 原來係中式湯 , 又幾好味丫 .
雞件 ~ 紅卜卜既鐵板雞 , 配埋蔬菜 ,
唔駛咁油膩 , 好彩唔係勁辣既 , 幾驚一開始就咁辣 ,
咁一陣點食埋其他 , 雞件有小小辣 , 入口好香跪 ,
再加埋檸檬汁 , 酸酸地又幾開胃 .
咖哩雞 (右) , 咖哩羊 (左)
咖喱係紅色既 , 唔太辣 , 雞肉同羊肉都好入味 ,
蒜茸椰菜
椰好爽口 , 但醬汁就偏咸左 d .
印度煎餅 (右) , 白飯 (左)
初時以為是但揀 1 樣 , 原來套餐包埋 ,
大食人仕加埋咖喱汁撈飯就一定夠飽啦 .
熱檸檬茶
食飽飽梗係飲返杯檸檬茶 , 幫助一下消化 ,
茶味好濃郁 , 入口好香口 .
题外话/补充资料: Order 前職員會問食唔食得辣 , 可以因個人喜好而選擇辣度 , 食物味道真係唔錯 , 絕冇味精 , 食完都冇口渴出現 , 埋單 160 蚊 , 有小食 , 例湯 , 3 餸 , 煎餅 , 白飯同餐飲 , 真係好抵 , 而且又冇加一收費 ,
2015-01-30
2014-12-21 1120 浏览
一班同事午餐!有個住屯門嘅同事介紹呢間咖哩屋!揸車去泊低!因為有成10個人,要分兩張枱!埸內一半都係學生!(一定好抵食)枱櫈都幾迫,而且好嘈,我們坐近水吧位置!室內燈光昏暗!裝修好有印度感覺!店員都係印度人,不過識講少許廣東話!落單無問題!午餐餐牌簡單,都係揀肉嘅種類同飲品!先來個湯,夠熱,應該係薯仔粟米湯,有少許粟米粒,幾滑!唔錯!「咖哩羊腩」($42)食物好大不銹鋼碟,分咗一格格裝晒所有食物,份量好大,有飯又有烤餅,咖哩汁好多,羊腩都好多件,咖哩香而微辣(我唔鍾意唔辣嘅日本咖哩,唔辣唔似咖哩!)4件烤餅放飯面,烤餅本來夠脆,但貼住飯嘅一件就淋了,沾咖哩汁食好味,米飯唔係印度米(我唔鍾意印度米好散又乾身)中國米鬆軟,撈汁好味!羊腩有兩件嚡少許之外,其他都半肥瘦!淋身好味,另外兩細格,應該一格薯條,一格雜豆,但我嗰碟兩格都係薯條,幼薯條好乾,應該炸好放咗一排!一般!芒果乳酪:加$15upgrade,中間有塊一大塊嘅冰,芒果味香,乳酪滑,配咖哩可以清一清味覺!夠清新!中午時段好多人,店員超忙,收銀都要幫手落單,服務態度幾好,比錢可以逐個去比都得!唔使夾錢找贖麻煩!好helpful!平靚正

平靚正!
芒果乳酪
咖喱羊腩午餐
粟米湯!
2014-09-22 1431 浏览
今日係我嘅生日, 我哋一家三口簡簡單單食餐飯慶祝. 上OPENRICE見到呢間咖喱屋一個喊評都無, 所以決定幫襯. 我哋18:05去到, 唔使等位 (18:35已全場滿座 )一坐低就FREE咗一籃炸嘅粉團 (六粒), 食完都唔知係咩嚟.叫咗個三人套餐 $220.00首先上嘅係雞湯--好濃好好味. 跟住係燒雞--非常惹味,但略嫌"鞋"口, 辣度OK. 百厭仔咬咗一啖就喊辣唔肯再食 (等佢平時食咩都話落胡椒粉).我即刻叫未整嘅咖喱要less spicy. 所以之後嘅咖喱 百厭仔食得津津有味.三款咖喱分別order了-- 雞 / 牛脷 / 牛 (+$4.00) 全部肉都夠林又入味. 呢度嘅咖喱幾特別. 入口先有蕃茄甜味, 慢慢先會滲出咖喱嘅辣味. 咖喱汁用嚟撈飯/點薄餅非常一流.蒜蓉炒椰菜--頗油膩, 初初夾第一塊入口真係好咸, 之後撈勻就OK, 仲越食越覺好味.飲品點了汽水/ice lemon tea  檸茶實在太甜 要溝水先飲到.埋單$224.00
叫咗個三人套餐 $220.00
首先上嘅係雞湯--好濃好好味.

咖喱汁用嚟撈飯/點薄餅非常一流.

埋單$224.00

2014-09-20
庆祝纪念
生日
2014-08-05 1340 浏览
去這間鋪食咖哩,,,當然是很熟悉屯門地帶XDD入內看到服務員是印度人,,就想到食物一定很有特色><看著餐牌,,點了2人套餐,,,可挑選了2款咖哩@.@由於未食過這間,,因此點選少辣,,,先上的燒雞塊,,很惹味,,,肉汁一流!!燒餅很脆,,配上咖哩汁一同食用,,,這裡的咖哩口味適合任何人w(友人不太吃辣的,,都覺得不錯!!)額外點選了拉茶,,,味道香滑,,奶味較重@@每款食物都充滿特式,,,絕對值得去試一試這裡的咖哩
去這間鋪食咖哩,,,當然是很熟悉屯門地帶XDD
入內看到服務員是印度人,,就想到食物一定很有特色><
看著餐牌,,點了2人套餐,,,可挑選了2款咖哩@.@
由於未食過這間,,因此點選少辣,,,
先上的燒雞塊,,很惹味,,,肉汁一流!!
燒餅很脆,,配上咖哩汁一同食用,,,
額外點選了拉茶,,,味道香滑,,奶味較重@@
每款食物都充滿特式,,,絕對值得去試一試這裡的咖哩
题外话/补充资料: 店內的氣氛像家庭式,,,和友人聚會是一個不錯選擇!! 倒是最有趣的是,,,這店上菜超快的說!!
2014-07-11
  • 拉茶
2014-07-01 1250 浏览
今日嚟到屯門咖哩屋 已經係第二次食。今次經過開依頭又嚟食過!記得上次嚟食咗個午餐,一嚟飯配咖哩雞/牛/羊/豬,仲有薄餅,幾正。今次冇咁餓,淨係叫咗兩個餸。印度烤雞,仲有咖哩角。印度烤雞,我覺得燒得因為過耐,所以雞有燶味,不過都好有風味。咖哩角,好食、又抵!比起好多餐廳平,$25就有三隻咖喱角,必食!!屯門咖哩屋真係要俾個好評佢,無論舖面、食物、價錢、用人都係當地人。去到果頭,真係不仿一試依間!

印度烤雞,仲有咖哩角。

• 咖哩角
2014-01-23 2189 浏览
我淨係試過LUNCH去食~佢個LUNCH個價錢抵到真係喊出黎佢有湯, 有野飲, 然後就黎.....依個掂阿, 我個人鍾意食蛋,不過重點係個ROTI~ 唔轉左ROTI既話, 佢會比果個烤既你, 都唔錯既!個飯都可以轉哂做ROTI,個份量大到HIHI, 細食既係1定要叫少飯,如果唔係就好浪費....佢牛同唔記得邊個, 啲咖哩隻色係唔同架~不過佢會落場, LUNCH到3點架炸~因為佢個LUNCH同DINNER 個SET係唔同;所以真係要去親早佢出名到有FB PAGE架HAHA..
我淨係試過LUNCH去食~
佢個LUNCH個價錢抵到真係喊出黎

佢有湯, 有野飲, 然後就黎.....
蛋咖哩
依個掂阿, 我個人鍾意食蛋,
個飯都可以轉哂做ROTI,
個份量大到HIHI, 細食既係1定要叫少飯,
如果唔係就好浪費....
佢牛同唔記得邊個, 啲咖哩隻色係唔同架~
不過佢會落場, LUNCH到3點架炸~
因為佢個LUNCH同DINNER 個SET係唔同;
所以真係要去親早

佢出名到有FB PAGE架HAHA..
蛋咖哩
2013-09-18 1656 浏览
因為daddy mami 去旅行.....所以細佬就提議出去食 (佢請wo, 咁ga 係yes la  )8點左右去到....Half full la~因為平日始終唔會似出面九龍咁爆ge~我地2丁友就叫左個2人餐($140)前菜 : (no grading..因為free ge)一坐底無耐佢就俾左4舊炸粉團我地lol....點左佢俾ge 紅/綠sauces (我鍾意綠色)普通啦... 雞件 (7/10)佢紅bokbok 咁....無咩辣味.......襯熱落D檸汁......好香呀!食落唔太乾.......不過D配菜就好似無調過味....(真係"配"角黎ga ja )烤餅 (9/10)熱辣辣..好有口感!唔好睇得個幾塊........每塊料子十足!點埋D curry sauces..........哇........不得了.........一路打食評一路流口水中  咖哩羊(light spicy) (8/10)點解light 都咁辣ge @@"不過好惹味!!!!!羊肉唔係太un!但有咬口~咖哩牛脷 (light spicy) (10/10)登登登登!Full
因為daddy mami 去旅行.....
所以細佬就提議出去食

(佢請wo, 咁ga 係yes la

8點左右去到....
Half full la~
因為平日始終唔會似出面九龍咁爆ge~
我地2丁友就叫左個2人餐($140)
前菜 : (no grading..因為free ge)
一坐底無耐佢就俾左4舊炸粉團我地lol....
點左佢俾ge 紅/綠sauces (我鍾意綠色)
普通啦...
雞件 (7/10)
佢紅bokbok 咁....無咩辣味.......
襯熱落D檸汁......好香呀!
食落唔太乾.......
不過D配菜就好似無調過味....(真係"配"角黎ga ja
烤餅 (9/10)
熱辣辣..好有口感!
唔好睇得個幾塊........
每塊料子十足!
點埋D curry sauces..........
咖哩羊(light spicy) (8/10)
點解light 都咁辣ge @@"
不過好惹味!!!!!
羊肉唔係太un!
但有咬口~
咖哩牛脷 (light spicy) (10/10)
登登登登!
Full score!
因為真係好好食同好夾囉~~~
E個curry無羊個個咁辣~~
食到蕃茄香味.........
一啖食落去,唔係薄薄ge牛脷...
而係極有口感ge !!!!!
必食!
蒜蓉油菜 (7.5/10)
都幾"油"........
但蒜味十足
DD
(本人都幾buy 蒜味ga)
但係個菜食到最後真係勁飽........
我食左半碗ja....><
Lemon Soda (8.5/10) (要補錢)
本身係個menu 係寫青檸(中文)ge.......
但英文係lemon lol..
我見到佢係用支裝ge 再加左2片lemon.........
雖然係現成....不過個支野飲唔係普通地方都有得賣....
所以ok la~

2個人食真係好飽...........
雖然好辣..........但真係好好食........
入面ge 人都應該係印印.........
態度正正常常~~~
值得再一次光臨!
DDD
题外话/补充资料: 食晚飯個時D燈都幾暗..........好似幾有情調.........如果情侶唔怕咖哩味(大家明ge,但我無歧視)同食得辣,值得去!
  • 咖哩牛脷
  • 烤餅
2013-09-16 1433 浏览
是日   我和女皇到黃金泳灘  曬曬太陽   游游海水  人生樂事  離開海灘時  晚上七時了   肚子餓極了  不停向我發出怒吼  我就馬上驅車  住屯門方向  看到第一個市集  置樂是吧  找個錶位  還好  一來便有  走了幾間店  最後決定我的最愛  清真食店  來  看我瘋狂表演  餓鬼出籠2013先來杯芒果lassi熱辣辣的印度餅   配上咖哩羊肉  完美的組合鐵板羊肉腸  是一圈圈的香腿類  最初吃很香  多吃幾件有點咸了印度鬆餅  這個比較油多點  但好脆好香  必吃免費的炸雞粒  免費來說  不錯了  不會冷冰冰  不會滿口油忘了名字的咖哩  今晚吃到撑  太撑了總結:  會再來的  出品不俗  地方比較細  但我一向都是食物為首  兩人吃了約$360  飽吃一頓

先來杯芒果lassi
印度鬆餅  這個比較油多點  但好脆好香  必吃
印度鬆餅
餐前小吃
忘了名字的咖哩  今晚吃到撑  太撑了
题外话/补充资料: 工作人員都南亞人 有個服務員走過我身邊時 有濃烈的體臭 我尊重任何人種 不然我也不進這店 但可否注重點衛生呢? 侍應們態度總是有點愛理不理 或者收費比較大眾化 所以導致這種態度吧 門口有巴基斯坦芒果賣 都快賣光光
2013-07-11
芒果lassi
熱又香軟的薄餅
印度鬆餅
2013-08-23 1053 浏览
一連下了整個星期雨,終於等到陽光普照的日子,可以去和陽光玩遊戲。 在黃金海岸曬了整天太陽,肚子開始餓,但是對屯門的食肆又不熟悉,於是向熟路的朋友請教。 在黃金海岸找到返回市中心的港鐵接駁巴士,本來還擔心下錯車,原來巴士站就在屯門咖喱屋不遠處,看到餐廳就可以下車。餐廳內的燈光比較昏暗,店員都是印籍或巴籍的,點菜時也要說英語,很有異國風情。 Set dinner有兩款,我們點了配菜較多的一款share吃,如果不夠才再點其他菜式。先送上的是粟米湯。 本來還期待餐湯是羅宋湯或忌廉湯,然後才想起這裡不是西餐廳。 這粟米湯的味道有點像中式湯,味道尚可。隨set dinner附送的小食,沒有認真看menu上的介紹,不太清楚這是甚麼。 有點像炸薯波,配上一個綠色和一個紅色的醬,不知道是用甚麼做的,但味蕾認為綠色醬比較creamy,略勝一籌。配菜五香鐵板雞的份量比想像中多,而且還附有很多蔬菜。 見其紅彤彤的顏色還以為會辣得噴火,原來只是微辣,帶有一陣五香粉的味道,很可口。 不過雞肉較為乾身,如果有些汁作襯托會更好。點菜的時候職員有讓我們選辣度,因為我們都不是啫辣之人,所以要了微辣。 咖喱味很濃郁,不像港

點菜的時候職員有讓我們選辣度,因為我們都不是啫辣之人,所以要了微辣。 咖喱味很濃郁,不像港式咖喱椰汁味較重。 而辣度亦適中,吃完不會辣得狂喝水。 牛脷煮得很稔,不過就不是太吸收到咖喱汁,也許肉類會好一點。 煎餅是印度餐不可決少的一大重要原素。 煎餅要用手吃,最怕吃完雙手沾滿油,不過這裡的煎餅手感不算太油,但卻又能嗅到油香。 脆口和煙韌的口感同時都感受到,完完全全愛上這塊煎餅。

屯門算是十年不去一次的地方之一,今天有幸吃到一頓美味的晚餐真的幸運。 可惜在這個地產霸權橫行的年代,小鋪生存空間有限,希望下次再來屯門時是還會找到屯門咖喱屋。
2013-06-19 813 浏览
自中學時友人帶我來這餐廳之後,直到大學也常常來!因為4個字!「價廉物美」!雖然小妹不吃辣又不太偏愛咖哩...但這卻令我一試再試一食再食!通常如果是四人食的話我會order一個 3人套餐再加一個小菜和一杯特式的拉茶,例如炭燒全魚或羊件之類的!因為這樣可以試多點不同的口味而價錢又相約:)前菜:首先當你一坐下便會送上一碟小前菜。我想應該是炸面粉!作為小食我覺得不錯!再配上旁邊的波菜汁一流!湯:3人套餐中包括餐湯,即使你是4,5人,他都會俾相對人數的湯!低!不過湯永遠都是粟米煲豬骨!而且很稀的!主菜:我最愛愛愛的炭燒雞件!燒得十分香而且熱騰騰鐵板上!之後再自選3款咖哩(有不辣),咖哩有椰香味〜有雞牛羊魚菜選擇!是次點了雞牛羊!值得一讚是牛咖哩!牛腩是好腍同入味非常!咖哩汁配上飯和烤餅真是絕配!仲有一碟炒椰菜!簡簡單單但味道不錯!還有另外加的小菜:炭燒全魚!魚不算大條但都入味兼不算腥!但就皮脆肉軟:)如果喜歡還可以叫一些小糕點也不錯的!

主菜:我最愛愛愛的炭燒雞件!燒得十分香而且熱騰騰鐵板上!

咖哩汁配上飯和烤餅真是絕配!

仲有一碟炒椰菜!簡簡單單但味道不錯!

如果喜歡還可以叫一些小糕點也不錯的!

2013-06-13
2013-06-17 652 浏览
相約2位朋友在屯門相聚, 睇左一輪OPENRICE, 好快就選定依間印度餐廳作為聚會地點.一坐底, 野食都未點, 店員即送上薯波(免費), 另外再加2碟唔同既醬汁~感覺好好呢!! (雖然唔算好好食, 但看在免費的份上...)之後我同朋友(共3人) 點左一個2人餐另外加多個特色雞.2人餐入面包左湯, 汽水, 雞塊(chicken tikka), 2個咖哩類主菜(我地選左羊[+$5]同牛利), 蒜茸椰菜, 另外包飯同烤餅首先上既係雞湯同汽水, 只係一般雞湯~唔太特別~之後就係各款主食:咖哩羊/牛利 - 佢地d咖哩整得幾好, 配飯同烤餅都好正(順帶一提, 佢地d飯同包都烤餅都幾大份~夠晒3個人分, 讚!) d羊都幾有羊味~2樣水準都算唔錯特色雞 - 從餐牌上既description得知, 佢地係主要用蕃茄煮~應該仲有其他香料~食落感覺幾特別~最重要係味道真係幾好~無叫錯雞塊 - 就係一般炸雞, 幾惹味~但朋友覺得好鞋, 我覺得可以接受蒜茸椰菜 - 好香蒜頭味~雖然油左d~但有時為左味道真係要取捨~最後食左咁多野, 埋單都係~$200, 好抵~我地3個食到飽晒呢~依個價錢, 依個質數~絕對有下

之後我同朋友(共3人) 點左一個2人餐另外加多個特色雞.

首先上既係雞湯同汽水, 只係一般雞湯~唔太特別~
之後就係各款主食:

最後食左咁多野, 埋單都係~$200, 好抵~我地3個食到飽晒呢~依個價錢, 依個質數~絕對有下次!!