抽風設備十分差,到處煙霧瀰漫。燒烤板有陳年油漬,且很容易燒焦,一餐要換七八次烤板。店內所有東西(包括餐牌)都十分油膩,坐得十分不自在。全程吸入大量油煙,令喉龍十分不舒服。吃完全身均是油煙味。食物選擇不多,質素亦很欠佳。丅骨排太大塊,不適合用來燒烤。肉眼牛肉沒有肉味。帶子很小,亦不新鮮。泡菜湯沒有泡菜味,只有咸味。雪條要like and share才可取,分明呃like。真不明白為何這麼多好評。😰不會再光顧。

雪條要like and share才可取,分明呃like。

真不明白為何這麼多好評。😰不會再光顧。
2018-12-25
2018-12-25 220 浏览
I was just casually strolling through restaurants on openrice and saw that this particular restaurant had a lot of good reviews. as we were craving for some bbq we decided to go.needless to say, I was not satisfied. the food was only average and the restaurant’s environment was really terrible. firstly, the ventilation was really bad, so smoke was everywhere, it made my eyes dry up and throat itch. secondly, the pan was not greasy enough and the meat kept sticking to the pan, it was really frust
needless to say, I was not satisfied. the food was only average and the restaurant’s environment was really terrible. firstly, the ventilation was really bad, so smoke was everywhere, it made my eyes dry up and throat itch. secondly, the pan was not greasy enough and the meat kept sticking to the pan, it was really frustrating. thirdly, the pan had to be changed six times in the short two hours, and each time, the staff had to transfer the food on the old pan to the new one, it was really annoying and I could not enjoy the meal.
I honestly don’t understand why there are so many good reviews. the food & services were not worth the $300 i paid. that’s all.
2018-12-22 207 浏览
不知道已多少次回來同一個地點,食物上菜還是老樣子再者其實這裹的環境十分好,座位編排,食物種類,飲品,甜品,生食,熟食,計菜都一絕,真的要回來很多次啊啊啊啊啊啊啊啊啊
不知道已多少次回來同一個地點,食物上菜還是老樣子
2018-12-22
朋友突然間想食韓燒, 就相約我放工就來到平昌食韓燒。 這店是韓燒放題, 2小時飲任飲任食。** 這店裝潢不錯,地方寬敞,略為抽氣系統要改善一下。** 這韓燒放題有三款選擇 Standard buffet大君御膳$188 /位, Luxury buffet 世子御膳 $258/位, Premium buffet 国王御膳 $358/位 我同朋友選 Luxury buffet 世子御膳,會比大君御膳更多野食。** 店好細心送每人一件圍裙,可防整污衣服。* 首先送來多款韓式前菜,提一提胃口。* 這醬油蝦入口軟滑鮮爽,醃得夠味具鹹香帶甜味,都急不住點多幾隻來食。**係時間燒~燒~ ** 肉類 盡情點了不同款肉,有牛,豬,雞,有些肉是有醃過呢! 牛肋骨烤出來,四溢肉汁鮮味口感,牛味濃郁,比較有咬口。 豬頸肉厚身口感十足,不會變得過分軟腍, 燒後外層香脆可口。 仲有係放題少見豬腸及豬皮,燒後豬大腸入口Q彈口潤滑,好惹味呢!** 海鮮類 點了海鮮包括,彈牙的魷魚、鮮甜的帆立貝、海水濃的蠔、甜甜大帶子及肥味的大蜆,整體不錯。**煮食料理 韓式燉豬肋骨燉到非常入味軟淋, 具甜甜地味道。*安東燉雞入口香
朋友突然間想食韓燒,
就相約我放工就來到平昌食韓燒。
這店是韓燒放題, 2小時飲任飲任食。
這店裝潢不錯,地方寬敞,略為抽氣系統要改善一下。
這韓燒放題有三款選擇
Standard buffet大君御膳$188 /位,
Luxury buffet 世子御膳 $258/位,
Premium buffet 国王御膳 $358/位
我同朋友選 Luxury buffet 世子御膳,
會比大君御膳更多野食。
店好細心送每人一件圍裙,可防整污衣服。
首先送來多款韓式前菜,提一提胃口。
這醬油蝦入口軟滑鮮爽,
醃得夠味具鹹香帶甜味,都急不住點多幾隻來食。
係時間燒~燒~
肉類
盡情點了不同款肉,有牛,豬,雞,有些肉是有醃過呢!
牛肋骨烤出來,四溢肉汁鮮味口感,牛味濃郁,比較有咬口。
豬頸肉厚身口感十足,不會變得過分軟腍, 燒後外層香脆可口。
仲有係放題少見豬腸豬皮,燒後豬大腸入口Q彈口潤滑,好惹味呢!
海鮮類
點了海鮮包括,彈牙的魷魚、鮮甜的帆立貝
海水濃的、甜甜大帶子及肥味的大蜆,
整體不錯。
煮食料理
韓式燉豬肋骨燉到非常入味軟淋, 具甜甜地味道。
安東燉雞入口香嫩滑, 帶辣辣地,好惹味。
辣泡菜湯味道香濃,
帶辣辣地十分開胃,令令全身好暖和 。
原味炸雞十分香脆,是送酒不錯小食,另外雞肉沙律也不錯。
不用多說有多款飲品都是任飲, 仲有啤酒呢!
甜品是來自韓國香甜的雪條,
令這韓燒飯有完美句號。
2018-12-17 277 浏览
有次同朋友食左旺角果間分點,超讚! 肉勁新鮮同勁有肉味,啲野黎得快,寫幾多真係黎幾多,仲有塊鐵板燒三轉都唔癡底! 所以今次諗住比貴啲食第二個level既野(喺我眼中,主要係多左醬油蝦)。呢間premium 訂位/walk-in 過幾次,都幾full下,今次一book就有, 滿心歡喜🙃呢間野有三個level既menu, 醬油蝦我本身係今次既主打,所以叫左中間果個level. 黎第一round唔洗寫野,自動黎一set先;之後叫幾多黎幾多(suppose係),但呢間野都幾姑寒,無論我寫2、4、6、8 (都唔太誇張啫🤷🏾‍♀️),結果都係黎2隻! 但係啲肉同海鮮黎得好足嫁! 我寫既數量都係2、4! 醬油蝦方面,咁我咪寫多幾張囉,但又啲野就開始愈黎愈慢😔 個人認為韓燒最緊要係個塊燒板,啲肉唔癡底先叫好既板。 今次一落就癡, 燒兩轉白煙都起埋,雖然啲staff換板換得密,但絕對唔係2百幾蚊韓燒既質素啦! 食左個半鐘,換左7-8塊板!肉方面,得牛腹肉、牛肋骨肉係有肉香,其他, 食得入口既,但唔係我expect既囉🤦🏽‍♀️ 質素同旺角真係差得太遠! 今晚食既,同x陽苑質素真係無咩分別!真係想問下咩叫pr

肉方面,得牛腹肉、牛肋骨肉係有肉香,其他, 食得入口既,但唔係我expect既囉🤦🏽‍♀️ 質素同旺角真係差得太遠! 今晚食既,同x陽苑質素真係無咩分別!真係想問下咩叫premium!

前菜,韓國野既精髓之一就係前菜!佢得芽菜同醃蘿蔔,仲有泡菜,都係唔太啱我口味既!(本身好鐘意食的!)同埋,叫先refill囉

最後,服務方面,啲staff有分幾幾個級數,收到點菜紙後只有「高級職員」負責入單,佢啲態度真係媽媽地!但平心而論,啲「低級職員」係無問題既,佢地好勤快咁換鐵板同收碟,態度係好既!

Oh no. 短期內都唔會再食韓燒
2018-12-17 146 浏览
天氣凍食火鍋同韓燒既意慾真係會上升唔少,最近同女朋友都打多左邊爐,係時間搵餐熱辣辣既韓燒去食。同女朋友經過開佐敦,就揀左位於莊士倫敦廣場既平昌一入門口就有個韓國staff帶位,經我觀察之後依到有幾個staff都係韓國人,夠哂地道!我地揀左最basic既大君御膳,每人$188任食。最意想不到既係,以依個價錢黎講竟然有生蠔,扇貝,蝦等既海鮮食!仲要係無限供應!一坐底上個前菜熱下身先,食完有需要係可以refill架叫個海帶湯暖下胃先係生蠔帶子大大隻!仲要有鰻魚,本身調好味,燒兩燒食得,入口非常軟熟除左燒牛舌,仲有各式各樣調味嘅五花肉,同其他燒肉,選擇非常之多豬頸肉大大條,非常彈牙值得一提既係,員工非常細心,定時定候會黎換爐上面塊鑊,唔會燒到燶哂都係用緊同一塊鑊總結黎講,依個價錢食到甘地道,甘多選擇既韓燒(仲要有我最愛既燒生蠔),係十分之抵!適合兩口子,或者一大班人開party

我地揀左最basic既大君御膳,每人$188任食。

一坐底上個前菜熱下身先,食完有需要係可以refill架

叫個海帶湯暖下胃先

豬頸肉大大條,非常彈牙

2018-12-16 120 浏览
天氣寒冷食番個韓燒暖暖身先。今晚到莊士倫敦廣場五樓, 一開門就到啦!侍應殷勤招呼, 非常有禮 👍。枱面已準備圍裙給食客 ,真細心。睇吓我朋友食完會唔會有六舊腹肌外個樣仲變埋'奧巴'咁靚仔先!有不同款牛任我選,燒牛肉我鍾意食,停不了的牛,不停追加!又有生蠔,元貝,蝦, 魷魚, 青魚, 鰻魚,豬肉,蔬菜,串燒, 熱湯,飯麵…………!鍋旁倒了蛋漿, 一邊燒烤蛋漿一邊熟,跟泡菜一齊, 味道真不錯喔 !石鍋麵豉湯材料豐富入面有牛腩嫁!火鍋邊仲有小番薯, 熟了超甜, 一定唔好錯過!2小時任食時間話咁快過, like埋 Facebook 韓國雪條請你食!
天氣寒冷食番個韓燒暖暖身先。
今晚到莊士倫敦廣場五樓, 一開門就到啦!
侍應殷勤招呼, 非常有禮 👍。

有不同款牛任我選,燒牛肉我鍾意食,停不了的牛,不停追加

石鍋麵豉湯材料豐富入面有牛腩嫁!

火鍋邊仲有小番薯, 熟了超甜, 一定唔好錯過!

2018-12-08 6888 浏览
今日同大佬撐枱腳, 男人都係食肉獸, 就係附近揀咗呢間韓燒滿足佢食肉嘅要求, 平昌位於佐敦地鐵站附近, 交通極便利。平昌鐵板燒分三種自助餐 ~  大君、世子及國王, 任食兩小時, 平日價價錢由$188至$378, 貴的可吃埋平的菜單, 我哋就採取中庸之道食世子, 最貴的國王就有鮑魚及韓國肉。自助食品只有飲品櫃及雪糕櫃, 飲品及雪條都係一般大路野。 三種醬汁; 麻油薑蓉、韓式麵豉醬及柚子醋汁。世子 ($258)除咗韓燒食品, 仲提供前菜、麵飯及熟食, 熟食方面有韓式燉猪肋骨、安東燉雞、炸雞海鮮泡菜煎餅及醬油蝦等。推介items**醬油蝦 ~ 醬油蝦浸得入味, 蝦肉好爽口, 味道不錯, 不過始終係生蝦唔敢食太多。**韓式燉豬肋骨 ~ 豬肋骨燉得好腍好入味, 韓式醬汁油甜甜地, 幾好味。**安東燉雞 ~ 雞肉好滑溜, 醬汁味道其實係同豬肋骨嘅一樣的。 **烤大蝦 ~ 大蝦新鮮, 體積中等, 烤完唔太乾,  蝦肉爽甜juicy。**牛前胸腹 ~ 油脂豐富, 香口兼肉質嫩滑。**LA牛排骨 ~ 出奇地好味, 牛排骨黐住牛肉中間嗰層肉非常肥美好食。**辣醬牛腩花肉 ~ 大佬最鍾意呢個, 薄薄一片烤

自助食品只有飲品櫃及雪糕櫃, 飲品及雪條都係一般大路野。

三種醬汁; 麻油薑蓉、韓式麵豉醬及柚子醋汁。

世子 ($258)

推介items
**牛前胸腹 ~ 油脂豐富, 香口兼肉質嫩滑。
**辣醬牛腩花肉 ~ 大佬最鍾意呢個, 薄薄一片烤2下就食得, 肥美又惹味。
**烤生蠔 ~ 頗鮮美, 但烤嘅過程好漫長, 諗住快啲反轉嚟烧, 一下子就烤乾了, 好食, 但燒過程有點煩。
**烤鰻魚 ~ 相對嚟講烤鰻魚就易得多了, 烤出嚟嘅效果非常好, 皮脆肉嫩, 肥美。
**厚切五花腩 ~ 睇相都知正呀, 燒到佢金黃脆口, 包生菜再加少許麵豉醬食, 一流

把鬼items
**牛腸 ~ 烤咗好耐都好似未熟咁, 後來先發覺原來熟咗嘅牛腸都係一嚿白色肥膏物體, 咬一口, 真係一舊肥膏來的, 仲係好韌嘅肥膏, 放棄
**T骨牛扒 ~ 可能太瘦緣故, 烤完之後有點乾及韌。
**猪皮 ~ 無諗過咁大塊, 其實幾爽口架, 不過太大件, 2個人食左一半己放棄。

最後當然要食埋甜品才圓滿呢
2018-12-07 172 浏览
同朋友玩完健身,咁就當然要食返餐好黎增下肌啦,之前我地都係食下切雞飯咁,但係今次個老友話出左糧想食好d wor! 咁我記起之前有個老友話平昌好正,好啦,咁試下啦!星期一嘅晚上我地上到去,嘩!都好多人呀!無訂枱嘅我地好好彩重有張枱呀!咁就坐低睇下有咩食先!佢地有3個餐,大君,世子同埋國王,咁我地兩個就選擇左世子啦!等左一陣,店員就上前菜啦,有六款,芽菜,泡菜,栗子,壽司等等,我最愛就係栗子同埋泡菜,泡菜味道非常正宗,而栗子可能係季節啱,所以就非常可口啦,勁甜!跟住就上左主菜俾我地先,分別就係醬油蝦,烤干貝,烤大蜆,牛肉眼,牛前胸腹同埋牛T骨。醬油蝦食落去好鮮甜,蝦肉好彈牙,唔會好梅,同埋好有蝦味。跟住就係烤干貝同埋烤大蜆,好明顯大蜆係新鮮呀,你會食到鮮甜味道,而干貝都好好肉,好味道。跟住就到韓牛出場啦,我地點世子餐嘅原因都係因為個牛前胸腹同埋塊T骨呀!牛前胸腹唔洗煎好耐,有少少紅色就最好味,胸腹肉就真係好正,好香牛味,而且就唔係好肥,而且牛胸腹肉蛋白質含量大,啱晒啦。T骨扒, 肉的口感要比肉眼更鲜嫩,而且都有d牛脂肪,牛脂肪燒起上黎就更加香口,都係果句,唔好煎太耐,煎牛係要有技術呀!牛肉

醬油蝦食落去好鮮甜,蝦肉好彈牙,唔會好梅,同埋好有蝦味。
牛肉眼,脂肪含量較少,都係啖啖肉,好香牛味,而且根本上以上3種牛肉都係食牛肉本身原味,師傅都只係係表面上落幾粒鹽就夠味啦!
之後我地就叫其他野食啦,包括雞腎,燒生蠔,豬大腸,牛肋骨,牛脷,牛五花肉,大君系列嘅牛肉除左牛脷之外全部都係食醃製左嘅牛肉,例如係牛肋骨,牛五花肉同埋烤牛肉,師傅醃製嘅功力好高,好好味。
跟住全場我地係咁encore 左世子menu裡面嘅牛肉,真係好好味,好香牛味,起碼食左四轉,另外全場飲品,非酒精類係任飲呀,本人推介番石榴汁,唔錯唔錯,愛係牛嘅我地,基本上已經係回左本啦,特別推介牛前胸腹牛T骨同埋牛肋骨,可以狂食,下次會再黎試下個國王級啦!

2018-12-06 1900 浏览
之前經過旺角就想試下,但是因為沒有時間沒有試。今次到了佐敦這間,不會太多人和太嘈。我們選了標準套餐,每個套餐都很特別,分了等級,例如標準套餐的菜單名為大君御膳。下單以手寫數量下單,很欣賞以過膠的點單紙和白板筆點單,十分環保。點單後,很快就上菜,而且很少漏單,每碟份量亦很多,很划算。辣炒年糕很惹味,年糕很有咬口,味道十分正宗。生蠔不要以為是生食,烤生蠔更讓蠔鎖住肉汁,味道鮮嫩。我們每款肉都點了少許,五花腩,烤梅頭肉,照燒豚等等。五花腩是韓燒必備吧,油脂分佈平均,而梅頭肉出名嫩滑爽口,蘸了特製的醬汁相當惹味。至於牛肉方面,烤牛脷,照燒牛五花肉,和烤LA排骨也讓我們印象深刻。以照燒牛五花肉製成生菜包,去掉油膩感,新鮮生菜包著帶焦香的五花肉,令人齒頰留香。飲品也是任飲的,款式種類多。這個冷麵值得一試,食了這麼多重口味的肉類,以冷麵清一清口也是一個不錯的選擇。總括而言,平昌的韓燒適合一大班fd聚腳,每款肉類份量都好足,加上佐敦這間位置方便,下次經過一定會再食。

點單後,很快就上菜,而且很少漏單,每碟份量亦很多,很划算。

辣炒年糕很惹味,年糕很有咬口,味道十分正宗。

生蠔不要以為是生食,烤生蠔更讓蠔鎖住肉汁,味道鮮嫩。

我們每款肉都點了少許,五花腩,烤梅頭肉,照燒豚等等。

飲品也是任飲的,款式種類多。

2018-11-12
2018-12-05 195 浏览
放工後與朋友一起到平昌,任飲任食韓燒非常適合吃貨的我們。 原來店內的放題分了不同價目,今次揀選了 最親民的價錢 ,$188一位,任食兩小時。食物選擇多元化,牛肉和豬肉各有八至十款。另外還有雞肉、海鮮類,以及熱食。光陽調味的牛肉十分入味,肉質軟淋,富牛肉味,我們加點了數次。海鮮方面點選了生蠔、帆立貝、魷魚,以及鰻魚。海鮮十分新鮮,烤熟後沾上燒汁,有提鮮作用,十分可口。鰻魚本身是熟的,但烤過後,有陣陣焦香味,佐酒一流。此外我們還點了辣海鮮湯,以迷你熱鍋送上,熱呼呼的。在寒冷的天氣喝一口熱湯,心情很舒暢。我和朋友都十分滿意,有機會一定會再來。
放工後與朋友一起到平昌,任飲任食韓燒非常適合吃貨的我們。

鰻魚本身是熟的,但烤過後,有陣陣焦香味,佐酒一流。

2018-12-05 4089 浏览
今日又帶著爸爸來出街搵食,今次同爸爸來食韓式放題,呢度餐牌都好得意,分為三款的,分別有大君御膳,最較為便宜的,之後有世子御膳,是可以點大君御膳內的食物再加可點世子御膳的食物。最後仲有國王御膳。是最多食物可選的。今次我同爸爸點了世子御膳,即是有兩個menu可供任食以下是大君御膳內的食物已包了好多不同的肉類,牛、豬、雞、一些基本韓燒食材都已包含。仲會有拉麵、炒年糕、煎餅,款式都不少以下呢款是世子御膳食物較為名貴,有多款靚牛肉仲有豬皮、海鮮呢張圖已一一包含我們所點所吃的,食物好新鮮,味道都醃得不錯呢碟牛是世子御膳的分別有牛肉眼、牛T骨、牛前胸腹好鮮味,肉質又靚海鮮都係任點任食有蜆、帶子好惹味食韓燒可以燒海鮮呢款魷魚我都好鍾意,不停追加,因為好彈牙好正海鮮呢個爐仲有蛋卷同燒栗子放在爐邊另外呢款薄切豬肉我都好鍾意,因為佢夠曬薄身,輕輕放到爐上燒幾下,已經熟透雖然薄,但都係好重肉味同肉汁好快熟的薄肉仲有好多不同味道選擇今晚食得好開心我今日食了大君御膳加世子御膳都係$258再加一,一位又有海鮮又有肉又有小食主菜正

以下是大君御膳內的食物

以下呢款是世子御膳
食物較為名貴,有多款靚牛肉
仲有豬皮、海鮮
呢張圖已一一包含我們所點所吃的,食物好新鮮,味道都醃得不錯
呢碟牛是世子御膳的
分別有牛肉眼、牛T骨、牛前胸腹
好鮮味,肉質又靚
海鮮都係任點任食
有蜆、帶子
好惹味
食韓燒可以燒海鮮
呢款魷魚我都好鍾意,不停追加,因為好彈牙好正
海鮮

呢個爐仲有蛋卷同燒栗子放在爐邊
雖然薄,但都係好重肉味同肉汁
好快熟的薄肉
仲有好多不同味道選擇
今晚食得好開心
我今日食了大君御膳加世子御膳都係$258再加一,一位
又有海鮮又有肉又有小食主菜
2018-12-03
2018-12-03 166 浏览
佐敦真係好多正野食我已成大半年冇食韓燒一黎怕熱氣 二黎怕成陣味但今日實太想食肉所以試下平昌佢有唔同價錢唔同套餐我選擇左中等價 $258+10%其實已好多食物款式任叫任食真係好爽先講前菜勁鐘意佢個酸青瓜十分入味 又脆又爽我refill左幾次 因為越食越開胃肉類方面 豬牛雞都齊全仲有我最愛既雞腎全部肉都好新鮮連大大塊T骨扒都有!同時好欣賞連爐邊蛋都可任加因為出面試過唔可以添依到既蛋又嫩又滑又香性價比好高仲有Melona雪條
佐敦真係好多正野食

我refill左幾次 因為越食越開胃

肉類方面 豬牛雞都齊全
仲有我最愛既雞腎
全部肉都好新鮮
連大大塊T骨扒都有!

同時好欣賞連爐邊蛋都可任加
因為出面試過唔可以添
依到既蛋又嫩又滑又香
性價比好高
仲有Melona雪條
2018-12-01 260 浏览
多次想試,了無機會,但今日竟然午餐時段走過,又有人派傳單,於是試一試吧。看過餐牌後,已知非我杯茶,因為與其他包羅萬有的韓烤相比,這裡的食物種類是少,只有肉類及其他韓式熟食;但冇炸雞!讚:肉質好,味道都醃得好食,不似其他放題,一大盆醃好的肉放在外,不新鮮。有𧐢,有韓式石頭飯。不喜歡:冇甜品,熟食,小食種類不多,蔬菜選擇少,每次提供份量少,配菜份量亦少。總括而言,如果你是食肉獸,絕對的選擇。但於我而言,種類多才是我杯茶,所以試一下便可。

2018-12-01
午餐
2018-11-27 174 浏览
呢兩日無啦啦有小寒流襲港,天氣凍凍地約朋友聚會有咩好得過平平哋、又可以任飲任食任吹水嘅放題吖?!今次試吓呢一間韓燒放題店環境都算幾舒適,而且仲有好多兩人卡位,最啱歸密們密密食密密傾。呢間放題有三個價錢俾我哋選擇,而我哋志在吹水嘅當然揀咗個最平嘅任食放題餐啦。雖然叫咗個最平嘅set,但係其實都好豐富,睇吓個餐牌就知有雞、牛、豬、海鮮、熱食樣樣齊。韓式泡菜一點完餐服務員就即刻送上幾款韓式泡菜,同即刻開爐幫我地加爐邊蛋漿,真係幾好服務。其實值得一讚嘅好服務就仲有服務員係非常主動的不停地幫我地更換鐵板咁我哋就唔使烤到啲食物燶晒啦,真係非常之值得讚!牛肉類作為食肉獸嘅我哋食焼肉一定係食牛先啦!牛都有好多種唔同嘅部位,而我我哋就最喜歡烤LA牛排骨。呢度嘅肉都淹制得好入味,肉質又夠林,燒到香口之後再包上生菜一齊食就一啲都唔熱氣啦!豬五花腩有原汁原味嘅厚切,同有用唔同醬汁醃製的薄切腩肉,兩者各有特式,口感一流。海鮮類海鮮類有帶子、生蠔同蝦,而最特別係有鰻魚,將日式鰻魚放喺韓式鐵板上燒返熱嚟食,佢除咗有原本嘅鰻魚香味之外,仲增添左一份燒烤嘅香味又幾特別!兩舊水都唔使就可以任飲任食其實性價比真係幾高,所以

韓式泡菜

牛肉類

海鮮類

兩舊水都唔使就可以任飲任食其實性價比真係幾高,所以同朋友都決定下次再嚟嘅時候要食豪小試最貴嗰個餐,試試佢嘅醬油蟹、醬油蝦等等等等嘅貴價食物係咪真係咁好味先,下次試完再話比大家知!
2018-11-27
  • 烤LA牛排骨