2021-09-05 372 浏览
I really love the thousand island hawaiian pizza from Pizza Hut!!! Also not to forget to add the cheese crust for the best pizza ever!!! ❤️😍The spaghetti bolognaise is not so bad too.But not so for the coffee shake. It tasted like a coffee syrup more than the real coffee. 😅Apple pie is not recommended too. It just taste like a doughy apple pastry. 😅But the staffs are really nice, they gave us a free pizza out of nowhere. So blessed so thankful for it.Oh, the new young man staff (wearing a trainee

Oh, the new young man staff (wearing a trainee badge) is really nice and attentive. He derseves a good review.

Also, very happy of pizza hut not discriminating workers that have disability. They are actually very hardworking. 💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻
2021-07-12 686 浏览
平日下午在旺角找個地方經濟又舒服,朋友提議Pizza Hut 因為經濟又多選擇,而且有位店員是失聰,服務非常好👍🏻亦非常讚賞這間公司👍🏻講到下午茶選擇真係好多,有輕食、麵、甜品等⋯雖然食物不是什麼特別但一定啱晒每個人口味!經濟嘅選擇😉

用餐时段
下午茶
2021-06-19 710 浏览
估唔到星期六都有做下午茶餐事緣有張五十蚊現金卷就快到期,所以就黎食野,黎到兩點幾三點,竟然有下午茶餐牌,當然唔好蝕底啦🤣🤣千島海鮮批多醬汁加左$11要芝心批夠熱辣辣,芝心批正用積分130分換左呢個海鮮寛條麵,個人超鍾意食呢個,但真心有少少膩既,海鮮都夠多,寛條麵質地偏腍海鮮餡餅配薯條,餡料夠多,有帶子,蝦,八爪魚加啲茄汁,加埋佢個芥末醬一齊食唔錯,但個邊稍為過左火,膿左啲,薯條新鮮炸出嚟👍🏻👍🏻👍🏻餐湯味道好👍🏻有蘑菇同雞肉,衰在唔夠熱餐飲叫左凍檸茶,加多$4仲可以添飲多杯😋
估唔到星期六都有做下午茶餐

千島海鮮批多醬汁加左$11要芝心批
夠熱辣辣,芝心批正

餐湯味道好👍🏻有蘑菇同雞肉,衰在唔夠熱
餐飲叫左凍檸茶,加多$4仲可以添飲多杯😋

2021-06-17 431 浏览
最排pizza hut 推出左呢個點芝扭扭批配上龍蝦汁 味道唔錯 叫呢個餐仲送左一個小芝士批配牛奶 幾特別的套餐仲有焗芝士西蘭花 加兩個主食 我地簡左一個飯一個意粉 普普通通 無咩特別 其實呢餐真係普通 除左個批比較特別 其他無咩唔同 簡單一餐

其實呢餐真係普通 除左個批比較特別 其他無咩唔同 簡單一餐
2021-01-04 1565 浏览
同事們午餐想食pizza所以叫了外賣回公司share好久沒吃過pizza hut同事負責叫 這個應該是錦繡至尊(?)加錢要了芝心批滿滿一圈芝士批邊 吃兩件已經飽到什麼都吃不下了還叫了一客辣雞翼雞翼好惹味👍🏻👍🏻
同事們午餐想食pizza
所以叫了外賣回公司share

好久沒吃過pizza hut
同事負責叫 這個應該是錦繡至尊(?)
加錢要了芝心批
滿滿一圈芝士批邊
吃兩件已經飽到什麼都吃不下了

還叫了一客辣雞翼
雞翼好惹味👍🏻👍🏻
外卖自取
2020-12-27 811 浏览
周末同friend係旺角行街隨便上去Pizza Hut 飲D嘢~發現周末都有午市套餐選且價錢都相當合理!HKD57已經有主菜湯同咖啡☕️足夠一個人食!另外加HKD10仲可以轉酥皮湯,湯好濃厚味但又不會太咸,推荐!簡單的意粉都ok喔,出乎意料,蒜香好惹味😋最后搭埋熱咖啡真係滿足!
雖然有限聚令 聖誕節留喺屋企訂Pizza慶祝一樣開心食Pizza都唔一定係heavy嫁Pizza Hut全新呈獻輕盈健康新品 -「雜菌燕麥必勝批」面層放滿濃香菇菌 批邊以燕麥製成咬落去帶有粒粒燕麥 口感清新又豐富都幾好味 係食light D健康D嘅選擇而家全線Pizza Hut都有供應喇!另外所有必勝批都可以免費轉為全新燕麥批邊 (四色芝味爆爆批除外)惠顧指定套餐必勝批仲可以免費改選為全新雜菌燕麥必勝批添🤩大家都快啲去試下依個健康之選☺️
雖然有限聚令 聖誕節留喺屋企訂Pizza慶祝一樣開心
食Pizza都唔一定係heavy嫁
面層放滿濃香菇菌 批邊以燕麥製成
咬落去帶有粒粒燕麥 口感清新又豐富
都幾好味 係食light D健康D嘅選擇
而家全線Pizza Hut都有供應喇!

惠顧指定套餐必勝批仲可以免費
改選為全新雜菌燕麥必勝批添🤩
大家都快啲去試下依個健康之選☺️
2020-12-18 628 浏览
天寒地凍🥶,懶得煮飯,最後個辦法梗係嗌外賣啦🤣🤣🤣咁啱撞正今日係星期三,我嘅首選係Pizza Hut,因為星期三外賣自取有優惠其實佢個名唔係叫芝士pizza佢原本個名叫做辣肉腸pizza不過本人對辣肉腸麻麻,所以食淨Pizza會更好味😋反正價錢一樣,都係只需要$98咋,真係超級抵食當然嗌外賣唔會只係一款pizza一家四口,粗粗地買多一個套餐另外一個套餐叫做四色芝士爆爆批二人套餐。包括有:四色芝士海上鮮滋味pizza +拿破崙醬汁肉丸 +忌廉雞湯2份都係只需$188咋!超好意頭兼超抵食👍👍👍套餐外加$30可有一份酥脆蝴蝶蝦🦐四色芝士爆爆批pizza之前已經食過,真係覺得太好味了😋,所以今次嗌外賣別嗌四色芝士波波分別係:香草蕃茄味、牛油忌廉味、黑松露牛油味、墨西哥辣椒粟米片味除咗外表吸引之外,味道都好食到令人一試難忘。一個Pizza有唔同嘅味道,感覺上自己好似食咗好多個Pizza咁🤣🤣🤣每粒芝士波波都係外表脆卜卜,咬開入邊嘅芝士仲軟熟到做到拉絲嘅效果👍👍👍真係好食到冇得彈蝴蝶蝦、肉丸、忌廉幾湯就不作太多介紹了。因為同平時食嘅都差唔多。今次主要介紹的都係四色芝士爆爆皮Pizza。朋友仔下次都
天寒地凍🥶,懶得煮飯,最後個辦法梗係嗌外賣啦🤣🤣🤣
芝士pizza
其實佢個名唔係叫芝士pizza
佢原本個名叫做辣肉腸pizza
不過本人對辣肉腸麻麻,所以食淨Pizza會更好味😋
反正價錢一樣,都係只需要$98咋,
真係超級抵食

當然嗌外賣唔會只係一款pizza
一家四口,粗粗地買多一個套餐
都係只需$188咋!
超好意頭兼超抵食👍👍👍
套餐外加$30可有一份酥脆蝴蝶蝦🦐
四色芝士爆爆批pizza
真係好食到冇得彈
今次主要介紹的都係四色芝士爆爆皮Pizza。
朋友仔下次都可以試吓呢款pizza。本人覺得味道都相當唔錯,最起碼食完一次又一次😊
2020-12-17
芝士pizza
四色芝士爆爆批pizza
2020-12-10 487 浏览
放假通常都去快餐店食下午茶,食到悶左,於是轉左來pizza hut 試下!Pizza Hut一向都有推出下午茶餐,而今日我地就去左一試。今次我地叫左2 set包括卡邦尼煙肉意粉....墨西哥海鮮餡餅....卡邦尼煙肉意粉的白汁調得到位,份量又啱啱好!濃得嚟不會太鹹,用了磨菇同煙肉為意粉增添不少香味!食落十分惹味。而墨西哥海鮮餡餅味就十分好,令人出乎意料。餡餅裡面有蜆肉、魷魚、八爪魚仔、蟹柳同帶子。材料豐富,醬汁開胃,好適合搭配海鮮餡料!最後係再來一杯凍咖啡,恰恰好就係一餐完美嘅下午茶
包括卡邦尼煙肉意粉....
墨西哥海鮮餡餅....
卡邦尼煙肉意粉的白汁調得到位,份量又啱啱好!

濃得嚟不會太鹹,用了磨菇同煙肉為意粉增添不少香味!
食落十分惹味。
而墨西哥海鮮餡餅味就十分好,令人出乎意料。

餡餅裡面有蜆肉、魷魚、八爪魚仔、
蟹柳同帶子。材料豐富,醬汁開胃,好適合搭配海鮮餡料!
最後係再來一杯凍咖啡,恰恰好就係一餐完美嘅下午茶
2020-11-16 458 浏览
諗唔到食乜好,經過見唔駛等位,就走入去食,已經好耐冇食過pizza hut,而$1加購pizza係吸引嘅。不過要夠$150先可以有優惠,所以就叫咗3個set lunch。葡汁雞飯,好濃椰汁味,如果多d雞就好喇。黑椒海鮮意粉,比預期嘅好味,黑椒夠多,微辣,意粉唔會overcooked,蒜蓉炒好香,好味過飯。Pizza如果加購嘅只有2種味選擇,我覺得呢個雜肉批比較抵,基本上乜肉都有d,豬肉粒、雞肉、肉腸,薄批就比較易入口,冇咁膩。

2020-11-03 357 浏览
Cheese pizza 🍕 above average, taste good, hot, but not much cheese🧀 disappointing~ delivery is good 好食不過芝士不夠多已經叫左芝心批

2020-11-02 317 浏览
必勝客 (旺角)📍地址:旺角西洋菜南街168號2樓⏰營業時間:11:00-21:00🍱食物:突然好想食pizza,夜晚就call 左pizza hut送外賣過黎,好耐無食味道依舊,大批超大盒,一家人都夠食。久唔久食一餐也是不錯的選擇☺️☺️👩🏻人均:$60👩🏻‍🍳服務:外賣送達時間大概30分鐘,味道冇變,送到黎都是熱辣辣的☺️
必勝客 (旺角)
📍地址:旺角西洋菜南街168號2樓
⏰營業時間:11:00-21:00
👩🏻人均:$60

外卖送餐
2020-04-13 1525 浏览
又到左復活節假期既尾聲,今日起身一朝早又唔想食野…咁就再訓多一陣…一訓就已經下午了…我同老婆也不想外岀…唯有上網睇下有乜好野食送到屋企啦。。。搵搵下…就決定左叫 pizza hut,揀左個 pizza 叫烤雞至尊,另外 special offer 係要芝心批。上網落完 order ,同用 visa 付款後,等左 20 分鐘內…個 pizza 就送到屋企…快如閃電…咁我哋就洗一洗手,拆開盒蓋,一拿起塊 pizza 🍕,熱親手指…熱辣辣,非常好食,下次可以再 encore.
2020-04-13
等候时间
20 分钟 (外卖送餐)
2020-01-11 1262 浏览
幫我哋點餐嗰位侍應喺新嚟嘅,唔太清楚會員嘅積分點用,不過都算有禮貌,同埋會虛心請教其他嘅侍應我同朋友叫咗威尼斯批、葡汁雞皇飯同新出嘅溫泉蛋卡邦尼意粉,威尼斯批點煉奶甜甜哋幾好食,不過容易食到好飽,所以我都喺留肚食主食葡汁雞皇飯上嘅時候仲喺熱辣辣嘅,不過雞肉比較少,同埋質地好惗;而意粉上面隻湯泉蛋有少少半生熟,所以食落去口感幾好,加上意粉唔會太鹹,配埋煙肉食啱啱好

2020-01-10
用餐时段
黃金芝士熔岩批精選2人套餐$381🔘餐飲兩杯🔘意大利菜湯/蘑菇忌廉雞湯🔘巴馬火腿凱撒沙律@1及蜆肉焗薯@1蓉🔘三重芝士海鮮焗飯/雞肉野菌意大利飯/卡邦尼煙肉意粉🔺狂牛LAVA 熱😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌘◻️一切開pizza 芝士便滿瀉 真熔岩Pizza 呢一款係有西冷牛扒薄片 係pizza入面 味道都不錯 但有點膩 食左兩塊 就食唔落🙃🔺雞肉野菌意大利飯😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌕◻️呢個 好好味😋 奶油味十足 飯軟硬度剛好 所有配料都好好食 一口接一口 停不下來😳🔷第一次食銀城 呢間分店 店員態度 不算友善 可能太攰? 平時食開 開心廣場果間 態度好好的
黃金芝士熔岩批精選2人套餐$381

🔘餐飲兩杯