2019-11-29 754 浏览
Pizzahut出左批啦,又係芝士控出動既時候!今次既係點芝扭扭批—海中狂點,食得又玩得✨你鐘意點扭就點扭,點拉啲芝士出嚟都得,仲可以點芝士汁,滿足哂一個芝士控既需求!鮮味加卜卜脆既芝士邊簡直係perfect match ~ 絕對一試難忘呀!
Pizzahut出左批啦,又係芝士控出動既時候!
今次既係點芝扭扭批—海中狂點,食得又玩得✨
2019-11-17 647 浏览
狂牛LAVA熱 - 黃金芝士熔岩批 (大批) 見到芝士見到熔岩就知道要試 好吸引仲配埋意大利黑醋汁..可能由於外賣關係..芝士個熔岩醬都結左..但係有濃郁既芝士味既有大量牛肉同有點瓜類..整體可以一試!不錯千島海鮮 - 鬆厚批(大批)我認為係咁多款最好食既.多千島醬..正香蒜肉絲意粉呢個都係意粉類別中最基本又係最好食海鮮闊條麵比較乾身..唔太夠汁..芝士菠菜蘑菇長通粉意粉冇味..應該都係白烚再加汁意式雞皇飯普通...白飯再淋汁...若果炒底應該更佳葡汁焗蔬菜 比較多水辣味雞翼一如既往不錯.食親必點大部分款式都係套餐指定左.加錢轉又唔太抵
狂牛LAVA熱 - 黃金芝士熔岩批 (大批)

見到芝士見到熔岩就知道要試 好吸引
有大量牛肉同有點瓜類..整體可以一試!不錯

千島海鮮 - 鬆厚批(大批)
我認為係咁多款最好食既.多千島醬..正

香蒜肉絲意粉
呢個都係意粉類別中最基本又係最好食

海鮮闊條麵
比較乾身..唔太夠汁..

芝士菠菜蘑菇長通粉

辣味雞翼
一如既往不錯.食親必點

大部分款式都係套餐指定左.加錢轉又唔太抵

2019-10-25 587 浏览
出奇地好食。香蒜肉絲意粉: 經典美味,同細個時食的味一模一樣,都係咁好味!加埋芝士粉同tobasco, 回憶返晒嚟。唔好夾硬拎佢同意大利餐廳比,apple to apple, 在港式西餐界,Pizza Hut呢味意粉絕對是No.1.至尊芝心扭扭批: 好好食! 講真自從PHD問世, 我已經無再食Pizza Hut, 覺得佢批底唔夠PHD好食,點知Pizza Hut暗自努力,不但沒有被對手比下去,質素even可以同韓式Pizza的大哥Pizza Maru一較高下!點好食法呢? 扭扭果part芝味爆燈,夠chewy, 中心餅底出奇地薄脆,toppings 新鮮,面頭的辣肉膠焗到薯片咁香口, 加埋芝士粉同tobasco, 正!近排AE卡仲做緊優惠,頭10000位登記優惠的客戶,仲可以惠顧滿200有50回贈! 雖然每卡只限領一次優惠,但都真係唔錯呢。
出奇地好食。

我鍾意食PIZZA應該好多人都知…點芝呀🧀 Pizza Hut「點芝扭扭批」返嚟啦!食得又玩得👍 扭出鬆軟既雙色芝士扭扭批邊🍕🍕,配上香濃既點點芝士醬,一次過試到雙重口感雙重享受,點出無窮「芝」味!「點芝扭扭批」兩款口味,包括 海中狂點 同 陸上爆點,餡料非常豐富!海中狂點上既香蒜蜜糖沙律醬,配上大蝦🦐、珍珠帶子🐚、雜菌🍄等等,味道鹹中帶甜,再點上點點芝士醬,味道口感具多重層次,令人一食便愛上❤❤
我鍾意食PIZZA應該好多人都知…
點芝扭扭批 - 海中狂點

2019-07-29
點芝扭扭批 - 海中狂點
  • 點芝扭扭批
2019-08-27 586 浏览
下午去pizza hut吃飯,餐廳挺大的,有很多卡位,坐得挺舒服。來這裡一般是吃披薩,選擇好多,有薄批有厚批,眼花撩亂,但總覺得吃披薩都是開心的時候吃,可能以前的廣告太深入民心了。點了一份海中狂點,很大一份,就像一朵大大的太陽花。應該夠4-5個人吃。披薩是雙色芝士,上面有青椒、蝦仁、等蔬菜。有扭扭批邊,扭出來再沾芝士醬料。扭一個批邊出來,入口芝士味道濃郁,吃幾個就開始飽了,用手扭有點油油的,因為底比較油膩。

2019-07-09 722 浏览
朋友做運動嘅時候扭傷左腳,打咗石膏,返唔到學校,我哋幾個同學就去 Pizza Hut 外賣咗一個 pizza 去佢屋企探佢,等佢開心一下都好。滋味辣肉腸 (大批),簡單嚟講就係pepperoni and cheese pizza,我哋一至覺得呢個係近乎傳統嘅薄餅,叫佐薄批底,咬落都算係 crispy,pizza sauce 落得啱啱好,芝士比較少咗一啲但仍然可以接受, pepperoni 就覺得落得少咗啲,而且唔係好夠味道咁樣,不過整體嚟講都算唔錯啦。

外卖自取
2019-06-16 734 浏览
好耐冇食個Pizza啦,今日特登嚟到Pizza Hut食不過咁多年冇食,個味道都不同得幾遠喎。叫咗個海鮮pizza,新出嘅海鮮pizza主打好多海鮮喺上邊不過我覺得呢啲全部都係冰鮮海鮮唔算太新鮮所以今次呢個Pizza都覺得唔係特別好食加埋個醬汁都係千島醬好食d另外都叫咗一個番茄汁蜆肉焗飯,呢個焗飯焗得都幾唔錯下我都忍唔住食晒成兜特別係啲蕃茄汁酸酸甜甜咁好開胃。另外都叫多咗一個煙肉薯蓉不過個煙肉薯蓉稍微比較鹹同埋好容易飽到食唔晒

2019-06-16 536 浏览
今日同男朋友出街食飯,喺旺角唔知食咩好全部地方都排隊排到傻,求其入咗去Pizza Hut食,依家Pizza越嚟越貴二人餐都要三百幾蚊。叫咗個千島pizza,仲唔知加咗幾十蚊轉做芝心批, 不過都有啲失望,估唔到呢幾年啲Pizza越嚟越不好吃加上個羅宋湯超級鹹,飲完羅宋湯, 因為呢一餐開咗一個唔好嘅開頭。之後我發覺Pizza Hut嘅凍檸茶凍奶茶真係好難飲,希望佢哋改進下凍檸茶同凍奶茶。兩個人埋單$400, $200.1個真係有啲貴,剩係得一碗湯一個Pizza一個主食同埋一個薯蓉。

2019-06-13 322 浏览
與其去一些西式餐廳食D質素平平嘅食物,只係得普通嘅意粉,普通嘅薄餅,價錢卻唔便宜……不如去Pizza Hut食高於普通嘅肉醬意粉同煙肉卡邦尼意粉!仲有都幾好食嘅千島醬海鮮薄餅呢!兩個人食叫兩個意粉,一個細PIZZA,都食得夠曬豐富啦!價錢都相宜,都算抵食!肉醬意粉真係大大份好足料,肉醬亦都好多,食曬d意粉都食唔曬d肉醬。煙肉卡邦尼意粉味道都唔錯,脆香嘅煙肉拌上醬汁濃郁嘅意粉,食得好滿足。千島海鮮pizza就係每次黎Pizza hut 必點嘅!千島醬嘅酸甜中和了薄餅嘅油膩和乾身,加上多款海鮮,菠蘿和青椒嘅點綴,營造了這款PIZZA絕佳嘅口感。平時就少出街食,凡係出街食我都好注重性價比,抵唔抵食係一個都幾重要嘅考慮因素。而pizza hut 作為連鎖餐廳黎講都算係有咁上下質素嘅。

2019-06-11
2019-06-09 343 浏览
點了兩人套餐有套餐飲料餐湯,前菜沙律,薯容雞肉燉飯海鮮披薩但上菜時批薩先來跟著飯來才來飲料餐湯其他都上完後催了服務員,等了一陣,才來前菜沙律很奇怪的上菜順序應該是隨便的
點了兩人套餐
有套餐飲料
餐湯,前菜沙律,薯容
雞肉燉飯

才來飲料
餐湯
其他都上完後
催了服務員
等了一陣,才來前菜沙律

很奇怪的上菜順序
應該是隨便的
2019-06-09
等候时间
5 分钟 (堂食)
2019-05-11 482 浏览
因為小朋友喺旺角附近返學 所以成日都有機會一個人喺嗰度行嚟行去 悶嘅時候就搵食試食下 今日一個人無聊 見到pizza Hut 就一個人膽粗粗就上去 雖然要行樓梯 但係勝在夠多位唔使等 我覺得我都幾大食一個人食咗一個煙肉白汁意粉 一個迷你pizza 同埋一杯嘢飲煙肉白汁意粉 啲蘑菇應該係罐頭蘑菇不過好在啲煙肉係脆嘅 所以口感都幾夠 白汁略嫌少啲 但係都可以接受下午茶嚟講都叫幾大 個迷你pizza好厚底 可能因為我鍾意食薄底pizza 雖然呢個啲料都幾足 但係真係太飽喇 我淨係食咗啲有料嘅位 但係其實味道麻麻地 無乜驚喜 唔算難食 不過價錢唔貴 兩樣嘢加埋一杯嘢我一個人食都係一百蚊多少少員工服務又唔錯 我坐咗兩個鐘頭都冇講我走 叫我飲曬杯嘢仲畀杯水我
因為小朋友喺旺角附近返學

我一個人食都係一百蚊多少少
員工服務又唔錯
我坐咗兩個鐘頭都冇講我走 叫我飲曬杯嘢仲畀杯水我
2019-05-07 245 浏览
-帆立貝芝士輪盤扭扭批-帆立貝大大粒 但分佈唔平均 數量較少 味道以千島醬為主 同埋食唔出餐牌表示嘅 黑松露蘑菇芝士醬 整體不過不食 另一啲款式更好食.-西班牙海鮮炒飯-🌟好多魷魚 蝦 帆立貝 個味好特別 又幾好食 .-蕃茄汁炒海鮮意粉-🌟意粉番茄味濃郁 食得出主要係用真嘅新鮮蕃茄尼調味 並唔係只用蕃茄醬 好食.-醬燒豬仔骨四式拼盤-拼盤有豬仔骨 薯格 香腸 雞翼(可揀辣/不辣) 我叫左辣 好惹味 豬仔骨都好入味 似乎係每次食都要點!
-帆立貝芝士輪盤扭扭批-
-西班牙海鮮炒飯-🌟
好多魷魚 蝦 帆立貝 個味好特別 又幾好食 .
-蕃茄汁炒海鮮意粉-🌟
-醬燒豬仔骨四式拼盤-
2019-05-02 304 浏览
Taste:2.5/5Environment:3/5Service:3/51)白汁雞皇 :2.5/5Sauces 就夠哂味 食落去就知係味精製成 並唔係傳統葡汁 最令我差異既係食落個雞有少少涷冷冷既感覺 令我懷疑煮得唔夠熟 雞一食得岀就知係冷鮮、雪藏 但只可以講一分錢一分貨2)千層麵:3/5份量較為少 不過有薯蓉配襯 當然也相對地飽肚 呢個千層麵再加上芝士就perfect啦 因為蕃茄牛肉係好match cheese 架!下次必定再嗌!
Taste:2.5/5
Environment:3/5
Service:3/5
1)白汁雞皇 :2.5/5
2)千層麵:3/5
2019-05-02
2019-04-26 293 浏览
今日一家人出左去,睇完戲見到pizza hut就決定黎個下午茶啦我地三人行,唔叫左普通批夏威夷pizza芝士鋪滿薄餅面上但開始有點凍,芝士唔夠溶,菠蘿夠甜,就係唔記我加芝心批加埋一定更好味!再叫個燒雞配薯條薯條唔太脆,有點淋雞就嫩口多汁,燒得不錯皮脆肉嫩!

我地三人行,唔叫左普通批夏威夷pizza
加埋一定更好味!

再叫個燒雞配薯條
薯條唔太脆,有點淋
雞就嫩口多汁,燒得不錯皮脆肉嫩!
2019-04-24 853 浏览
是日帶咗同事仔陪我去午餐,今次又係用分換細pizza,平日午餐的餐牌跟之前晚餐的餐牌比較,個人覺得價錢相差不太遠,帆立貝雜菌意大利飯午餐平晚餐$11~~~我和同事仔點咗白汁芝士雞扒西蘭花焗飯,我地剛好均分每人兩件雞呢個飯焗得夠曬熱,而且汁又夠多,餸飯真係好正👍🏽👍🏽而我的積分換了我較喜歡的意式風情厚批(普通批),芝士夠多焗得幾好,為食的我最開心係可以用至抵的價錢享受豐富的午餐~~~午餐時間人手好似比較短缺咁,要叫服務員係比較花時間,可樂只能添飲一次,我和同事仔都覺得剛剛好~~~偶爾到此午餐,總算是不錯的選擇😅

呢個飯焗得夠曬熱,而且汁又夠多,餸飯真係好正👍🏽👍🏽

偶爾到此午餐,總算是不錯的選擇😅

2019-04-18