餐厅: 意樂餐廳 (天晉匯2)
资讯:

餐厅: 意樂餐廳 (天晉匯2)
资讯:

2017-10-11 490 浏览
昨天lunch hour 去食午餐,一入到去冇人招呼,侍應手忙腳亂又唔執枱,企喺度呆等佢,話等佢執完先,但係又走咗去冇執到枱。落單時問了關於餐牌上嘅問題,一名紮馬尾嘅女侍應呼喝我地話:唔係咁呀!態度惡劣,落完單一句嘢都冇講就黑面走咗,成程攞嘢食嚟都係黑面同冇出聲,好似欠咗佢咁。叫咗個意大利飯,成個飯都係啲蜆嘅沙,有啲蜆仲未開殼。餐牌雜亂無章,同一樣食物,第一個餐牌有寫必食推介,第二個餐牌就冇寫。食到成肚氣。
叫咗個意大利飯,成個飯都係啲蜆嘅沙,有啲蜆仲未開殼。
食到成肚氣。
2017-10-10
2017-09-30 678 浏览
同朋友一齊去這地方食我哋的今日第一餐飯,我哋點餐之後,一陣我朋友點的食物來了,但係來錯了都不緊要我們可以等他們換過,之後朋友點的食物是換上了,但我點的單依然未到漏單(時間已經過了15至20分鐘),之後再請侍應跟進漏單~原來改錯單要再改單~如是者不斷重複再漏單~再上錯餐~再久等之後再話要重新入單做過, 當中有叫過三個侍跟過單,但無一個做好跟進,由我等位到坐下等食最少浪費了我 60mins 時間 ,最大問題比我遲入坐的已經食完離開,一直說做緊做緊好快來但最後什麼也無食到浪費了我的時間 ,最後不再等候離開垃圾餐廳,員工服務差跟進問題能力十分之低,一間垃圾餐廳 !!!!! 以後不再光顧也不會介紹朋友到此餐廳
2017-09-30
下午茶
2017-09-30 439 浏览
同朋友一齊去這地方食我哋的今日第一餐飯,我哋點餐之後,一陣我朋友點的食物來了,但係來錯了都不緊要我們可以等他們換過,之後朋友點的食物是換上了,但我點的單依然未到漏單(時間已經過了15至20分鐘),之後再請侍應跟進漏單~原來改錯單要再改單~如是者不斷重複再漏單~再上錯餐~再久等之後再話要重新入單做過, 當中有叫過三個侍應跟過單,但無一個做好跟進,由我等位到坐下等食最少浪費了我 60mins 時間 ,最大問題比我遲入坐的已經食完離開,最後什麼也無食到浪費了我的時間 ,最後不再等候離開餐廳,員工服務差跟進問題能力十分之低,一間垃圾餐廳 !!!!! 以後不再光顧也不會介紹朋友到此餐廳
2017-09-25 556 浏览
將軍澳Popcorn又有新餐廳,今日要來試吓佢,我哋下午茶時間來到,叫左個豬扒飯,嘩!同張圖片完全差得好遠!(你哋睇吓張相,好似少咗半份咁囉)而且細份到不得之了,當然30幾蚊今時今日咁嘅份量你可能話差唔多,但我就覺得細份。味道ok , 算叫做窮人因物餐廳

味道ok , 算叫做窮人因物餐廳
2017-09-14 919 浏览
將軍澳終於都有ltamomo, 期待已久,真的很開心。之前吃過其他區的這間店,價格合理,回味無窮。難得將軍澳都開,當然要捧場。卡邦尼蛋黄醬煙肉長通粉很好味。咖喱牛腩飯,牛腩夠淋,薯仔生咗D。腩肉炒烏冬都很野味。值得再去,希望水準繼續保持。
難得將軍澳都開,當然要捧場。
卡邦尼蛋黄醬煙肉長通粉很好味。
咖喱牛腩飯,牛腩夠淋,薯仔生咗D。
腩肉炒烏冬都很野味。
值得再去,希望水準繼續保持。