2013-04-20
等位耐,冇問題,坐低你就知道點解要咁耐。第一,伙記十問九唔應,冇問題,叫幾個都唔彩既叫到應為止。好喇,前後叫人寫野叫左大約五分鐘。。。亞姐走到埋黎寫野,好似聽力有問題咁。。ok我講number好了。。叫左碗米線,加一碟炒野。。大約十分鐘後,開始有野飲,而碗米線都在大約十五分鐘後送到。。。朋友一路食,我一路等。。二十分鐘過後,我問亞姐,可唔可以幫手跟一跟碟炒野? 亞姐即時既反應唔係幫手跟,而係答番我。。等廿十分鐘係正常的。。。再等下吧。時間一分一秒地過去,由落單計等了三十分鐘了。。。又問亞姐。。。呢個時候亞姐終於拎起我張單黎睇。。。一睇,二。。先生。。原來頭先同事打錯單。。我而家幫你跟。。我心諗。。。已經講number比你聽。。。咁都錯。。。ok。。冇問題。。。你攪啦。。之後落黎既二十分鐘。。。兩個亞姐重覆又重覆拎我張單走入廚房又走番出黎。。。最後。。。足足一個鐘了。。。已到了忍無可忍的地步埋單走人。。。呢間野咁既服務其實真係唔係第一次。。只係我一向本住係人都有錯。。。比次機會下次可能會改善既心態再去幫襯。。。只係今次實在太離譜罷了。。。
第一,伙記十問九唔應,冇問題,叫幾個都唔彩既叫到應為止。
题外话/补充资料:
等得倒你就去食啦!