2012-07-02
我哋一行四人, 一去到重慶大廈由注正門伙計帶路去C座大堂電梯等上樓, 一等就等了10分鐘才入到電梯 上到去已經好多人係門外等位, 好彩BOOK咗位, 所以一去到就可以入座, 叫完食物後就等食物到,可能是太多客,廚房細關係, 或者漏咗單, 等了20分鐘才到, 終於等到有得食, 但飲品依然未到 ! 然後再後加ORDER, 依然要再等20分鐘, 重知係唔正常地等.........好彩D食物質素都可以! 1. 雜燴牛肉- 此餸不太多汁, 入口野味, 不太辡, 牛肉炆得都算可以! 2. 馬沙拉羊肉- 羊肉入口霖, 加上馬沙拉, 更特出此餸優點 3. 咖哩雞- 比較失望, 因沒有特別, 香料唔夠, 無咩咖哩味, 只有雞件入口算OK !4. 菠菜咖哩羊- 入口感覺好多香料味加上特製咖哩, 羊肉好霖, 配合已煮溶菠菜更加美味
.........
好彩D食物質素都可以!
1. 雜燴牛肉
2. 馬沙拉羊肉
- 羊肉入口霖, 加上馬沙拉, 更特出此餸優點
3. 咖哩雞
4. 菠菜咖哩羊
题外话/补充资料:
全場有成8個侍應, 但只有兩個伙計加上老闆,可以落單及協助客人, 其他只係到行來行去