2021-02-20
新惠和, 西貢🍚難得嚟到#塔門 ,專登喺#OPENRICE SEARCH定有咩好食。我覺得塔門唔算好多嘢食選擇或者非常有特色,勝在地理位置特別少少,遠離城市,久唔久嚟下都幾好⛰今日嚟到呢一間餐廳出名嘅其實係佢個#海膽 炒飯,不過我一般般好海膽所以就叫左另一個炒飯試吓。食物一般,唔係非常驚喜。但飯都炒得幾香,色香味俱全,而且炒到粒粒分明同埋夠鑊氣,份量算大,價錢又合理。另外叫左碗墨魚丸🦑味道都唔錯幾彈牙同新鮮。嚟到塔門諗唔到食咩可以試吓👍🏽.📍#西貢 #塔門 海傍街3號地下 #HappiMuffinHongKong 🌟#HappiMuffin Rating: 7/10💰Price: $60-90 pp#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南
🌟#HappiMuffin Rating: 7/10
💰Price: $60-90 pp