2006-10-29
尋晚兩口子去食飯, 忽然好想食咖哩, 於是就黎呢度啦! 其實呢間真係食左好多次, 不過冇咩機會寫下!由於我好想食好辣咖哩, 於是就叫左個巴基斯坦咖哩牛肉, 而友人就叫左個特色咖哩肥牛, 兩個都係牛肉, 一個辣一個唔辣! 巴基斯坦咖哩牛肉, 牛肉好淋好鬆, 咖哩好香好辣好惹味, 唔知係我狀態唔好定係個師傅知道我黎左所以重手左呢, 我今次真係覺得好辣, 起初我仲不斷用汁送飯, 但食到一半都已經不停飲水, 差唔多投降喇, 自問都算食得辣, 今次我姚東師傅都算失敗喇! 唔緊要下次再挑戰過! 至於特色咖哩肥牛就一D都唔辣, 肥牛好薄好鬆, 薯仔都好味, 正!呢度D咖哩都真係好好味, 要辣有辣, 要唔辣有唔辣, 冇得頂! 服務態度都好好, 侍應十分有禮貌, 又係全自動添水! 呢度有加一服務費, 不過咁服務態度都抵比啦! 我一定會再黎! 希望香港唔好有GST啦, 唔係我真係唔出去食飯喇!
希望香港唔好有GST啦, 唔係我真係唔出去食飯喇!