🦋🦋將軍澳坑口 呢一區其實都好多嘢食有天橋連接住唔同嘅商場 有好多食肆 🎀其實我都好鍾意食越南嘢因為呢鍾意食粉麵同埋我唔食得太辣嘅嘢你到呢一間 💞我個人覺得今年做得幾好嘅連鎖 越南菜餐廳叫做春嬌 嘢食做得非常之出色 裝修都好有越南嘅情調風格其實感覺真係好似去咗越南旅行一樣🦄💐🎈 今日嚟到 佢哋嘅地舖 位置寬敞我嗌咗個春嬌火車頭湯檬係佢哋嘅招牌菜有好大嚿嘅花膠呀牛肉呀牛丸🍽️ 湯底非常之濃郁入味 好大碗好夠飽 我點再一杯玫瑰茉莉花茶🍵 玫瑰茶嘅味道好濃沃 另外朋友點咗個 咖哩香茅豬扒飯越式嘅咖哩非常之🍛 濃郁入味唔算太辣 仲有薯仔 豬扒都炸得好林生份量啱啱好 跟餐 點咗個椰青 玻璃清下熱氣非常之多汁好飲另外開心share嗌咗個沙嗲醬雞肉串燒🍴🍽️ 好有炭火 嘅味道非常之濃郁🎈🧂😊 香口越南菜真係 小確幸 呀

春嬌火車頭湯檬

雞肉串燒
  • 越式香茅雞翼
1K
2021-10-29 345 浏览
嚟到將軍澳如果見餓,醫肚成為首要任務,商場啲餐廳通常又貴又細份忍住餓跑入屋邨,點都又抵又大份,好似呢間咁火車頭湯粉,生牛、牛丸呢啲一定走唔甩㗎喇,但呢碗居然有埋花膠,仲要勁大塊金邊粉份量超多,多到啲湯就嚟瀉,牛丸又好爽口彈牙,唔只抵,仲有質素𠻹撈檬份量都唔細,雞絲同扎肉同樣多籮籮,倒啲湯汁入去,撈勻佢依然爽口開胃同一種汁仲可以淋落粉包食,一樣變得醒胃粉包包住滿滿豬肉碎,一喺食落好滿足炸蝦餅亦都係大大份,大份到可以切到幾多份,炸得夠火候,點吓甜酸醬食一流跟餐加錢可以有杯龍眼水,落完單唔使一分鐘,勁快上到檯,好鬼多龍眼肉,當飯後生果啱晒

忍住餓跑入屋邨,點都又抵又大份,好似呢間咁

春嬌火車頭金邊粉

雞絲扎肉撈檬

同一種汁仲可以淋落粉包食,一樣變得醒胃

春嬌豬肉粉包

粉包包住滿滿豬肉碎,一喺食落好滿足

龍眼水

2021-10-28
春嬌火車頭金邊粉
雞絲扎肉撈檬
春嬌豬肉粉包
龍眼水
2021-10-27 215 浏览
今日去fd屋企玩, 係openrice & 將軍澳行左好耐好耐, 仲搵到我今日最想食既野, 就係越式湯粉啦 好掛著牛湯配滑滑既河粉pho, 見到春嬌就衝左入去啦! 我今日叫左最classic 既生牛河, 多蔥, 正呀!識食緊係要問佢地拎青檸辣椒啦, 完全可以吊到牛肉既香味出黎牛肉熟度岩岩好, 完全唔會好鞋.牛既香味勁香, 湯底好清甜, 飲得出落左唔少材料既調製啦 而我朋友就叫左炒飯: 香葉肉碎炒飯。 其實一上菜就覺得好香食落好香香葉味, 仲配埋香芧同魚露一齊炒, 個炒飯又有獲氣喎, 真係好正架 而小食就叫左可口既香芧雞翼金黃色既雞翼加上炸蒜, 而雞翼最重要係炸得岩岩好, 好嫩滑既肉質 食到咁出色既越南餐館真係好開心, 都好少見架啦. 一定會有第三次幫襯既
仲搵到我今日最想食既野,
就係越式湯粉啦

好掛著牛湯配滑滑既河粉pho, 見到春嬌就衝左入去啦!

我今日叫左最classic 既生牛河, 多蔥, 正呀!
識食緊係要問佢地拎青檸辣椒啦, 完全可以吊到牛肉既香味出黎
牛肉熟度岩岩好, 完全唔會好鞋.
牛既香味勁香, 湯底好清甜, 飲得出落左唔少材料既調製啦

而我朋友就叫左炒飯: 香葉肉碎炒飯。 其實一上菜就覺得好香

而小食就叫左可口既香芧雞翼

2021-10-13 192 浏览
位於將軍澳嘅明德屋邨商場最近有不少新餐廳進駐🥳「春嬌」呢間越南粉麵餐廳💁🏻‍♀️佈置甚具越式風情🇻🇳而且價錢親民💰製作認真👨🏻‍🍳值得一試👍🏻🚂春嬌火車頭湯粉(檬粉)($68)湯粉份量十足🍜而且用料豐富🤩碗內有一大片厚身花膠🐟腍滑有彈性🧏🏻‍♀️生牛肉肉質鮮嫩🐮入口仲感受到濃郁嘅牛香味😋配搭彈牙牛丸🍡入味牛腩🥩令人相當滿足✨🐄春嬌火車頭湯粉(金邊粉)($68)湯底夾雜住香蔥🌱炸蒜🧄金不換🌿洋蔥條等配料🧅清甜而不膩🙌🏻金邊粉爽滑煙韌🥢吸盡湯底精華🥣滋味無比😽🐔鹹滑雞湯粉(金邊粉)($59)雞件以碟另上🐓食落鹹香滑嫩🤟🏻金邊粉以大量香蔥同芫荽調味🥰令人食慾大增💃🏼🥬生菜包九層塔豬肉碎($58)有別於泰式生菜包👀越南口味嘅豬肉碎用九層塔💫辣椒🌶同秘製醬汁炒起🔥新鮮爽口嘅生菜包💞裹着香辣惹味嘅肉碎🐷口感豐富刺激😈絕對係必選菜式之一🗯🍤越南脆炸蝦餅($46)蝦餅炸至金黃香脆😉口感彈牙🦷含濃郁鮮蝦味🦐蘸上甜酸醬更能增添味道層次🎉🫔脆炸迷網蝦春卷(四件)($36)春卷即叫即炸😍外層香酥薄脆🎊以越南常見蔬菜作餡料🥒味道唔錯⭐️
春嬌火車頭湯粉

🚂春嬌火車頭湯粉(檬粉)($68)
春嬌火車頭湯粉

🐄春嬌火車頭湯粉(金邊粉)($68)
鹹滑雞湯粉

🐔鹹滑雞湯粉(金邊粉)($59)
生菜包九層塔豬肉碎

越南脆炸蝦餅

🍤越南脆炸蝦餅($46)
脆炸迷網蝦春卷

🫔脆炸迷網蝦春卷(四件)($36)
鹹滑雞湯粉
生菜包九層塔豬肉碎
脆炸迷網蝦春卷
2021-10-06 1360 浏览
朋友喺坑口呢一頭返工,今日收工後過嚟搵佢食晚餐,佢推介左呢間位於明德商場食越南菜嘅餐廳,個名幾搞笑叫做春嬌。店面環境非常闊落,枱與枱之間有足夠距離,跟足防疫指引。而落單則係用電話掃碼自助落單,十分方便。🐃春橋火車頭湯粉(檬粉)($68)火車頭份量不少,有生牛肉、牛丸、牛腩、蘿蔔。湯底清而少油,有蔥、炸蒜、金不換。另附青檸辣椒,可按個人喜好隨意添加。🐂春橋火車頭湯粉(金邊粉)($68)🐔鹹滑雞湯粉(金邊粉)($59)雞件另上,雞肉算嫩滑,熟度剛剛好,最正都係嗰層滑嘟嘟又美味嘅雞皮。🥬生菜包九層塔豬肉碎($58)清爽可口嘅生菜包裹香辣惹味嘅肉碎一齊食,滋味無窮。🍤越南脆炸蝦餅( $46 )炸蝦餅爽口惹味,口感份外爽彈,百吃不厭。🫔脆炸迷網蝦春卷(四件) ( $36 )金黃香脆外層,包住彈牙爽口嘅蝦肉製成,口感香脆,鮮蝦味香,好好食!咁抵嘅價錢可以食到多款越南美食,性價比極高,值得推薦!

🐃春橋火車頭湯粉(檬粉)($68)

🐂春橋火車頭湯粉(金邊粉)($68)

🐔鹹滑雞湯粉(金邊粉)($59)

🥬生菜包九層塔豬肉碎($58)
清爽可口嘅生菜包裹香辣惹味嘅肉碎一齊食,滋味無窮。

🍤越南脆炸蝦餅( $46 )
炸蝦餅爽口惹味,口感份外爽彈,百吃不厭。

🫔脆炸迷網蝦春卷(四件) ( $36 )

咁抵嘅價錢可以食到多款越南美食,性價比極高,值得推薦!
2021-09-10
今晚我和家人到了將軍澳坑口明德邨商場內-間越南食店,店名是春嬌😄,好一個中國傳統美女名😄這裡的環境佈置很有越式風味🛕,天花燈是竹制花的🎋,牆上掛了美麗的竹帽👒,座位🪑也算舒適😌店外清楚擺設了午市、下午茶、晚市及各飲品類餐牌,看來選擇種類很多,價錢合宜😃我們一開始便點了一個春嬌火車頭金邊粉嘩!擺上枱便聞到香噴噴湯底味😋!看來份量十足,內裡有-大塊花膠,原是我的最愛!花膠吃上去口淋滑香,花膠質很重,而牛肉肉質鮮嫩味濃,很有牛肉味,剛剛好八成熟,配上爽滑的金邊粉和香濃美味湯底,真是美味無窮,值得向你推介-番😋第二味接著是志明咸滑雞🐥🐣🐦🐔這隻碟花紋很有越南風味!疫情期間不能去外地旅遊,在港品嘗越風,真是望梅止渴🤪二話不說!吃了幾口雞,雞肉鮮味嫩滑,勁新鮮,絕無冷藏味!配上充足的薑蔥油,立即帶出少許咸香味,名乎其實咸香雞😋最後我們又点了一個小食香茅炸雞翼,不錯!師傅手勢有功力👍外脆內軟,天然香茅味十足吃完就飲🥤☕,笑容可躹的招待端上兩杯飲品,第一杯是出名的越南煉奶咖啡,入口奶滑咖啡味特別香濃,值得你-試😋另一杯是荔枝茉莉梳打凍飲,茘枝味很清新,真的很消暑解渴!整體來說,在這個平凡的小商場內,這

我們一開始便點了一個春嬌火車頭金邊粉

整體來說,在這個平凡的小商場內,這食店也為我們增添了疫情中的生活樂趣,像到了越南美食店!曾到此一遊!🥳
2021-09-01
午餐
2021-10-04 171 浏览
炎炎夏日,最好都食d清涼食物啦,坑口明德商場呢間【春嬌】,首先係被佢個名吸引,再睇下佢地個menu,原來係食越南嘢,咁啱可以試下清涼酸爽既撈檬。用手機QR Code落單,非常方便。雞絲扎肉撈檬 $52味道似係正宗嘅越南風味,酸酸甜甜,想要幾辣可以自己調配。意外地連我家小朋友都愛食。仲要有好多配料,雞絲、蘿蔔絲、青瓜絲及扎肉等。扎肉係用新鮮豬肉製造,有濃郁的豬肉香味,爽口又彈牙。招牌春嬌火車頭 $68呢個名真係好得意,雖然唔明白點解叫火車頭,但話係招牌菜都冇乜唔既。朋友最近腸胃唔好,專登點左要熟d既牛肉,廚房都有見到備註做返。大大份火車頭湯河一d都唔慳料,入邊有大件都唔信既花膠、牛肉、牛腩及牛丸。配料多到爭d連河粉都睇唔到。😹😹😹所以68蚊真係良心價錢!👍香茅豬扒小食$52豬扒超大塊,沒有煎炸的肥膩,又可保留肉汁!春嬌 (將軍澳)將軍澳培成里10號明德邨明德商場地下4-6號舖

用手機QR Code落單,非常方便。

雞絲扎肉撈檬 $52

招牌春嬌火車頭 $68

香茅豬扒小食$52
豬扒超大塊,沒有煎炸的肥膩,又可保留肉汁!

春嬌 (將軍澳)
將軍澳培成里10號明德邨明德商場地下4-6號舖
2021-10-04 153 浏览
今日難得入嚟將軍澳食好嘢~當然食下啲平時小食嘅東西~燒春雞絕對係必食之選!行過呢間春嬌~發現春雞只需要$98簡直平都冇朋友~一上枱嘅時候~完全嘩。。。。隻雞熱到出晒煙~淨係用隻眼睇都知道脆~本來諗住!攤凍啲再食點知隔離啲薯菜都係熱辣辣脆脆脆,雖然係普通紐紋薯條~但係絕對出色~春雞一是開的時候肉汁一直流出嚟~就算雞胸都洋溢着滿滿的肉汁~鮮嫩無比。醃料恰到好處。而且有唔同的醬汁選擇😆😆😆真係怪唔之得差唔多每枱都叫。芋頭臘腸粒炒飯~本來諗住食雞一定要有飯都肚。點知一疊$78嘅炒飯有意外驚喜。香口有鑊氣之餘。粒粒爽彈有米香~米飯包裹煮臘味獨特的油分和香氣。再加上軟糯的芋頭!我都係第一次食咁好味嘅炒飯。飲品方面:10分消暑解渴~包括足料的龍眼冰同埋椰汁冰😘如果有興趣的話仲可以開一個椰皇飲吓
今日難得入嚟將軍澳食好嘢~
簡直平都冇朋友~

我都係第一次食咁好味嘅炒飯。

• 春嬌秘製燒春雞配薯條
2021-09-27 121 浏览
我今日上OpenRice睇先知道原來明德有一間餐廳係食越南野,咁就過咗去食晚餐試吓香茅豬扒金邊粉估唔到佢有兩大塊豬扒,好重香茅味而且好淋,豬扒真係好好食,好耐冇食過咁好食嘅豬扒,金邊粉超大碗,食極都食唔完,好抵食!志明咸滑雞檬粉雞肉份量好多,雞皮夠薄,肉質夠嫩滑,而且佢嘅鹹味剛剛好,夠晒入味,檬粉份量亦都好多,佢嘅粉有好多青蔥同芫茜,如果唔鍾意嘅朋友記得提佢走青九層塔豬肉碎生菜包佢嘅生菜包同泰式嘅好唔同,肉碎炒得比較乾身,而且甜甜地,配合埋生菜一齊食好惹味,值得一試椰汁冰佢既椰汁冰下面係有一層椰糖,並唔係用糖水,混合左既椰汁冰變左小小焦糖色,飲落更香椰子味,甜度岩岩好,值得一試👍🏻玫瑰茉莉花茶好香玫瑰同茉莉花味,無糖夠哂健康,又夠養生

香茅豬扒金邊粉

志明咸滑雞檬粉

九層塔豬肉碎生菜包

椰汁冰

玫瑰茉莉花茶
好香玫瑰同茉莉花味,無糖夠哂健康,又夠養生
2021-09-18 91 浏览
春嬌 (將軍澳)星期六 6點左右去,冇咩人唔使等位。餐廳係scan QR code喺手機睇Menu,自己落order,都算幾方便。午夜會跟嘢飲,但晚市嘢飲就要另外加錢。。馬拉盞通菜牛肉飯 $65有一大碟通菜牛肉,而白飯係另外分開上,咁樣就唔驚整濕晒啲飯。通菜食落有少少爽口,同埋都有啲辣,食落係幾開胃。有5、6塊牛肉,都幾大塊。味道係唔錯,但比起其他就有啲貴。。河内生牛肉河粉 $55越南野最鍾意食就係生牛肉河。呢款生牛肉可喺牛肉上面仲加咗大量嘅洋蔥、蔥同埋芽菜。撈埋一齊食,就會更加有口感。有三至四舊生牛肉,唔會太肥,都算大塊。湯底清清地,幾鐘意。。咖哩牛腩飯 $54牛腩略為瘦咗少少,食落去口感會冇咁好,另外仲有啲薯仔,煮得好淋。個咖喱都幾香但有啲辣。撈埋一齊食,好快就食晒一碗飯。。荔枝梳打(凍)+$8、荔枝茉莉茶(凍)+$8兩款都係荔枝糖漿加飲品底,荔枝梳打會略甜,比較鍾意茉莉茶 。椰汁冰(凍)+$12椰汁味好濃,味道唔錯,不過都係略甜。。📍將軍澳培成里10號明德邨明德商場地下4-6號舖
春嬌 (將軍澳)

馬拉盞通菜牛肉飯 $65

河内生牛肉河粉 $55

咖哩牛腩飯 $54

荔枝梳打(凍)+$8、荔枝茉莉茶(凍)+$8
椰汁冰(凍)+$12
椰汁味好濃,味道唔錯,不過都係略甜。

📍將軍澳培成里10號明德邨明德商場地下4-6號舖
2021-09-14 94 浏览
繼半年前曾光顧銅鑼灣「春嬌」😂,今次相約妹妹到坑口的「春嬌」品嚐越南美食🤤-這間餐廳提供多款越南招牌小菜、麵食、飯、沙律、小食和飲品,款式之多令人很難選擇🙈落單是全自動化,掃QR code很方便快捷👍🏻-1️⃣春嬌火車頭湯粉 $68這碗火車頭湯粉用料實在,有牛肉、牛腩、牛丸、芽菜、配菜和少見的魚肚👍🏻魚肚很大塊,很重膠質😋牛肉很嫩滑,帶少少粉嫩的顏色最為好食🤤-2️⃣泰式香草燒春雞配薯條 $98這隻燒雞燒得皮脆肉嫩,金黃色的外表令人垂涎欲滴🤩由於雞隻本身很瘦,沒有什麼脂肪,所以連皮食也沒有任何罪疚感🙈雞肉肉質嫩滑,不論蘸泰式辣醬或酸汁,同樣都非常美味😋薯條炸得恰到好處,內裏不會很乾身,蘸茄汁食都是最好食😋-3️⃣沙嗲串燒 $14/1串(3串起)我們這次點了牛肉,店家醃得非常入味,燒得又很香,面上灑了沙嗲醬和花生粒令味道更豐富,讚👍🏻
1️⃣春嬌火車頭湯粉 $68

2️⃣泰式香草燒春雞配薯條 $98

3️⃣沙嗲串燒 $14/1串(3串起)
2021-09-13 64 浏览
屋企附近近年多左好多餐廳,價格親民,越南菜一直都好鍾意食,生牛肉湯河,真係好正,開始又想念去旅行的美食了..河內生牛肉湯粉, 可以揀檬粉,金邊粉,河粉,多種選擇,最後揀左比較幼細既檬粉,上檯時,湯頭有大量蔥花,金不換,洋蔥絲,非常之香,如果唔鍾意蔥,記住要走蔥!先飲一淡湯,好清香,唔會油膩,牛肉浸左一陣已經熟左,好大塊,加上青檸汁同辣椒,真係好夾跟餐可以配飲品,除左普通飲品外,椰青都可以加 $32飲,即點即開,好新鮮,飲一口真係非常之清爽,好適合夏天越式香茅雞翼(5隻),雞翼五隻都大大隻,外脆好香脆,咬一口,有點juicy,而且香茅味好出,必點馬拉盞炒時菜通菜, 除左通菜仲有3-4款蔬菜可以揀,不過通菜係夾啲,一上檯一陣咸香味陣陣傳出,份量好足,平民價錢,食到呢個質量,真係唔錯

好耐冇黎過明德商場,原來呢度裝修過晒,成個感覺麵唔同晒,多左好多餐廳進駐😮苦惱左一番決定食越南嘢-🇻🇳春嬌🛶餐廳環境寬敞,每張檯之間有一定距離,唔會太迫👍🏻🚂春嬌火車頭湯粉(檬粉 / 金邊粉 /河粉)($68)火車頭湯粉入面有牛丸、牛肉等等嘅材料,竟然仲有大大塊嘅花膠,真係第一次食,岩晒啲有選擇困難症,咩配料都想食到嘅人🤣佢嘅湯底亦唔會太鹹,食完唔會好似出面餐廳咁口渴,而且$68大大碗,又足料,好抵食✌🏻🥬生菜包九層塔豬肉碎($58)泰式生菜包就食得多,越南口味嘅生菜包就真係第一次食,豬肉碎用左九層塔、辣椒同秘製醬汁去炒,食落辣辣地,好惹味😋🍤越南脆炸蝦餅( $46 )炸蝦餅彈牙,唔會太油膩,配埋泰式辣醬,正!🫔脆炸米網蝦春卷(四件) ( $36)春卷皮薄,入面包左越南春卷常見嘅蔬菜作餡料,炸得鬆脆、香口總結:越南粉麵大大碗,又足料,性價比高,價錢平民🙂

餐廳環境寬敞,每張檯之間有一定距離,唔會太迫👍🏻

🚂春嬌火車頭湯粉(檬粉 / 金邊粉 /河粉)($68)

🥬生菜包九層塔豬肉碎($58)

🍤越南脆炸蝦餅( $46 )
炸蝦餅彈牙,唔會太油膩,配埋泰式辣醬,正!

🫔脆炸米網蝦春卷(四件) ( $36)

春卷皮薄,入面包左越南春卷常見嘅蔬菜作餡料,炸得鬆脆、香口

總結:越南粉麵大大碗,又足料,性價比高,價錢平民🙂
2021-09-10
  • 越南脆炸蝦餅
2021-09-05 60 浏览
終於到Happy Friday, 同朋友搵間餐廳,近近地食,可以早啲休息迎接週末~呢個商場人流比起坑口其他商場靜,入面都有唔少餐廳,所以都好容易搵到位。今次我哋想食東南亞菜式,所以就試食春嬌。呢度係自助用App點餐,簡面介單易用,可以慢慢睇有咩想食,員工好有效率,我哋落單冇耐,飲品已經到啦,食物都陸續送到,等候時間好短。招牌春嬌火車頭好足料好大碗,有一個人真係食唔哂。有大量蔥花,洋蔥、牛丸、豬肉等等,好大片,最緊要有用熱湯盪熟嘅牛肉片,如果湯底上多下苦心,更加正宗就好啦!另外我哋都試咗d小菜,生菜包九層塔豬肉碎,加入各式嘅香料炒,好惹味,食唔停口,好有驚喜而且生菜好新鮮,令唔鐘意生食菜嘅朋友都肯食。春卷炸得好脆口,新鮮滾熱辣。蝦餅就正常表現啦~龍眼冰好足料,有1/3杯都係龍眼肉,開心~見到有唔少人介紹燒春雞,可惜賣哂,下次嚟到一定要試下!
終於到Happy Friday,
同朋友搵間餐廳,近近地食,可以早啲休息迎接週末~
呢個商場人流比起坑口其他商場靜,
入面都有唔少餐廳,所以都好容易搵到位。
今次我哋想食東南亞菜式,所以就試食春嬌。

呢度係自助用App點餐,
簡面介單易用,可以慢慢睇有咩想食,

最緊要有用熱湯盪熟嘅牛肉片,
如果湯底上多下苦心,更加正宗就好啦!

另外我哋都試咗d小菜,
生菜包九層塔豬肉碎,加入各式嘅香料炒,
好惹味,食唔停口,好有驚喜
而且生菜好新鮮,令唔鐘意生食菜嘅朋友都肯食。

春卷炸得好脆口,新鮮滾熱辣。

蝦餅就正常表現啦~
龍眼冰好足料,有1/3杯都係龍眼肉,開心~

見到有唔少人介紹燒春雞,可惜賣哂,
下次嚟到一定要試下!
2021-09-03
平時都比較少黎呢頭,咁岩去完將軍澳政府綜合大樓,就近近地黎到隔離既明德商場覓食。春嬌裝修幾有越南風情,唔洗等位,價錢又相宜,就咁決定啦!用QR code落單,選擇都算多,仲有唔同特飲揀。<椰青> $34新鮮,多果肉,椰汁水甜甜爽爽,正!<牛頂湯蘿蔔浸小棠菜>$48好大份,牛湯幾濃,如果蘿蔔再熟D入味D就好啦!<春嬌豬肉粉包> $34本時食開D粉包都係菜多海鮮多,今次試呢款爆曬豬肉碎,都幾特別!<菠蘿肉鬆炒飯> $78超大份呀!三個人食都夠,絕對係窮人恩物。炒飯粒粒分明,幾鍾意佢加左豆角,口感好豐富,係菠蘿少左D。試左咁多樣野,飽到抱肚,但最後埋單200蚊都唔洗,侍應又有禮貌,食物質素都唔錯,黎開政府綜合大樓呢頭都絕對值得試下!
用QR code落單,選擇都算多,仲有唔同特飲揀。
<椰青> $34

新鮮,多果肉,椰汁水甜甜爽爽,正!

<牛頂湯蘿蔔浸小棠菜>$48
好大份,牛湯幾濃,如果蘿蔔再熟D入味D就好啦!

<春嬌豬肉粉包> $34

<菠蘿肉鬆炒飯> $78